sinad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 fenerliler kopmadı bi sakin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ölünce haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 toplumu ölcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 2012 çok eğlenceli geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 beyler fenerliler şükrü saraçoğlunda timsah yürüyüşü yapıyormuş kıyamet için birileri yanlış anons falan desin şunlara. tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 RA TA TA TA TA TA TA TA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Keske atroloji ile astronomi ayrimini bilip de konussaymis. Daha inandirici olabilirmis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sinad said: bu arada brazzers live var bugüne özel acaba bir işaret olabilir mi omg ramazandayız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 öss tercih sonuçlarını alsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 şimdi bu adam haklı çıkarsa ölürsek adamın eline ne geçecek ayvayı yemiş olacaz bizim zararımıza. hayır adam haklı olmasa kolpalıyor dese adamın eline yine ne geçecek. paradoks mudur nedir anlamadım. ne zaman kopuyormuş kıyamet? saat 1 olunca "aha neyse bişi olmadı" diyip rahatlıycak mıyız nedir yani? Tenekeadam said: Cidden kopacaksa yatmayıp bekleyeyim, kopmayacaksa beklemeyelim boşa. kıyamet kopması nasıl bir olaydır ya. uyanık kalsan acı çekerek öleceksin. uyusan bu sefer farketmeden öleceksin ama kıyametin koptuğunu bilmeyeceksin. benim gibi adama ölümden bahsetmeyin gerçi o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ayrıca müslüman inanışına göre kıyamet akşam ezanı sıralarında kopucak bu adam nasıl müslüman böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Kopmaz ya yatıyorum ben peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 kopmazsa adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 adamınbiri said: noldu öldük mü? adamınbiri said: ölünce haber verin cemss said: toplumu ölcez? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ha birde survivorcılık serbest mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 cemss said: toplumu ölcez?ajdarla ölücez.liseli espirisi yapıp kaçayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 adamınbiri said: ayrıca müslüman inanışına göre kıyamet akşam ezanı sıralarında kopucak bu adam nasıl müslüman böyle! bunu yazcaktım. ayrıca sabah güneş batıdan doğacak. bi sabah uyanınca bakın güneş eğer batıdaysa oturduk kucaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 o değil de 13. cuma lan. ooo scary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 çantam hazır hertürlü mevsime uygun kıyafet gaz maskesi bıcaklarım el fenerleri yedek piller sigara çakmak hertürlü ağrı kesici falan ben hazırım survive olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 şu sıralar dışarda kıyamet kopuyor olması lazım. var mı gelen giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 300 500 300 500 300 500 bıktık bıktık bıktık bıktık bıktık bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bende beklemeyi planlıyorum,eğlenceli olucağa benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Ben kuzey amerikadayım, burda da kopacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 1.45'de mi kopucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 CaNNi said: Ben kuzey amerikadayım, burda da kopacak mı? holivud kurtarır sizi ya biz napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar