Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Flassh said: izmir kızlarına güzel derlerdi niye güzel izmirde rum kanı var da ondan.rum nereli avrupalı gavur. ne varsa gavurda var CcC mhp nin 40.yılı kutlu olsuuuğğğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 WUHAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUEAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Özellikle bazı bağyanların o kiloya rağmen göbek bacak açık dekolte giymesi, gözlerimize tecavüz edilmesiyle sonuçlanıyor. Hayır abi Türkiye özgür bir ülke değil, kiloluysan oranı buranı açık bırakma, neyi gösteriyorsun yağ kütlelerini mi:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Angara Keçiören'e açmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu kızlara türkiye şartlarında iyi para vermeleri lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bone said: 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 göbeğimiz var ama güzeliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Aiko said: 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote] masaj salonu, kerhane felan var yani çok gerekiyorsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ractamainus said: çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin".Mantığınıza hastayım. Futbol bilmeyen de futbol hakkında konuşmasın o zaman. Ben şişmanım, kızlar çirkin. hatta kızlar leş, iğrenç. 10 türk kızı verip bir tane avrupadan alma gibi bir opsiyon getirilsin bizim ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kızlar çirkin diyenler de öle çirkin göbekli adamlar değiller. ben söyliyim de (holy mesela) boşuna tartışmayın adamlarla. hiç yurtdışı görmek nasip olmadı bilemiyorum ama. anadoludan istanbul a gelince noluyoruz ya bu kızlar nerden türemiş bu kadar fark mı olur hissine kapılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 happy endings hizmeti sunuyorsa gelsin yoksa bizim köşede tavuğun kralını yapıyorlar ama adam bıyıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tavuk-bira restorani mi!!! http://i25.tinypic.com/2wnr9t5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter. abi ben anamadim bu kadar abartilcak bisi yok sort ve askili ile geziyo kizlar cirilciplak deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 mesela türkiyede bütün kızlar şortla ve askılıyla geziyo abi. o yüzden bi özelliği yok hooters ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aga saki hootersida gidip fikirtepeye acicaklar accaklari 3 tane yer var cadde bebek nisantasi ucundede askili sortlu kiz var abi elbette gidip avrupanin ortasi medeniyetin gobegi gungoren e acarsan tabi sikinti olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bağdat caddesinde bile sıkıntı olur öyle diyim. apaçi dolu lan hiç gezmiyo musun olm asdf. kavgalar çıkacak bu benim kız arkadaşım nasıl bakarsıncılar coğalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 başlığı görünce aklına şu gelen tek kişi ben miyim http://www.youtube.com/watch?v=0U_zkfjVs9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 inş içerde bisürü böyle gizli koruma olur da apaçilerin hepsini döverler ağız burun girerler yeminle arada bende girişirim saçları 31859*13895 ton joleli beyaz yaka bağır gömlek açık dızo servis yapıcağına güzel bi hatun servis yapsın da 2 dk da olsa gözümüz gönlümüz açılsın ALLAH BELANIZI VERSİN İSTANBULDA YAŞAYIP DENİZ GÖRMEMİŞ ÖKÜZ SÜRÜSÜ sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 MrLevie said: gelsin de bizde kıyafetlerin içlerini doldurcak kalitede hatun yok. katılamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kadınlara en çok yakışan meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 önce garsınlrı bulsunalr da.. gerisi hallolur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hatta sadece garsonları bulsunlar, şube açmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Red said: sarışın mavi gözlüler diye mi ? güzelliklerinden dolayı değil.iki helloya sevişiyorlar diye cunku çirkin bir erkek türk kızı suratına bakmıyor.ama gavuru ona oşekilde yaklasmıyor normaldir yani türk erkeğindenki kendine güven eksikliği = türk kızları çirkin :) Yahu alakası yok bunla, bence Türkiye'de yeterince güzel hatun var ama bi doğu avrupayla falan kıyaslamak da komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 göbeğimiz var ama güzeliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Aiko said: 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter.[/quote] masaj salonu, kerhane felan var yani çok gerekiyorsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ractamainus said: çoğunuzun göbeği var lan. ondan sonra "kızlar çirkin".Mantığınıza hastayım. Futbol bilmeyen de futbol hakkında konuşmasın o zaman. Ben şişmanım, kızlar çirkin. hatta kızlar leş, iğrenç. 10 türk kızı verip bir tane avrupadan alma gibi bir opsiyon getirilsin bizim ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kızlar çirkin diyenler de öle çirkin göbekli adamlar değiller. ben söyliyim de (holy mesela) boşuna tartışmayın adamlarla. hiç yurtdışı görmek nasip olmadı bilemiyorum ama. anadoludan istanbul a gelince noluyoruz ya bu kızlar nerden türemiş bu kadar fark mı olur hissine kapılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 happy endings hizmeti sunuyorsa gelsin yoksa bizim köşede tavuğun kralını yapıyorlar ama adam bıyıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tavuk-bira restorani mi!!! http://i25.tinypic.com/2wnr9t5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: 1- şu meşhur türk-aile yapısına uymadığı için iktidardaki akp banlar hooters'ı. 2- hooters kızları kadar geniş yapılı kızlar yok bizde, ciks/emo/apaçi koyacaklarsa istemeyiz. 3- hooters kızları çok meşhur olabilir ama kızlar ikinci planda, biz önce karnımızı doyurmaya bakarız, o yüzden yemekleri güzel olsun bize yeter. abi ben anamadim bu kadar abartilcak bisi yok sort ve askili ile geziyo kizlar cirilciplak deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 mesela türkiyede bütün kızlar şortla ve askılıyla geziyo abi. o yüzden bi özelliği yok hooters ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aga saki hootersida gidip fikirtepeye acicaklar accaklari 3 tane yer var cadde bebek nisantasi ucundede askili sortlu kiz var abi elbette gidip avrupanin ortasi medeniyetin gobegi gungoren e acarsan tabi sikinti olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bağdat caddesinde bile sıkıntı olur öyle diyim. apaçi dolu lan hiç gezmiyo musun olm asdf. kavgalar çıkacak bu benim kız arkadaşım nasıl bakarsıncılar coğalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 başlığı görünce aklına şu gelen tek kişi ben miyim http://www.youtube.com/watch?v=0U_zkfjVs9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 inş içerde bisürü böyle gizli koruma olur da apaçilerin hepsini döverler ağız burun girerler yeminle arada bende girişirim saçları 31859*13895 ton joleli beyaz yaka bağır gömlek açık dızo servis yapıcağına güzel bi hatun servis yapsın da 2 dk da olsa gözümüz gönlümüz açılsın ALLAH BELANIZI VERSİN İSTANBULDA YAŞAYIP DENİZ GÖRMEMİŞ ÖKÜZ SÜRÜSÜ sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 MrLevie said: gelsin de bizde kıyafetlerin içlerini doldurcak kalitede hatun yok. katılamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kadınlara en çok yakışan meslek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 önce garsınlrı bulsunalr da.. gerisi hallolur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hatta sadece garsonları bulsunlar, şube açmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Red said: sarışın mavi gözlüler diye mi ? güzelliklerinden dolayı değil.iki helloya sevişiyorlar diye cunku çirkin bir erkek türk kızı suratına bakmıyor.ama gavuru ona oşekilde yaklasmıyor normaldir yani türk erkeğindenki kendine güven eksikliği = türk kızları çirkin :) Yahu alakası yok bunla, bence Türkiye'de yeterince güzel hatun var ama bi doğu avrupayla falan kıyaslamak da komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar