Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende alt klandayım zaten tier 9 tank var :D zaten üst klan bana gelmez kasamam kendimi klan maçları, toprak savaşları vs.

Bu oyunda daha çok girip 1-2 maç yapıp çıkıyorum. Öyle başında saatler harcamıyorum iyi oluyor.
Mesaj tarihi:
Aslında oda bir alternatif tabi ama ne bileyim ne zaman eve oynamaya yeltensem 20 gün sonra sıkılıyorum :D

Bakalım steam den satın almıştım zamanında 5$ iken.Olmadı eve e başlar arada tank takılırım.
Mesaj tarihi:
betadan sonra tekrar rus tanklarına yöneldim. Tier 6 kv3, tier 7 tiger 1 h'den fersah fersah iyi. WG'nin gereksiz milliyetçiliği güzelim alman tanklarını resmen çöpe çevirmiş.
Mesaj tarihi:
yeniden oynıyım dedim değişen bir şey yok. saçma sapan rus tankları devam ediyor aynen domine etmeye. fransız tankların bi rof'u var evlere şenlik. sen reload edene kadar 2 tane daha sokuşturuyorlar.

yeni amerikan heavy t10 kötü değil ama yani is4 halen iyi oynayan için herhangi bi t10 dan daha iyi. is7'e bile gerek yok.
Mesaj tarihi:
Beyler bu ek yeteneklerde kamuflaja verirsek 2-3 mürettebatta işe yarıyor mu?

Bu arada bende kasmaya başlıcam fransız. ferdinandımla bişey yapamıyorum amxlere karşı :)
Mesaj tarihi:
eskiden repair en önemliydi, hala öyledir sanırım. biraz okumuştum ama daha inceleyip düşünme fırsatım olmadı. kamuflaj ve firefighting yerine başka şeyler almak lazım ama muhtemelen.
Mesaj tarihi:
arty hariç repair kesinlikle ilk öğrenilmesi gereken skill orası kesin. sonra oynadığın tanka göre değişir. camo 2. skill olarak gene TD'ler için olmazsa olmaz. low tier med ve light tank için camo gene 2. skill bence.
Mesaj tarihi:
Uzun zaman sonra biraz oynayayım dedim de son değişikliklerden sonra premium mecburi olmuş sanırım?Eskiden experience zor kasılıyordu,experience artmış,credit leş.

T6-7 TD kullanıyorum,full ammoyu geçtim 12 mermi koysam bile gelen credit ammoya eşit + patlarsa tank repair.

Ya ucu ucuna yetiyor yada direk içeri geçiyorsun.Ee premiumsuz credit yalan sanırım?
Mesaj tarihi:
Betada mausum vardı, Arkadasın is7 siyle amerikan t10uyla oynamıstım maus kadar zevk alamamıstım.Tek problemi gunının penetrationu azdı. Simdi biraz inceledim hangisini gitsem diye.2gündür oynuyorum hic maus göremedim.
E100 dahamı iyi mausdan? mausu nerfledilermi?
Mesaj tarihi:
Maus hala iyi tank ama penetration'ı diğerlerine göre düşük,ve de cidden tiger p'den sonraki tanklar, grind için cidden sabır gerektiren tanklar. E100 açık ara en kötü tier 10 heavy diyebilirim.

Yeni amerikan tankı çok iyi ama, 7.3 ile büyük ihtimal nerf gelecek, çünkü silahın RoF'ı çok yüksek.

7.2 ile is 4 aldım, malesef o da 7.2 ile baya nerf yemiş, driver hatch ve omuz kısımlarının armor değeri neredeyse 0, fakat yeni patch ile tier 10'e çıkaracaklar, armor değerleri olması gereken olacak. Ayrıca topunu da değiştiriyorlar s 70 yerine başka bir silah gelecek, alfa damage i daha düşük ama RoF ve Acc. değeri daha yüksek.
  • Yeni Oluştur...