Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi normal kullanıcı 100mbpsyi afedersin neresine sokucak edit: sırf bu saçma kurallar yüzünden bile yurtdışında kalabilirim yani. böyle saçmalık görmedim. interneti kaldırıolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 8mb ile 15gb doldurunca hizi dusen oldu mu? ben yaptim olmadi birsey, bi daha yaptim yine olmadi, hep yaptim hic olmadi.. (simdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 o normal kullanıcı açıklaması tam türk açıklaması bu arada. kusura bakmayın ama "hey bana dokunmuyor ki..." demek kadar salakça.. yılan/1000yıl geyiği işte. onlar ki youtube falan kapatıldığında da "ama ben giriyom ki..." dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Şu 50 mbit, 100 GB kota alırım ben bu geçerse. 100 GB kıl payı da olsa yeter gibi. aylık kullanımım 80-100 gb arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Olley internet hızımız yükseliyor çok sevindim !11!!1 Artık olmayan yurtdışı bantgenişliğinden yüksek hızlı internetlerimiz ile 20kbps yükleme hızıyla video izliyebilecez !!111bir!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yeni tarifeler biran once gelse de gecsek. cok guzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 50mbit 100 gb iyimiş arşivci değilim ama sürekli bişeyler indirip silerim :) aydada 50-60 gb dlm var ztn fiyatlar nasıl olcak acaba.suan 4mbit sınırısa 80 lira para bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 HD film indirip duruyosunuz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 mevcut limitsiz aboneler kalacak mı? 4mbit var, aylık kullanımım ortalama 100gb şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 100 gb arşivci değilsen yeterli. ayda 3-4 film izlerim en çok. her sezon 2-3 anime 2-3 dizi takip ederim. genelde 720p ve flac indiririm. 100 gb ancak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Gilean said: abi normal kullanıcı 100mbpsyi afedersin neresine sokucak edit: sırf bu saçma kurallar yüzünden bile yurtdışında kalabilirim yani. böyle saçmalık görmedim. interneti kaldırıolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 adamalr 8mbit sınırsız alıp, tüm apartman kullanıyorlar burda. ondan dayıyolar o kotayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 arşivcilik gereksiz birşey abi zaten. dolduruyoz tb ler dolusu datayı, içinden açıp 2-3 kere izlediğin film sayısı kaç yani? hele dizi arşivi falan çok gereksiz. 1 gecede 1080p film iniyor, yaşasın izle-sil yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Dynun said: adamalr 8mbit sınırsız alıp, tüm apartman kullanıyorlar burda. ondan dayıyolar o kotayı Bundan doğal daha ne var, bütün ufak ve orta ölçekli şirketler bile böyle yapıyor, evde neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kanka o zaman 1tane 100mbit ile 800dairelik siteyi doyurabilirsin. Adamlar çakal. yaptırmıyolar işte. Tek şirket başka bu arada, farklı 20 daire başka ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Dynun said: adamalr 8mbit sınırsız alıp, tüm apartman kullanıyorlar burda. ondan dayıyolar o kotayı ee kullanır kime ne? sonuçta o hizmeti alıyorlar. bu internet limitli bağlantılar şu an düşmüyor ama demekki bu tarifelerden sonra düşücek demek. rezalet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 10 daireye tek 8 mbit satmak yerine herkese tek tek paket satacak işte. more profit. ayrıca bandwidth yetersizliği de maskelenecek, ohş mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tamam da yıllarca bu hizmeti adam gibi kullananlara niye zarar veriyor ki? kendi kaybeder, müşteri kaybeder. zaten artık şunu yapıolarmış. modemle ilgili sorunlarda, modemi bizden almadınız yardımcı olamayız triplerine giriyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 eski limitsiz kullananlar kalıyor demiyor mu zaten? sen istemedikce zorla da yeni sözlesme imzalatmazlar heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 dasaaa said: öbür konuda konuşuluyordu zaten de yine de özet geçelim -al sana ferrari evlat.. bu arada sadece şu yolda kullanabilirsin ve yolun uzunluğu da 25m! tadını çıkart. +teşekkürler? sanırım.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kablo da tam bi rengini belli etse anında kalkıp geçicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 altyapı var mı da 100 mbiti dayıyorlar kesin bakın buna rağmen altyapı dayanmıyor hunharca kullanıyorsunuz :((, adil kullanım çok iyi HERP DERP diye açıklama yaparlar gelecekte olan limitsizler de kalkar, tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bone said: dasaaa said: öbür konuda konuşuluyordu zaten de yine de özet geçelim -al sana ferrari evlat.. bu arada sadece şu yolda kullanabilirsin ve yolun uzunluğu da 25m! tadını çıkart. +teşekkürler? sanırım.. +1 bende buna benzer bişey yazacaktım ama gayet güzel açıklamışsın, bendende; +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Abi hızı artırmaları şuan gereksiz. Altyapıyı düzeltsinler sonra hızı arttırsınlar. 8 mbit dediğide hakkını veremiyor ki. Ayrıca sürekli bağlantı gidip geliyor. Bazen durduk yere ping 500lere çıkıyor ve 2 gün öyle devam ediyor. Hatta bir arkadaşım 4ten 8e çıkardığında sürekli kesilmeler oldu bağlantısında. Sonra 4e geri geçti daha hızlı değil ama sorun çok çıkmıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 alt yapida hic bir sorun yok. internet backbone da bandwidth satan firmalardan daha fazla bandwidth almalari gerekiyor sadece olay bundan ibaret. ama diger topicde yazdigim gibi adamlarin derdi kar marjlarini yukeltmek, o yuzden olmiycak oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar