Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler canlanın Hooters geliyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özellikle bazı bağyanların o kiloya rağmen göbek bacak açık dekolte giymesi, gözlerimize tecavüz edilmesiyle sonuçlanıyor.

Hayır abi Türkiye özgür bir ülke değil, kiloluysan oranı buranı açık bırakma, neyi gösteriyorsun yağ kütlelerini mi:S?
Mesaj tarihi:
1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı.
2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz.
3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.
Mesaj tarihi:
Bone said:

2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz.
3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote]
Mesaj tarihi:
Aiko said:

3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote]

masaj salonu, kerhane felan var yani çok gerekiyorsa ^^
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin".
Mantığınıza hastayım.
Futbol bilmeyen de futbol hakkında konuşmasın o zaman.

Ben şişmanım, kızlar çirkin.

hatta kızlar leş, iğrenç.

10 türk kızı verip bir tane avrupadan alma gibi bir opsiyon getirilsin bizim ülkeye.
Mesaj tarihi:
kızlar çirkin diyenler de öle çirkin göbekli adamlar değiller.
ben söyliyim de (holy mesela)
boşuna tartışmayın adamlarla.
hiç yurtdışı görmek nasip olmadı bilemiyorum ama. anadoludan istanbul a gelince noluyoruz ya bu kızlar nerden türemiş bu kadar fark mı olur hissine kapılıyor insan.
Mesaj tarihi:
Bone said:

3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.

abi ben anamadim bu kadar abartilcak bisi yok
sort ve askili ile geziyo kizlar
cirilciplak deil
Mesaj tarihi:
aga saki hootersida gidip fikirtepeye acicaklar
accaklari 3 tane yer var
cadde bebek nisantasi

ucundede askili sortlu kiz var abi

elbette gidip avrupanin ortasi medeniyetin gobegi gungoren e acarsan tabi sikinti olur
Mesaj tarihi:
bağdat caddesinde bile sıkıntı olur öyle diyim. apaçi dolu lan hiç gezmiyo musun olm asdf. kavgalar çıkacak bu benim kız arkadaşım nasıl bakarsıncılar coğalacak.
Mesaj tarihi:
inş içerde bisürü böyle gizli koruma olur da apaçilerin hepsini döverler ağız burun girerler yeminle arada bende girişirim

saçları 31859*13895 ton joleli beyaz yaka bağır gömlek açık dızo servis yapıcağına güzel bi hatun servis yapsın da 2 dk da olsa gözümüz gönlümüz açılsın

ALLAH BELANIZI VERSİN İSTANBULDA YAŞAYIP DENİZ GÖRMEMİŞ ÖKÜZ SÜRÜSÜ
sinirlendim
Mesaj tarihi:
Red said:

sarışın mavi gözlüler diye mi ?

güzelliklerinden dolayı değil.iki helloya sevişiyorlar diye

cunku çirkin bir erkek türk kızı suratına bakmıyor.ama gavuru ona oşekilde yaklasmıyor

normaldir yani

türk erkeğindenki kendine güven eksikliği = türk kızları çirkin :)

Yahu alakası yok bunla, bence Türkiye'de yeterince güzel hatun var ama bi doğu avrupayla falan kıyaslamak da komik olur.
  • Yeni Oluştur...