Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pfdk para koparabilceği her yerden bir şey bulur muhakkak; "tribünden yere tükürüldü" diye bişiler saçmalar cezayı keser yine.

aynen üstteki arkadaşların dediği gibi...
Mesaj tarihi:
fb - buca maçı oncesi buca td'si "8 tane 92'li futbolcuyla maça çıkacağız" açıklaması yapsaydı neler neler dönerdi kim bilir tvlerde. ts maçı oncesi bole açıklama yapılınca neden kimse bişi demiyo acaba? milletin deumi'yi, emenike'nin kart sınırında olmasını falan konusmaktan buna zamanları kalmıyo heralde.
Mesaj tarihi:
bucanın fener maçında bi umudu vardı.şimdi mucizelere kaldı şansı.bu saatten sonra düşmüş takımın oyuncuları tam kadro çıksa ne olur çıkmasa ne olur
Mesaj tarihi:
ya zaten nasıl çıkarlarsa çıksınlar, biz kalan 3 maçımızı kazandığımız sürece isterse her maçını 10-0 kazansın trabzon bir şey değişmiyor nasılsa

ama mokokonun dediği doğru, şu açıklama fener maçından önce yapılsaydı ligin kirlenmemiş noktası kalmamış olcaktı şu an.
Mesaj tarihi:
dün rüyamda fenerbahçeyi taşıyan uçağın düştüğünü ve aziz yıldırım dahil herkesin öldüğü gördüm. arkadaş geliyo söylyüo bana çok üzgün bi şekilde, bende üzülmüş gibi duruyortum ama içten içe seviniyorum falan. uyandıktan sonra iyi güldüm ama dfsf
Mesaj tarihi:
dün gece otelde denk geldim
trabzon kafilesi ile cumhurbaşkanına balık götürdüm..

selçukla tuvalette denk geldik konuşmaya çalıştım adam müzik dinliyordu iplemedi gülüştük sadece gitti beraber işedik
adamlar çok mutlu ve dinç bucayı yerler kütür kütür
Mesaj tarihi:
escape said:

dün rüyamda fenerbahçeyi taşıyan uçağın düştüğünü ve aziz yıldırım dahil herkesin öldüğü gördüm. arkadaş geliyo söylyüo bana çok üzgün bi şekilde, bende üzülmüş gibi duruyortum ama içten içe seviniyorum falan. uyandıktan sonra iyi güldüm ama dfsf

köpekler istedi diye atlar ölmez
Mesaj tarihi:
escape said:

ahahhaha biraz daha yemleseydim küfür edecekti adam eminim.
tebrikler kardeş. tamam şimdi oltamı agzından alabilir miyim

tebrik ederim panpa, çok iyisin.
Mesaj tarihi:
Yılmaz Vura: Hiç kimse kalkıp bana 'Aynı sezonda çalıştırdığı iki takımı küme düşüren teknik adam' demesin. Bana şampiyonluğa aday bir takım versinler, küme düşürürsem o zaman konuşsunlar.

LOL

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/40356/kimse-bana-kume-dusuren-adam-demesin
Mesaj tarihi:
Karabuknethaber.com’un haberine göre; Önceki gece (08.05.2011) Fenerbahçe maçını kendi evinde kız arkadaşı Moba ile beraber izleyen Emenike, maçtan sonra Kanaltürk Telegol programına canlı telefon bağlantısı ile katılmıştı.

Fenerbahçe maçından sonra başta 2. Kaleci Bülent Ataman olmak üzere, Deumi hariç tüm yabancı oyuncular da dahil olmak üzere, Emenike’ye büyük tepki göstermeleri, oyuncunun ruh halini iyice bozdu.

Bunun üzerine Emenike, sabaha karşı 02:30 sularında evinin çok yakınında olan kulüp binasına güvenlikçiden odasının anahtarını istedi ve tüm özel eşyaları ile spor malzemelerini toplayarak, kimseye görünmeden tesislerden gizlice ayrıldı.

Yıldız oyuncu, bu gün ise kız arkadaşı Moba ile beraber Karabük’ü terk ederek, İstanbul’a gitti.
  • Yeni Oluştur...