Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bende 2.yi yarıda bırakmıştım. Çok benzer bir havası vardı. Geçende bioşakları steamde çok ucuza aldıydım. 2yi yükleyip baştan oynarım boş bi vaktimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Yok ben infinite'in hikayesinin 2. partından bahsediyorum, olayların yavaş yavaş açılmaya başlamasından sonrasından. Hatta genel olarak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hmm Olmamış...Az bioshock cok shooter..artı 1. ve 2. oyunla hic bir alakası olmayan bi yapı ..o kadar güzel düşünmüşler uçan şehir vs. gayet orijinal yaratıklar olaylar var ama konsol olayına kurban etmisler güzelim oyunu..senaryo konusunda ise zorlama olmuş gayet şok edicek ve bir çok giz ve soruyla bırakabilecekken bodos go go go olmuş.. ol - ma - mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bioshock 2'de haritalar aynısını alıp multiplayera koyunca sırıtmayacak seviyedeydi. Şimdi bu kaç sene sonra çıkmış oyun, koridor hissi veriyor hem de skyrail, uçan şehir gibi bütün limitleri kaldırabilecek sistemlerle. Bu bence epik bir problem. Deus Ex'de bossları stealthle geçemiyoruz diye puan kırıp Infinite'e 95 verenleri anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ben open world oyunlara çok meraklı değilim açıkçası, "şuraya git sana video izletecem" oyunlarını oynamak artık daha rahat geliyor bana, uğraşmak istemiyorum yani pek. İnteraktif film gibi olsun istiyorum, hikayenin unfold olması, twistler, görsellik, atmosfer ve karakterler açısından. O yüzden 10 üzerinden 12 falan verdim ben bu oyuna şahsen. Siz biraz çok beklentili olmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Tamamda interaktif degilki :).. oyunda totalde 4 yerde sanırım secenek hakkın var ki oyun sonunda hic bi secenek verilmiyor..bunu yap..onu getir..cocugu kaldır..ne derse onu yapıyosun lol..oyun sonu bile tek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: "şuraya git sana video izletecem" oyunlarını oynamak artık daha rahat geliyor bana, uğraşmak istemiyorum yani pek. İnteraktif film gibi olsun istiyorum Bebeyim senin tedavin burda http://www.kenziesgift.com//Chemotherapy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 2. oyunu oynamadım, ilk oyun efsaneydi, bu alınır mı ya? 60$ gömmek istemiyorum ama SS'ler çok iyi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 preorderda alınırdı o kadar bonusla da şimdi alınmaz bence az bekle iner %50 falan o zaman alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Of beklemeye devam o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 axedice said: Xaenin said: "şuraya git sana video izletecem" oyunlarını oynamak artık daha rahat geliyor bana, uğraşmak istemiyorum yani pek. İnteraktif film gibi olsun istiyorum Bebeyim senin tedavin burda http://www.kenziesgift.com//Chemotherapy.jpg adama tiklat 20 sayfa yazi okudan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben de geç kalmayıp alabilseymişim keşke preorderda ya, tam alacaktım kapadıydı gamersgate preorderı sdf. o kadar xcom, civ5, bioshock 1-2, darkness 2 ve bonus cash vermelerinden sonra da düz 60$ hayatta vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sirf o yuzden aldim ben oyunu ya asdf, oyle olmasa seneye steam christmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hakkaten fps olmamalıymış voxaphone mu dinliyim oyunu mu oynim http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=533205 hikaye gayet net timeline biraz daha açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 multiple ending olmamasının sebebi de gayet açık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Oyun 1'le kapisir 2'den kesin daha iyi. Hikaye de gayet olmus bence baska oyunlarda ornekleri var orijinal degil ama iyi kotarilmis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucbat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fps türü pek hazettiğim bir tür değil aynen. far cry 3 bu sene gayet iyiydi, ama bioshock'ın senaryosu fps ile harcanıyor. gerek ilk oyunlar gerekse infinite. senaryo'ya setting'e bir şey diyemem ama oynanış gerçekten sıkıyor. hatta bence oyun bile olmamalı bu ser, dizi veya film serisi olsaydı daha iyi olurdu. fps olması tek bir açıdan iyi, aslında yapımcılar da oyunu sırf bu yüzden fps yapmış olabilirler o da şu; atmosferi en iyi yaşatan tür ya adventure'dır ya da fpsdir. adventure geniş bi kitleye hitap etmezdi, en iyisi fps yapalım demişlerdir. o konuda da hak veririm. bu oyunu hikayesi için atmosferi için oynuyoruz yoksa eğlendirdiğinden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ahaha kaede veya sam beğenmezse alırım demiştim oyunu, kaede beğenmediğine göre gönül rahatlığıyla 60 dolar verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 2.yi oynyorum ben bi kaç gündür, fena değilmiş. nedense içi ilk oyundan daha dolu gibi geldi bana ama önemli olan sonları tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 "a man chooses, a slave obeys" tarzı bi sahne varmı son oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben daha bitirmedim de paso aynı mekanlarda git gel yaşamaya başladık. Bioshock 1 efsaneydi zaten, onun gibi asla olamaz gibi duruyor. Ama hep underwater konsepti ve Big Daddy seven birini ilk iki oyun gibi saramaz. Baya yavaş ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 oyunda atmosfer yok ki shock oyunlarındaki belki en önemli unsur tensiondır kafesten çıkıp AMAN TANRIM DIŞARIDA FIRTINA VAR AMA BURDAKİ TEK KİŞİNİN ANCAK YÜRÜYEBİLECEĞİ GENİŞLİKTEKİ ASMA YOLDAN DOLANIP YUKARIYA ÇIKMAM LAZIM durumuna gelince bir de bakıyorsun sadece w ya basmak yetiyor çünkü bir aksiyon yok çünkü dışarıda saatte 150 mille rüzgar esmesine rağmen sen immovable objectsin çünkü kenarlardaki bilek yüksekliğindeki demirler seni tutuyor çünkü görünmez duvarlar var hala gelip şu oyunu savunmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bi kaç gün önce bitirdim ben de, çok beğendim. hah şu müzüğü duyunca saçma sapan bi gülümseme, efendime söyliyim hinlikler, ufak oyunlar, ilginçlikler, entrikalar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kör nefret ne zaman gidecek bu forumdan beyler saati kurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Kaede said: oyunda atmosfer yok ki bu mesajla haterlığı aştın ama ya :( gamingdeki atmosfer meteoroloji terimi değil. ayrıca çarpılırsın ya nasıl atmosfer yok... bakın ben kalpten yazıyorum bir bioshock fanı olarak. infinite ile Ken (çok samimiyiz) bioshock2'den birşeyler almış ama gameplaydeki gelişmeleri almamış. level design sıçış yani. ondan da önemlisi bioshocktaki derinlik infinitede yok. öyle sağda solda abartıldığı kadar kafa patlatan bir twist de yok yani. bir would you kindly değil. oynayın ama güzeldir. 9/10 diyene de itirazım olmaz. başyapıt olabilecekken güzel oyun olması rahatsız etmiyorsa sorun yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar