gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 üstüne alınma ama sultans'da çok dingil var yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 attılar beni sultanstan :p tier 8 tank ve üstü olmayanları alt guilde yollama furyasına kurban gitmiştik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Bizde 3 arkadaş 1 kız arkadaşım platoon kurup oynuyoruz. Clan falan hiç şettirmedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Bende alt klandayım zaten tier 9 tank var :D zaten üst klan bana gelmez kasamam kendimi klan maçları, toprak savaşları vs. Bu oyunda daha çok girip 1-2 maç yapıp çıkıyorum. Öyle başında saatler harcamıyorum iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Kuzen EVE seni çağırıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Aslında oda bir alternatif tabi ama ne bileyim ne zaman eve oynamaya yeltensem 20 gün sonra sıkılıyorum :D Bakalım steam den satın almıştım zamanında 5$ iken.Olmadı eve e başlar arada tank takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 betadan sonra tekrar rus tanklarına yöneldim. Tier 6 kv3, tier 7 tiger 1 h'den fersah fersah iyi. WG'nin gereksiz milliyetçiliği güzelim alman tanklarını resmen çöpe çevirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 eglenceli oyunmus, sardi sanki beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 yeniden oynıyım dedim değişen bir şey yok. saçma sapan rus tankları devam ediyor aynen domine etmeye. fransız tankların bi rof'u var evlere şenlik. sen reload edene kadar 2 tane daha sokuşturuyorlar. yeni amerikan heavy t10 kötü değil ama yani is4 halen iyi oynayan için herhangi bi t10 dan daha iyi. is7'e bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 yok artık o kadar da değil. tier 10'ların hepsi gömlek gömlek üstün is4'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 amx13 90 tankım ile spg lere korku dosta güven veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Beyler bu ek yeteneklerde kamuflaja verirsek 2-3 mürettebatta işe yarıyor mu? Bu arada bende kasmaya başlıcam fransız. ferdinandımla bişey yapamıyorum amxlere karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 skilleri şu sıra ile alıyorum brother in arms(bütün mürettebata), repair(yine bütün mürettebata) sabır yeterse 3. sıraya yeni gelen ıvır zıvır şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 eskiden repair en önemliydi, hala öyledir sanırım. biraz okumuştum ama daha inceleyip düşünme fırsatım olmadı. kamuflaj ve firefighting yerine başka şeyler almak lazım ama muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu brother in arms olayında %5 in çok bi etkisi var mı yahu :) Ben diğer bütün skilleri aldım repair almadıydım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 arty hariç repair kesinlikle ilk öğrenilmesi gereken skill orası kesin. sonra oynadığın tanka göre değişir. camo 2. skill olarak gene TD'ler için olmazsa olmaz. low tier med ve light tank için camo gene 2. skill bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Uzun zaman sonra biraz oynayayım dedim de son değişikliklerden sonra premium mecburi olmuş sanırım?Eskiden experience zor kasılıyordu,experience artmış,credit leş. T6-7 TD kullanıyorum,full ammoyu geçtim 12 mermi koysam bile gelen credit ammoya eşit + patlarsa tank repair. Ya ucu ucuna yetiyor yada direk içeri geçiyorsun.Ee premiumsuz credit yalan sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 aynen premium şart.bende medium kullanıyorum t8 ucu ucuna yetiyo gelen para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 pfff desene artık girip 2 maç atıp çıkma oyunundan fazlası olmuş ,dayamışlar premium'u ,nese oynamayız bizde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 of 50k kaldı batchate lorry den baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ferdinand olarak badchatler - type59lar korkulu rüyam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Betada mausum vardı, Arkadasın is7 siyle amerikan t10uyla oynamıstım maus kadar zevk alamamıstım.Tek problemi gunının penetrationu azdı. Simdi biraz inceledim hangisini gitsem diye.2gündür oynuyorum hic maus göremedim. E100 dahamı iyi mausdan? mausu nerfledilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Maus hala iyi tank ama penetration'ı diğerlerine göre düşük,ve de cidden tiger p'den sonraki tanklar, grind için cidden sabır gerektiren tanklar. E100 açık ara en kötü tier 10 heavy diyebilirim. Yeni amerikan tankı çok iyi ama, 7.3 ile büyük ihtimal nerf gelecek, çünkü silahın RoF'ı çok yüksek. 7.2 ile is 4 aldım, malesef o da 7.2 ile baya nerf yemiş, driver hatch ve omuz kısımlarının armor değeri neredeyse 0, fakat yeni patch ile tier 10'e çıkaracaklar, armor değerleri olması gereken olacak. Ayrıca topunu da değiştiriyorlar s 70 yerine başka bir silah gelecek, alfa damage i daha düşük ama RoF ve Acc. değeri daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ohh batchatide aldım çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar