escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sabah 10dan beri dikkat ediyorum. herkes özel üniversiteye?! 2 3 tane gördüm ve duydum sabahtan beri devlet üniversitesine giren çevremde. millet açtı hani, işsizdi? bu ülkede yoksulluk vardı. nerden damlıyor bu paralar!? ben de okuyabilirdim özelde okumadım! hangisinden mezun olan daha başarılı? ne güzel sistem. alışmış millet para verip bir şeyler yapmaya. sabahtan beri arıyorlar niye özel yazmadın diye okuyabilirdin özelde diye. o kan emicilere eğitim düşmanlarına ve dini imanı para olan insanlara mı para kazandırıcam ben? cocuga diyorlar kazanamazsan özele gidersin diye aileden. cocuk napıyo sallıyo dersleri çalışmıyo falan... bilinçsiz ve boş yetişen bi nesil! bu senelerdir böyle. lanet olsun bu sisteme ve bunlara hem karşı çıkan hem de çanak tutan insanlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 özel okulların eğitimi iyi bence.liseeye kadar özelde okudum.unide tekrar özel okudum gerçekten zenginler var ama benim gibi 2 sene çok iyi gidip 2 sene zor durumlarda gidenlerde var iyi eğitim için senetlerle hacizlerle boguşan bir ton adam var özel okullarda üstün seviyede kaç tane devlet unisi var.kontenjanları belli.sınava girenler belli.özele yönelim gayet doğal her özelinde eğitimi aynı deil tabi.ama daha çok özel okul ve seçenek var.fiyatlarda az çok aynı.girmeside kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 iyi bir devlet okuluna girecek kadar çalışan birisi özel üniversitelerden burs filan alabilir rahatlıkla. e devlet okullarının durumu ortada, özel üniversiteler çok daha fazla imkan sunuyolar, insanlar bunu tercih ediyo doğal olarak. ben de keşke zamanında biraz daha kassaymışım da özelde okusaymışım diyorum şimdi. tabi bu söylediklerim semih üniversitesi ve benzerleri için değil, doğru düzgün okullar için işte, sabancı, bilkent filan. sağda solda türeyen zibilyon tane tırt üniversite için söylüyosan sonuna kadar haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 neye isyan ettin sen burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 adam özelde okumamış işte ppişmanlıgı isyana vurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 başka şehirde okutup her ay para göndereceğimize o parayı okula veririz özele gider diye bi düşünce var artık insanlarda. bazı özellerde var ki eğitimini bilmiyorum ama dışardan bakınca dershane gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 = 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi ben ne diyorum siz ne diyosunuz off taamam sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 harçların hayvani olduğu memleketimde, herkes paralı okuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 şimdi biri çıkar harçlar özel okul fiyatlarından daha pahalı diye topic iyice renklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Babam hukukçu, evimize sık sık Gazi'den ve Ankara'dan hukuk hocaları gelir; hepsi Ankara'yı ya da Gazi'yi kazansan bile Bilkent'e git, Ankara'ya gitmektense Bilkent'e para vermek geleceğin için çok daha iyi olur dedi. Ben de oraya gittim yani. İki okulda da çalışmış olan adamlar da aynı şeyi söyledi. Bu durumda devlet üniversiteleri bir kaç istisna dışında (hukuk için sadece Galatasaray'ın Bilkent ile yarışabileceğini söylüyorlar) Bilkent gibi, Koç gibi sağlam özellerden daha kötü. Fırsat eşitsizliği kötü bir şey ama, imkanım olduğu için çok şanslıyım. Ve daha önemlisi ilerde çocuklarıma aynı imkanı sunabilmek için en iyi şansım Bilkent Galatasaray'ı kazanamadığım için. Benim için olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Boğaziçi'nde yazılım mühendisliği üzerine yüksek lisans yapmak için kredi başına 450 lira isteniyo. Toplamda 32 kredilik ders var. Senelik 7200 lira ödüyosun yani. Net özel üniversite fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bilkente de öle paran olsa da kolay giremiyosun işte bilkenti ayrı tutuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Zaten Atılım, Çankaya, TOBB gibi yerlere gireceğine hiç girme dedi aynı hocalar. Başkent biraz iyiymiş ama Ankara ya da İstanbul'daki devletlerle yarışamazmış yine. Bunların hepsini hukuk için söylüyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 özel üniversiteler çok güzel devlet üniversiteleri çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 öyle abartıldığı kadar çok vakıf üniversitesine giden yok. bu sene için lisans düzeyinde yaklaşık 288 bin kişi devlet üniversitelerine yerleşirken ancak 35 bin kişi vakıf üniversitelerine yerleşmiş. kontenjanlarının dolulukları oranlandığı zaman, devlet üniversiteleri yaklaşık %96, vakıf üniversitelerinde ise %77 gibi bir oran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 fakir rage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 anaokulundan lise sona aynı okuldaydım, vakıf. sonra üni 1'de gene vakıf okuluna girdim sonra çıktım şuan devlete girdim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 en kötü ihtimalle 3 sene çalışırsan özel üniye verdiğin para çıkar tabi ailelenle kalman lazım. zaten amaç isteyip kazanamayacağın bölüme girip yeteneiğin olduğunu düşündüğün konuda başarılı olabilmek yoksa boş yere para harcamış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 türkiyede eğitim cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 özele girmeyi para ile diploma almak zannetmek.. abi girmesi kadar bir de çıkması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 devlet okullarıyla özel okulların türkiyede bi farkı yok giren çıkan aynı türk genci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 anaokulumu bile devlet okulunda okudum ben. Ama mühendisim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Fistan said: devlet okullarıyla özel okulların türkiyede bi farkı yok giren çıkan aynı türk genci o giren çıkanı işe alan çıkaran da özel sektör ve kaliteli üniversiteye bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kim bakıyor? yurtdışında mı işe giriyor bunlar? ^_^ çok özel şirketler hariç tr'de farklı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar