aente Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 modla gelen necro'yu oynatınca elite zorluk bir anda babylite'e düşüyor. level 17'ye kadar bir kez bile ölmedim, zorlasan 4-5 kez pot içmişimdir o da daha yarı candayken. Tuvalete giderken arkadaşıma verdim adam hayatında ilk kez bu tarz oyun oynuyor, yanlışlıkla 3 tane kalabalık grup çekip anca öldü gözümün önünde, o da pot içmenin hangi tuşta olduğunu bilmediği için lol. suriyeli mülteciler gibi yanında 8 tane petle geziyorsun gelip sana vurmaları söz konusu bile olmuyor. balance falan hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Oyuna bi' hafta önce falan başladım. Seçtiğim karakterin türünü bile bilmiyorum. Kadın karakter seçtim onlar daha seksiydi. Elinde tabanca var, sağ tıklayınca da mavi bişey atıyordu. Sağ tıklama skill'ini ard arda ateş eden tabanca yaptım. 20 levelim ve şu an biriken 10 skill pointim var. Yanlış skillere vermiyim diye hemen vermedim. Sonra remove ederken para gitmesin diye bir de tabi ki. Sizce hangilerini kasmak lazım bu karakterde pasiflerden falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 şu üste bi' cevap geleydi iyidi. 12 skill point oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 en temizi respec potion modu var onu indirip test ederek oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 skillere iyice bak bir build yap yoksa geri dönüşü yok. Respec potion modunda da oyun hack sayabilir online oynarken yanında cheater yazar. dedigim gibi skillere iyi bak summon buildi bile var outlanderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 lv1 karakter açıp şehre koşuyosun respec potion çıkarıp shared stashe atıyosun o zaman cheater yazmıyor ana karakterde. skilleri deneyip görmek daha bi hoş bence, ondann full passive levellayıp aktif skillere sadece 3 puan koyuyodum. bütün para respece gidiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 cheater yazmayan versiyonu da var respec pot un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yazdıklarınıza baktım da, önceden beğenmeyenler sonradan beğenmiş, önceden beğenenler sonradan beğenmemiş filan. tavsiye eder misiniz indirimdeyken? enginar cannon olayı ilgimi çekti. respec olmaması hayli cansıkıcıymış gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bi kere bitirdikten sonra bakmadım yüzüne, millet kodla bin tane item yağdırırken mp oynamak bayıyor, indie yapacaz diye 0 drm koydular online iğrenç oldu bence sp oynayacaksan veya sadece tanıdıklarınla oynayacaksan al yoksa gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sam respec olayinin cozumu var, console code ile yaratiliyor. ama daha da kolayi workshoptan respec potion mod indirmek, vendordan pot alip respecleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 SIngle olarak epey guzel oyun, parasinin karsiligini veriyor yani. Ama multi icin gercekten de DRM'nin niye gerekli oldugunu gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 tanıdığın insanlarla oynarsan (item edit vs. yapmayan) son derece eğlenceli. beni 100 saatten fazla eğlendirdi. indie oyun olmasının handicapleri var tabii, performans falan leş 3 kişi aoe spamladığı zaman gtx 680'de 30 fpslere düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Titan Quest kur, 10.kez bitir. Daha çok zevk alırsın. Skill'ler çok kötü düşünülmüş. Item'ler gene öyle. PVP yok. Tonlarca bug var (son update'e rağmen doğru düzgün açıklaması olmayan skill description'lar, açıklamada belirtmemesine rağmen stack olmayan skill'ler.) Resmen bazılarının "Diablo3 çıktı, onu yererken başka bir oyunu göklere çıkarmamız lazım" düşüncesi ürünü. Belki fiyat/performans, onun dışında meh. 4çan jargonu kullanmayalım lütfen. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 zaten multi olsa olsa buradan birisiyle yaparım, single için düşünüyordum esasen MINIGUN tarzı olayı heh. neyse bakınayım biraz daha, yorumlarınıza açığım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Single kesinlikle keyif alırsın. Hızlı bir oyun biraz, yardırallah gidiyorsun. Itemsızlık diye bir dert de yok. Oynarken illa ki işine yarayacak item düşüyor. Ben al derim, eğlencelik olarak. Pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 synergies modunu tavsiye ederim mob sayisi ve oyunun genel olarak zorlugunu arttiriyor inventory 10 katina cikiyor(sayfalar halinde) dusen item sayisi sagolsun, diablo3 gibi saatlerce farmla babayi al kapat sisteminin tam tersi oluyor ama bir iddasi olmadigindan oyunun 2-3 levelda bir guzel itemlar takmak guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 default oynamadan sinerjiye girmeni tavsiye etmiyorum bende. çok değiştiriyor oyunu, itemlar falan sapıtıyor, ipin ucu kaçıyor. tamamen farklı bir oyun haline geliyor. default bitirdikten sonra düşünülebilir bir opsiyon tekrar oynamak istiyorsan*. onun ile başlarsan "torchlight 2" oynamış olmazsın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 demosu varmış, dikkat etmemişim. onu deniyorum, fena değil gibi. 10$'a değer herhalde. respec pot olayını da resmi mod yapmış şirket zaten. :) bakalım biraz daha oynayayım. yeterince keiyfli görünüyor, aldım gitti. köpek de çok sevimli. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yahu Sam 10$ yani. amma düşündün alırken. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aldım ya. 2,5$ için düşünen adamlar var bu forumda lol. biraz yanadöner hareketli skill eksikliği var sanki, şöyle ww tarzı birşey olsaymış keşke. ha d3'te ww var da kullanabildim mi endgame'de o da ayrı mesele lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 storyline vs. aramıyorsan f2p path of exile deneyebilirsin bence, o tarz ihtiyaçlarını fazlasıyla giderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yok enginar konsepti ilgimi çekti, türe karşı bayağı doygunluğum var aslında. arpg oynamak için değil yoksa maksat. :p da adamlara helal mı olsun desem, blizz'i mi tekrardan yuhlasam bilemedim. bayağı yakınmış iki oyun birbirine yani. fiyatların farkı zaten absürd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu cok daha iyi d3'den. respec pot kullanirsan,hilecisin demektir sam. oyunun baslari biraz sikabilir,bir iki skill acabilince guzellesiyor. mod filan hic kurmadan duz oyunu bitir.mod,ben oynarken cogu hile icindi,simdi belki bir iki duzgun birsey cikmistir,ama bence hic gerekli degil,oyunun kendisi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yok mod kurmadım zaten resmi (steamworks'te şirket kendi koymuş) respec pot hariç ama onu da kullanmadım zaten. banko skill'lere veriyorum henüz son kararı verene kadar. d3 kadar iyi mi daha oynamam lazım net konuşmak için ama kalite olarak o kadar yakın ki. indie stüdyonun 2 yılda ürettiğini blizz 10 yılda üretmiş ve üç katına satıyor ya lol. karakterlerin suratları bulanık çöp gibi gözükmüyor grafikler çizgifilm gibi olduğu halde. hani pazarda gezerken marka mağazada 100 liraya satılan gömleğin neredeyse aynısını 10 liraya bulursunuz ya, tam o hesap. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bumudur abicim senin hayat amacin :) blizz vs all :D komik olmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar