Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Flassh said: izmir kızlarına güzel derlerdi niye güzel izmirde rum kanı var da ondan.rum nereli avrupalı gavur. ne varsa gavurda var CcC mhp nin 40.yılı kutlu olsuuuğğğn
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 WUHAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUEAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Özellikle bazı bağyanların o kiloya rağmen göbek bacak açık dekolte giymesi, gözlerimize tecavüz edilmesiyle sonuçlanıyor. Hayır abi Türkiye özgür bir ülke değil, kiloluysan oranı buranı açık bırakma, neyi gösteriyorsun yağ kütlelerini mi:S?
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Angara Keçiören'e açmaları lazım.
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu kızlara türkiye şartlarında iyi para vermeleri lazım bence
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bone said: 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote] Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin". aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 göbeğimiz var ama güzeliz. Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Aiko said: 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote] masaj salonu, kerhane felan var yani çok gerekiyorsa ^^ Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ractamainus said: çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin".Mantığınıza hastayım. Futbol bilmeyen de futbol hakkında konuşmasın o zaman. Ben şişmanım, kızlar çirkin. hatta kızlar leş, iğrenç. 10 türk kızı verip bir tane avrupadan alma gibi bir opsiyon getirilsin bizim ülkeye. Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kızlar çirkin diyenler de öle çirkin göbekli adamlar değiller. ben söyliyim de (holy mesela) boşuna tartışmayın adamlarla. hiç yurtdışı görmek nasip olmadı bilemiyorum ama. anadoludan istanbul a gelince noluyoruz ya bu kızlar nerden türemiş bu kadar fark mı olur hissine kapılıyor insan. mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 happy endings hizmeti sunuyorsa gelsin yoksa bizim köşede tavuğun kralını yapıyorlar ama adam bıyıklı. Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tavuk-bira restorani mi!!! http://i25.tinypic.com/2wnr9t5.jpg BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter. abi ben anamadim bu kadar abartilcak bisi yok sort ve askili ile geziyo kizlar cirilciplak deil Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 mesela türkiyede bütün kızlar şortla ve askılıyla geziyo abi. o yüzden bi özelliği yok hooters ın. BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aga saki hootersida gidip fikirtepeye acicaklar accaklari 3 tane yer var cadde bebek nisantasi ucundede askili sortlu kiz var abi elbette gidip avrupanin ortasi medeniyetin gobegi gungoren e acarsan tabi sikinti olur Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bağdat caddesinde bile sıkıntı olur öyle diyim. apaçi dolu lan hiç gezmiyo musun olm asdf. kavgalar çıkacak bu benim kız arkadaşım nasıl bakarsıncılar coğalacak. Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 başlığı görünce aklına şu gelen tek kişi ben miyim http://www.youtube.com/watch?v=0U_zkfjVs9M adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 inş içerde bisürü böyle gizli koruma olur da apaçilerin hepsini döverler ağız burun girerler yeminle arada bende girişirim saçları 31859*13895 ton joleli beyaz yaka bağır gömlek açık dızo servis yapıcağına güzel bi hatun servis yapsın da 2 dk da olsa gözümüz gönlümüz açılsın ALLAH BELANIZI VERSİN İSTANBULDA YAŞAYIP DENİZ GÖRMEMİŞ ÖKÜZ SÜRÜSÜ sinirlendim Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 MrLevie said: gelsin de bizde kıyafetlerin içlerini doldurcak kalitede hatun yok. katılamadım. barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kadınlara en çok yakışan meslek BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 önce garsınlrı bulsunalr da.. gerisi hallolur gibime geliyor Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hatta sadece garsonları bulsunlar, şube açmasınlar Pha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Red said: sarışın mavi gözlüler diye mi ? güzelliklerinden dolayı değil.iki helloya sevişiyorlar diye cunku çirkin bir erkek türk kızı suratına bakmıyor.ama gavuru ona oşekilde yaklasmıyor normaldir yani türk erkeğindenki kendine güven eksikliği = türk kızları çirkin :) Yahu alakası yok bunla, bence Türkiye'de yeterince güzel hatun var ama bi doğu avrupayla falan kıyaslamak da komik olur. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/5013115-beyler-canlanyn-hooters-geliyor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin".
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Aiko said: 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote] masaj salonu, kerhane felan var yani çok gerekiyorsa ^^
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ractamainus said: çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin".Mantığınıza hastayım. Futbol bilmeyen de futbol hakkında konuşmasın o zaman. Ben şişmanım, kızlar çirkin. hatta kızlar leş, iğrenç. 10 türk kızı verip bir tane avrupadan alma gibi bir opsiyon getirilsin bizim ülkeye.
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kızlar çirkin diyenler de öle çirkin göbekli adamlar değiller. ben söyliyim de (holy mesela) boşuna tartışmayın adamlarla. hiç yurtdışı görmek nasip olmadı bilemiyorum ama. anadoludan istanbul a gelince noluyoruz ya bu kızlar nerden türemiş bu kadar fark mı olur hissine kapılıyor insan.
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 happy endings hizmeti sunuyorsa gelsin yoksa bizim köşede tavuğun kralını yapıyorlar ama adam bıyıklı.
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tavuk-bira restorani mi!!! http://i25.tinypic.com/2wnr9t5.jpg
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter. abi ben anamadim bu kadar abartilcak bisi yok sort ve askili ile geziyo kizlar cirilciplak deil
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 mesela türkiyede bütün kızlar şortla ve askılıyla geziyo abi. o yüzden bi özelliği yok hooters ın.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aga saki hootersida gidip fikirtepeye acicaklar accaklari 3 tane yer var cadde bebek nisantasi ucundede askili sortlu kiz var abi elbette gidip avrupanin ortasi medeniyetin gobegi gungoren e acarsan tabi sikinti olur
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bağdat caddesinde bile sıkıntı olur öyle diyim. apaçi dolu lan hiç gezmiyo musun olm asdf. kavgalar çıkacak bu benim kız arkadaşım nasıl bakarsıncılar coğalacak.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 başlığı görünce aklına şu gelen tek kişi ben miyim http://www.youtube.com/watch?v=0U_zkfjVs9M
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 inş içerde bisürü böyle gizli koruma olur da apaçilerin hepsini döverler ağız burun girerler yeminle arada bende girişirim saçları 31859*13895 ton joleli beyaz yaka bağır gömlek açık dızo servis yapıcağına güzel bi hatun servis yapsın da 2 dk da olsa gözümüz gönlümüz açılsın ALLAH BELANIZI VERSİN İSTANBULDA YAŞAYIP DENİZ GÖRMEMİŞ ÖKÜZ SÜRÜSÜ sinirlendim
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 MrLevie said: gelsin de bizde kıyafetlerin içlerini doldurcak kalitede hatun yok. katılamadım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 önce garsınlrı bulsunalr da.. gerisi hallolur gibime geliyor
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hatta sadece garsonları bulsunlar, şube açmasınlar
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Red said: sarışın mavi gözlüler diye mi ? güzelliklerinden dolayı değil.iki helloya sevişiyorlar diye cunku çirkin bir erkek türk kızı suratına bakmıyor.ama gavuru ona oşekilde yaklasmıyor normaldir yani türk erkeğindenki kendine güven eksikliği = türk kızları çirkin :) Yahu alakası yok bunla, bence Türkiye'de yeterince güzel hatun var ama bi doğu avrupayla falan kıyaslamak da komik olur.
Öne çıkan mesajlar