Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 profesyonel fenerbahce destekleme kurumu ;p
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://cdn.sporx.com/img/3/2011/azizyildirim89.jpg Şimdi söylediğim bütün lafları unut ve diğer takımları cezalandırmaya yönlen...
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahaha daha fazla ve daha fazla odaklaniyoruz..
escape Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 pfdk para koparabilceği her yerden bir şey bulur muhakkak; "tribünden yere tükürüldü" diye bişiler saçmalar cezayı keser yine. aynen üstteki arkadaşların dediği gibi...
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 fb - buca maçı oncesi buca td'si "8 tane 92'li futbolcuyla maça çıkacağız" açıklaması yapsaydı neler neler dönerdi kim bilir tvlerde. ts maçı oncesi bole açıklama yapılınca neden kimse bişi demiyo acaba? milletin deumi'yi, emenike'nin kart sınırında olmasını falan konusmaktan buna zamanları kalmıyo heralde.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tek büyük fenerbahçe olunca normal bunlar mokoko zirvedeki yalnızlık
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bucanın fener maçında bi umudu vardı.şimdi mucizelere kaldı şansı.bu saatten sonra düşmüş takımın oyuncuları tam kadro çıksa ne olur çıkmasa ne olur
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ya zaten nasıl çıkarlarsa çıksınlar, biz kalan 3 maçımızı kazandığımız sürece isterse her maçını 10-0 kazansın trabzon bir şey değişmiyor nasılsa ama mokokonun dediği doğru, şu açıklama fener maçından önce yapılsaydı ligin kirlenmemiş noktası kalmamış olcaktı şu an.
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370_HP/2011/5/8/fft96mm1426683.jpg lol fener medyası rererörö
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dün rüyamda fenerbahçeyi taşıyan uçağın düştüğünü ve aziz yıldırım dahil herkesin öldüğü gördüm. arkadaş geliyo söylyüo bana çok üzgün bi şekilde, bende üzülmüş gibi duruyortum ama içten içe seviniyorum falan. uyandıktan sonra iyi güldüm ama dfsf
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bende rüyamda 4-2 ve 1-1 sonclari gördm..
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dün gece otelde denk geldim trabzon kafilesi ile cumhurbaşkanına balık götürdüm.. selçukla tuvalette denk geldik konuşmaya çalıştım adam müzik dinliyordu iplemedi gülüştük sadece gitti beraber işedik adamlar çok mutlu ve dinç bucayı yerler kütür kütür
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 escape said: dün rüyamda fenerbahçeyi taşıyan uçağın düştüğünü ve aziz yıldırım dahil herkesin öldüğü gördüm. arkadaş geliyo söylyüo bana çok üzgün bi şekilde, bende üzülmüş gibi duruyortum ama içten içe seviniyorum falan. uyandıktan sonra iyi güldüm ama dfsf köpekler istedi diye atlar ölmez
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ahahhaha biraz daha yemleseydim küfür edecekti adam eminim. tebrikler kardeş. tamam şimdi oltamı agzından alabilir miyim
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Keşke bazı insanlar beyninin bir kısmını kullanabilse =/
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 escape said: ahahhaha biraz daha yemleseydim küfür edecekti adam eminim. tebrikler kardeş. tamam şimdi oltamı agzından alabilir miyim tebrik ederim panpa, çok iyisin.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Yılmaz Vura: Hiç kimse kalkıp bana 'Aynı sezonda çalıştırdığı iki takımı küme düşüren teknik adam' demesin. Bana şampiyonluğa aday bir takım versinler, küme düşürürsem o zaman konuşsunlar. LOL http://www.ntvspor.net/haber/futbol/40356/kimse-bana-kume-dusuren-adam-demesin
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ts yattara'yı satmış. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/40374/yattara-artik-suudi-arabistanda
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Çok yazık etti şu Yattara ya, biraz kafası çalışsa R.Madrid'de oynayacak adamdı.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 4Ever said: bozbaykuşlar ahahahahaha adamlar mükemmel derecede gereksiz işler yapıyorlar ama çok iyiler
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Karabuknethaber.com’un haberine göre; Önceki gece (08.05.2011) Fenerbahçe maçını kendi evinde kız arkadaşı Moba ile beraber izleyen Emenike, maçtan sonra Kanaltürk Telegol programına canlı telefon bağlantısı ile katılmıştı. Fenerbahçe maçından sonra başta 2. Kaleci Bülent Ataman olmak üzere, Deumi hariç tüm yabancı oyuncular da dahil olmak üzere, Emenike’ye büyük tepki göstermeleri, oyuncunun ruh halini iyice bozdu. Bunun üzerine Emenike, sabaha karşı 02:30 sularında evinin çok yakınında olan kulüp binasına güvenlikçiden odasının anahtarını istedi ve tüm özel eşyaları ile spor malzemelerini toplayarak, kimseye görünmeden tesislerden gizlice ayrıldı. Yıldız oyuncu, bu gün ise kız arkadaşı Moba ile beraber Karabük’ü terk ederek, İstanbul’a gitti.
Öne çıkan mesajlar