Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ADSL Tarifeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi normal kullanıcı 100mbpsyi afedersin neresine sokucak

edit: sırf bu saçma kurallar yüzünden bile yurtdışında kalabilirim yani. böyle saçmalık görmedim. interneti kaldırıolar resmen.
Mesaj tarihi:
o normal kullanıcı açıklaması tam türk açıklaması bu arada.

kusura bakmayın ama "hey bana dokunmuyor ki..." demek kadar salakça.. yılan/1000yıl geyiği işte.

onlar ki youtube falan kapatıldığında da "ama ben giriyom ki..." dediler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şu 50 mbit, 100 GB kota alırım ben bu geçerse. 100 GB kıl payı da olsa yeter gibi. aylık kullanımım 80-100 gb arası.
Mesaj tarihi:
Olley internet hızımız yükseliyor çok sevindim !11!!1
Artık olmayan yurtdışı bantgenişliğinden yüksek hızlı internetlerimiz ile 20kbps yükleme hızıyla video izliyebilecez !!111bir!!1
Mesaj tarihi:
50mbit 100 gb iyimiş

arşivci değilim ama sürekli bişeyler indirip silerim :)

aydada 50-60 gb dlm var ztn

fiyatlar nasıl olcak acaba.suan 4mbit sınırısa 80 lira para bayılıyorum
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
100 gb arşivci değilsen yeterli. ayda 3-4 film izlerim en çok. her sezon 2-3 anime 2-3 dizi takip ederim. genelde 720p ve flac indiririm. 100 gb ancak oluyor.
Mesaj tarihi:
Gilean said:

abi normal kullanıcı 100mbpsyi afedersin neresine sokucak

edit: sırf bu saçma kurallar yüzünden bile yurtdışında kalabilirim yani. böyle saçmalık görmedim. interneti kaldırıolar resmen.
Mesaj tarihi:
arşivcilik gereksiz birşey abi zaten.

dolduruyoz tb ler dolusu datayı, içinden açıp 2-3 kere izlediğin film sayısı kaç yani? hele dizi arşivi falan çok gereksiz.

1 gecede 1080p film iniyor, yaşasın izle-sil yöntemi.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

adamalr 8mbit sınırsız alıp, tüm apartman kullanıyorlar burda.
ondan dayıyolar o kotayı

Bundan doğal daha ne var, bütün ufak ve orta ölçekli şirketler bile böyle yapıyor, evde neden olmasın.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

adamalr 8mbit sınırsız alıp, tüm apartman kullanıyorlar burda.
ondan dayıyolar o kotayı

ee kullanır kime ne?

sonuçta o hizmeti alıyorlar.

bu internet limitli bağlantılar şu an düşmüyor ama demekki bu tarifelerden sonra düşücek demek. rezalet yani.
Mesaj tarihi:
tamam da yıllarca bu hizmeti adam gibi kullananlara niye zarar veriyor ki?

kendi kaybeder, müşteri kaybeder.
zaten artık şunu yapıolarmış. modemle ilgili sorunlarda, modemi bizden almadınız yardımcı olamayız triplerine giriyorlarmış.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

öbür konuda konuşuluyordu zaten de yine de özet geçelim

-al sana ferrari evlat.. bu arada sadece şu yolda kullanabilirsin ve yolun uzunluğu da 25m! tadını çıkart.
+teşekkürler? sanırım..

+1
Mesaj tarihi:
altyapı var mı da 100 mbiti dayıyorlar

kesin bakın buna rağmen altyapı dayanmıyor hunharca kullanıyorsunuz :((, adil kullanım çok iyi HERP DERP diye açıklama yaparlar gelecekte

olan limitsizler de kalkar, tam olur
Mesaj tarihi:
Bone said:

dasaaa said:

öbür konuda konuşuluyordu zaten de yine de özet geçelim

-al sana ferrari evlat.. bu arada sadece şu yolda kullanabilirsin ve yolun uzunluğu da 25m! tadını çıkart.
+teşekkürler? sanırım..

+1

bende buna benzer bişey yazacaktım ama gayet güzel açıklamışsın, bendende;
+1
Mesaj tarihi:
Abi hızı artırmaları şuan gereksiz. Altyapıyı düzeltsinler sonra hızı arttırsınlar. 8 mbit dediğide hakkını veremiyor ki. Ayrıca sürekli bağlantı gidip geliyor. Bazen durduk yere ping 500lere çıkıyor ve 2 gün öyle devam ediyor.

Hatta bir arkadaşım 4ten 8e çıkardığında sürekli kesilmeler oldu bağlantısında. Sonra 4e geri geçti daha hızlı değil ama sorun çok çıkmıyor diye.
Mesaj tarihi:
alt yapida hic bir sorun yok. internet backbone da bandwidth satan firmalardan daha fazla bandwidth almalari gerekiyor sadece olay bundan ibaret. ama diger topicde yazdigim gibi adamlarin derdi kar marjlarini yukeltmek, o yuzden olmiycak oda.
  • Yeni Oluştur...