GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 said: göster gününü 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Eğer öyleyse bir şey diyemem belki de reklam amaçlı yapmışlardır ama Carrey'nin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum daha önce böyle hareketlerde bulunmamıştı. Yersiz bir yorum olabilir ama hemen de bunu kötüye yormak anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 reklam amaçlı yapmadı ama yine de reklamını yapmış oldu filmin dediydim ben. İyisi kötüsü olmuyor sonuçta reklamın heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Çok güzeldi film. İnce incede devamlı laf geçirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 filmin sonundaki gizli sahneyi kaçırdıysanız burada yayımlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 3. sününde çekilecegini söylüyorlar umarım dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 harikaydı film yine ya, fazlasıyla iyi bir eğlencelik film olmuş. mutlaka görün 8/10 direkt, tarzı sevenler için daha iyi belki chloe büyüdükçe daha da iyi oluyor birde asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 abi niye bütün sinemalarda olmaz bu.... bi imax'e koysalarmış keşke güzel güzel izlerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ufak salonlara vermişler hep cinemaximum da.hatta durum o kadar kötü ki sevişmek isteyen çiftler geliyor filme, kimse izlemez diye.yanımdan gelen şap şup seslerinden filme konsantre olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 filmi seyrettikten sonra şu şarkı çalıyordu. çok beğendim yav. 20 defa falan dinlemişimdir. sd playliste de aldım. film de güzel ama çok kan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ilk filmin soundtrack a bak, buna bak bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 az önce izledim, 1 ile kıyas bile kabul etmez. ama her devam filminin sorunu sayılır bu. ayrıca ilk filmdeki şu sekansın yarı kalitesinde bile bölümler yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 zorlama çekilmiş sanki... 1deki epicliğin ufak bi kısmı bile yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ilk film de çok boktandı. bi tane bebe karıya hasta oldu herkes filmi öve öve bitiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ikinciyi bilmem ama ilki evet baya kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Red said: ilk film de çok boktandı. bi tane bebe karıya hasta oldu herkes filmi öve öve bitiremedi ben babaya hastaydım. on numara geberdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ilk film çok çok iyiydi ya bayağı eğlenmiştim, ikinci filmi geçen ay izledim tek kelime ile rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Oce4n said: Red said: ilk film de çok boktandı. bi tane bebe karıya hasta oldu herkes filmi öve öve bitiremedi ben babaya hastaydım. on numara geberdi hatta. film-sinema konusunda red'e dert mi anlatılır abbbooo :D ilk film net baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 red yine redlemiş, nup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ham yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar