Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşcinsellik Günahtan Daha Fazla Birşey midir?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

yakın bir arkadaşım eşcinsel de
bende öncede tercih falan diye düşünüyordum. adam şuan psikyatrist olmak istiyor sırf kendi gibi olanlara yardım edebilmek adına.
inan kimse halinden memnun değil falan flan diyor işte.

gerçi bana kalırsa tıbbı açıdan hastalık olduğuna dair hiç bir dayanak yok. ama bu kadar irenç bir durumun insanların hayatı olduğunu düşününce var gibi bir patoloji
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

ya burda böyle ironi niyetine espiri yapıyoruz ama ilerde kesin dangalak bi gazetecinin eline düşecek bu sona "hede hödö üniversitesinde öğretim görevlisi olan prof. dr. sina eskiden koyu bir ırkçıymış" diye haber yapacak ben de öldürecem onu

e yalan mı?
"ŞU GAYLERİ ÖLDÜRECEK SEÇİCİ BOMBA YAPICAM! ZEHİR YAPICAAM!" diye geziniyordun ortalıkta bu sene ama..
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

yoo orduya haşa tövbe vs demek değil..

adamlar ailecek troll yani akit gazetesinden çok farklı değiller hatta daha beteri adamlar entellektüel troll hani "X partisi süper bir parti heyyo" ya da "ordumuz canımısss bizimsss" deselerde yine trolldür rüzgar nereden eserse o tarafa gider bu insanlar ciddi bir duruşları yoktur hatta ciddisini bırak bir duruşları yoktur

yarın olası bir siyasi otorite değişiminde bugünkü hükümeti itin götüne sokarlar olan bu hani daha bu ve türevleri bir sürü gazeteci var ki onlara da "he he" deyip geçiyoruz, bu adamlardan her gazetede vardır.. tek farkları bu adamlar gazete çıkarmayı başardılar hepsi bu yoksa "orudya laf ediyorlar hedehödö" değil olay

+1

Ardeth said:

eşcinsellik çok eşcinseldir

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

şu meşhur makamları sorgulanabilir kılması yeterli.
sahte belgeler, yalan resimler koyması, iftiralar atması hiç mühim değil.

içimizdeki asker ve ordu düşmanlığını beslemesi bize yetiyor ve 10 üzerinden 10 veriyorum.

Hehehe "ntv telefonla siyasi parti liderini öldürdü" haberlerini unutuyorsun. Adamlar bir kerecik "ORDU HELİKOPTERLE ÜZERİNDEN GEÇTİĞİ CAMİDE NAMAZ KILANLARIN ÜZERİNE İŞEDİ" gibi günlük orduya saldıran manşet atmayı bıraktılar. Onda da hemen yalanlanıp madara edildiler. Adamlarla haklı yani. Hergün orduyla alakalı birşey atıp tutunca, hergün işi bulandırınca herşeyi yalanlamaya vakit kalmıyor.

Zaten baktılar "PKK'LILAR TÜRKİYE BÖYLE GEZDİ, ORDU BİŞİCİK YAPMADI" falan haberlerinde foto koyunca, kaynak falan belirtince millet fotoların aslında Irak içinde çekilmiş olduğunu anlayacak kadar zeki çıktı. Kaynak vermeyide kestiler. İşte "gizli belge, anca kopyasını verebiliriz :*" tribiyle sağlam çamurlara imza atmaya devam ederler diyorum.

Gay'de sizi mi gerdi yani sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

UrsusMaritimus said:

İsteyen istediği şekilde yaşar bu kadar homofobik olmayın..

abi sitenin adı paticik be.. ne homofobisi olabilir ki burada..

UrsusMaritimus said:

Ayrıca herkesten daha iyi insanlar.

ya biz kadınları seviyoruz, çünkü kendi içlerinde çok tutarlı ve muhteşem, über canlılar.

diğer yandan kadın psikolojisinin bir taklidini über olmayan, muhteşem de olmayan talat abiye, kamil amcaya koyunca o iş kötü oluyor bak. hoş olmuyor.

bu yaşanılan sıkıntıyı da anlayışla karşılamak gerek tabii..
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınlar çok reröre ya, cinsel çekim yüzünden kadın doğum uzmanımızla muhattap oluyorlar resmen :D dengesizler, tripçiler, nazlılar peeh..

Erkek hayır dediyse hayırdır evet dediyse evettir, tersi değildir. Erkek rahattır, öyle huysuz değildir, mal mal trip de atmaz. Dengelidir de. Peeh. Hormonlarımız sağlam çalışıyo diye biz çile çekiyoruz kız milletinden. Hayat bi gaylere bi de bizden ekmek yiyen meyhanecilere güzel. Ha tabi bir de kadınlara, eziliyormuş bi de kadınlar.. lol Bariz üstün cins kadınlar..

Evet kadınlara olan öfkemi kustuğuma göre artık rahatça yatabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...