Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yok abi rötar yapmı$ 2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Saeros said: CaNNi said: Ben kuzey amerikadayım, burda da kopacak mı? holivud kurtarır sizi ya biz napıcaz? holivudda adam mı kaldı azizim. arnırdlar, silvıstırlar hepsi gitti teeey teey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Ne zaman kopuyo ya hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 meteor yağmuru başlamış bitanesi newyork'a düşücek diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sabah 10'dan sonra kopsada bari hangi üniye girdiğimizi öğrensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 BURSA'DAN KIYAMET HABERİ Mİ VAR? KOPTU MU? KOPTU MU? kopmadı mı? kopmadı böyle dünya görmedim ben *bu ne dünya kardeşim seven seveneeee...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 şimdi 2012 de hep böle topikler mi olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Esnaf said: cemss said: toplumu ölcez?ajdarla ölücez.liseli espirisi yapıp kaçayım bari beni kimse yerle bir edemez sanıyordum.adam sanal ortamda esprisiyle damage verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Chuck norris kurtarcakmış beni, tamamdır http://img708.imageshack.us/img708/6817/chucktz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Eskiden Marduk vardı, yarım akıllıların deitysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 adamınbiri said: ayrıca müslüman inanışına göre kıyamet akşam ezanı sıralarında kopucak bu adam nasıl müslüman böyle! oha abi nerden cıkardın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 peygamberin hadisi bu o yüzden akşam ezanı hızlı okunur hızlı kılınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 akşam ezanı neden hızlı okunuyo sanıyossaaann???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 gg:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 akşam ezanı ne biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 adamınbiri said: peygamberin hadisi bu o yüzden akşam ezanı hızlı okunur hızlı kılınır oha lan önüne gelen hadis uyduruo,nese abi din tartısmasına dönmesin sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 arkadaş bunu bire bir duymuş arkadaşım var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi mesai bitiyo işte adam o saate kadar oturuyo orda kös kös, ezanı okuyup eve gitçek o yüzden çabuk okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yatsıyı kim okuyo peki? nöbetci imam mı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 HEPSI KASET ÜLEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 lan dinin icine negzel etmisler ya bi hadisde dio ki:kıyamet cuma günü aksam vaktinde koapacak bi tanesinde de,peygamber ''ben dahi kıyametin ne zaman kopacagını bilmiyorum.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bizde elektirik gitti acaba olay o muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ShadowFury said: abi mesai bitiyo işte adam o saate kadar oturuyo orda kös kös, ezanı okuyup eve gitçek o yüzden çabuk okuyo offf lan gözümden yas geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 vivavale said: lan dinin icine negzel etmisler ya bi hadisde dio ki:kıyamet cuma günü aksam vaktinde koapacak bi tanesinde de,peygamber ''ben dahi kıyametin ne zaman kopacagını bilmiyorum.'' hadi saldırılır da en azından mantıklı bi argümanla saldırılır zaten ne demek istediğini anlamamışsın ki boş yere saldırıdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 kıyamette o yaşlardan çok gelecek koçööeeaammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar