Lectre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 @inc bende öyle gördüm ama sanmıyorum 2 comeback yapacaklarını aynı sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yine harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 çok iyiydi. sondaki moriarty değildi ya. Gözleri farklıydı gayet. birde o bomb diffuse sırasında bi anda nasıl kurtulduğunu anlatması garip olmuş. Ve harbi a bit disappointing sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 O kadar tutmadim ben, ikinci sezon bolumlerinin gerisindeydi biraz. Gerci ilk bolum, geri donus filan; iki ve uc daha iyi olur kesin. Doctor Who bunun yuzunden gec kaldi ama degecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sonda çıkan eleman prof. moriarty olabilir jim'in babası falan muhtemelen. beni de pek sarmadı ilk bölüm ama ilk bölüm olduğundan muhtemelen. pazara 2. bölüm çıkacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Sondaki adam Sherlock'un babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 düşme dalgası abi tamam bizim eleman göremiyor sherlockun düştüğünü de bu adamı sniperla izleyen eleman falan nasıl görmüyor olayı yada bunu izleyen başka biri yok mu bu öldü mü kaldı mı teğit edicek moriarty nin adamı, moriarty de mal gibi öldürüyodu kendine bana moriarty gibi gelmemişti o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hayvan gibi guzel bolumdu. begenmeyenlerin kafasine benim kadar tas dussun (insta kill) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ÇOK YİYDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sahte ölümün beklentisini iyice yükselttiler şimdi. zaten adam iki sene bekledi ver işte arkadaş, kendin soğutuyosun. beklediğimden iyiydi yine de. moriarty hayal dünyasında oynamış olsa da yine de o yüzünü görmek yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 o sondaki adamin moriarty yani gercek moriarity olmasi yuksek. Zaten adamin prof flan olmasi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ulaaaan gidiyorum eve. Yemek yerken baslicam izlemeye kendimi cok zor tutuyorum o spoilerlara tiklamamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sherlock davayi cozuyo, neyin spoilerina bakican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sherlock aslında ölüymüş moriarty sherlockun kılığına girmiş gerçekten ölmüş adam çatıdan düşüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Jaegerjaquez said: düşme dalgası abi tamam bizim eleman göremiyor sherlockun düştüğünü de bu adamı sniperla izleyen eleman falan nasıl görmüyor olayı yada bunu izleyen başka biri yok mu bu öldü mü kaldı mı teğit edicek moriarty nin adamı, moriarty de mal gibi öldürüyodu kendine bana moriarty gibi gelmemişti o adam zaten düşme dalgası olmadan önce mycroftun adamı sniperı öldürüyor. ya gözünle izle ya da benim favori dizimi çürütmeye çalışma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dsagfadfs pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 SenariouS said: o sondaki adamin moriarty yani gercek moriarity olmasi yuksek. Zaten adamin prof flan olmasi lazimdi yok abi kitaplarinda da sherlock ün "öldüğü" bölümde moriarty ölüyor ve bildiğim kadarıyla bir daha gelmiyor. Dizi de birebir kitapların günümüze uyarlaması olduğundan öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 EDİK: tüh espri kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 xieon said: SenariouS said: o sondaki adamin moriarty yani gercek moriarity olmasi yuksek. Zaten adamin prof flan olmasi lazimdi yok abi kitaplarinda da sherlock ün "öldüğü" bölümde moriarty ölüyor ve bildiğim kadarıyla bir daha gelmiyor. Dizi de birebir kitapların günümüze uyarlaması olduğundan öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. yanlış hatırlamıyorsam ölmediği ima edilip devamı yazılmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Lars Mikkelsen miş sondaki eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 LathspeLL said: EDİK: tüh espri kaçtı :D spoilera alma failimi mi diyecektin :( @Lectre abi kitaplarında geçmiyorsa diziye yansıtacaklarını sanmam çünkü dizi tamamen kitaba bağlı diye biliyorum. Kitap dışına çıktıkları bir konu yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Jaegerjaquez said: düşme dalgası abi tamam bizim eleman göremiyor sherlockun düştüğünü de bu adamı sniperla izleyen eleman falan nasıl görmüyor olayı yada bunu izleyen başka biri yok mu bu öldü mü kaldı mı teğit edicek moriarty nin adamı, moriarty de mal gibi öldürüyodu kendine bana moriarty gibi gelmemişti o adam bence orda salliyor ya adama gercek hikaye o degil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 zaten sonunda watson gerçek hikayeyi sordu ya. daha gerçeğini göstermediler. iyi kaka yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bayağı iyiydi Sondaki Adam 1 - Mavi gözler (Senaryolardan birinde cesedi Sherlock a benzetmek için mavi lens takıldığı gözümüze boşuna sokulmadı) 2 - Sherlock'un "anne babası" (Ne kadar sıradan olduklarına boşuna vurgu yapılmadı) 3 - YEDİRMEYİZ. (Üçlü liste yapınca dayanamadım) Sherlock'un gerçek babası olma ihtimalini sevdim, ilanihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar