Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=suHLkFZaMn8 http://www.youtube.com/watch?v=M08xMxEQZEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Burial at Sea hoş duruyor baya. Birde Elizabeth olarak oynayacakmışız Burial'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 wave based arena game..woohooo oyunun ana temasi buydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bioshock:infinite:bioshock1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 mis gibi noir, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ikisinin de gideri var ama burial at sea'ye davranılır ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 burial at sea güzel. öbürü bok gibi duruyor sanki bioshock'a değil serious sam'e DLC yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Desqpio said: mis gibi noir, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oyun cok guzel de Bioshock 1 ve 2 den sonra hic beklemedigim biseyle karsilastim. nerde 1 ve 2'deki karanlik tirstirici atmosfer, nerde bu team fortress 2'den firlama dusmanlar? splicerlarin manyak manyak guluslerini duyunca ne hale girerdik. disci koltugu sahnesi falan. ayni ekip mi yapmis bu oyunu? kendi icinde guzel olsa da bioshock tadi almadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 örneklerle tension yok dedim diye aforoz ediyordu fanboilar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu oyunun temeli aslında system shock 2 dir zaten system shock 2 ye doom 3 motoru ıle remake yapacaktı bu grup ea durun orda dedı..gittiler bioshock yaptılar. sonuc olarak hıc alakası olmayan oyun zıncırı cıktı ortaya..ondan dolayı hıc sevemedım bıoshock u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Kaede said: örneklerle tension yok dedim diye aforoz ediyordu fanboilar beni bioshock 1 ve 2'yi degismem hic bi seye de bu infinite'deki fairy tale havasini pek tutmadim. dedigim gibi, stand-alone gayet guzel bir oyun ve sanat yonetimi var. ama benim beklentim bu degildi. sanmiyorum ki bioshock 1 ve 2 sevenlerin beklentisi de boyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bu Clash in Clouds senaryosu olmayan, arena fight gibi birşey değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Apis said: Bu Clash in Clouds senaryosu olmayan, arena fight gibi birşey değil mi? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Kaede said: örneklerle tension yok dedim diye aforoz ediyordu fanboilar beni Ben de çok aradım, tension yok. Yerine Waifu material kasmışlar neckbeardlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Fena random crash yiyorum ya. Yani crash de değil tam olarak, gidiyor ekran, sesler duyuluyor ama bir şey yapamıyorum. Task manager açmaya çalışıyorum o da olmuyor. Ambient occlusion kapadım oyun içi, Nvidia control panel'den açtım yine oluyor. bir çok grafik özelliği ultra'da, 82 derece falan oluyor GPU ondan olacağını sanmıyorum da var mıdır alakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Oski said: Kaede said: örneklerle tension yok dedim diye aforoz ediyordu fanboilar beni bioshock 1 ve 2'yi degismem hic bi seye de bu infinite'deki fairy tale havasini pek tutmadim. dedigim gibi, stand-alone gayet guzel bir oyun ve sanat yonetimi var. ama benim beklentim bu degildi. sanmiyorum ki bioshock 1 ve 2 sevenlerin beklentisi de boyle olsun. degildi ama buda güzeldi yani. ilk oyunla farklı gidipte aynı isimle fail olmamakta başarı gibi bişey. bütün seride sanat yönetimiyle kırıyorlar zaten azımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Sorieno said: Fena random crash yiyorum ya. Yani crash de değil tam olarak, gidiyor ekran, sesler duyuluyor ama bir şey yapamıyorum. Task manager açmaya çalışıyorum o da olmuyor. Ambient occlusion kapadım oyun içi, Nvidia control panel'den açtım yine oluyor. bir çok grafik özelliği ultra'da, 82 derece falan oluyor GPU ondan olacağını sanmıyorum da var mıdır alakası? crash yemiyorsun ekran kartı gg sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://i.imgur.com/Clcf3RT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 PrudenT said: Sorieno said: Fena random crash yiyorum ya. Yani crash de değil tam olarak, gidiyor ekran, sesler duyuluyor ama bir şey yapamıyorum. Task manager açmaya çalışıyorum o da olmuyor. Ambient occlusion kapadım oyun içi, Nvidia control panel'den açtım yine oluyor. bir çok grafik özelliği ultra'da, 82 derece falan oluyor GPU ondan olacağını sanmıyorum da var mıdır alakası? crash yemiyorsun ekran kartı gg sdfg Yok ya, çözdüm. Evga Precision-X'den default ayarlara çekince clock time'ı bilmemneyi, sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Jim_E_Rustler said: http://i.imgur.com/Clcf3RT.jpg mweheheh http://www.youtube.com/watch?v=Djz5A-0flBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ken levine dlc için bir şeyler demiş, said: One of the things I’m most excited for in the first DLC is that the first half of it has no combat. It’s just playing in that world, you know, the Rapture you’d never really seen before, and watching Booker and Elizabeth use their wits to solve a problem and just soak in the atmosphere. It’s really a story of Booker and Elizabeth again, but set against the backdrop of pre-fall Rapture and to have an extended period in pre-fall Rapture without combat, where you’re just living in the space, like you got to sort of live in Columbia at the beginning of the game. Which nobody has ever been able to do before, with those systems and that technology. My favorite BioShock quest is actually in that part, with no combat. He meets an old friend from BioShock 1. Not a very nice friend, but a friend. And in the second half, it takes place in a department store, a Fontaine department store that’s been shuttered and sunk to the bottom of the ocean by Ryan after he takes over. All of Fontaine’s cronies are put into that department store, so that place has gone to hell. It’s very traditional BioShock 1. They’re all spliced up down there. They’re all crazy. You get this mix of pristine Rapture and a very traditional Rapture experience, in a pretty organic story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 10/10 http://www.youtube.com/watch?v=KXcjjO_ij7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bioshock 1&2 olmamis, ama guzel olmus bence bu da. sardi epey. su altindansa daha guzel geldi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sen candy crush oyna panpa tam sana göre. kalbini kırıcaz yoksa bu topikte sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar