Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ben teorimde ısrarcıyım. Her yurtdışına çıkan bir tane getirse, cennet gibi olur burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 destekliyorum valla. getirmek lazım. hatta şeriat ilan edilsin, 3 er 4 er getirilsin, daha süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kendimize bulamadık, bi de sana mı getiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Cuce said: doğu bloğuna acılım şart. estonya çek. bunlar önemli memleketler, önemli kaynaklar. Aynen öyle. Hadi almanyaya fransaya gidememişsin viyanayı geçememişsin anlarım. Ama madem batıya gidemedin, kuzeye çık be kardeşim, topla orduyu, "arkadaşlar batıda tıkandık haydi bre kuzeye" de, estonyasıydı letonyasıydı ukraynasıydı hatta isveçi norveçiydi kap gel. çekler zaten elinin altında, e getir ülkeye bu güzellikleri, savaş ganimeti. Hiç kafası çalışmıyo bu padişahların. Ondan sonra osmanlıyız neden çöküyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 işte o durumda 3 çocuk şart.. zaten neden eğitimli adam tek çocuk yapıyor? geçim derdi mi? hayır çocukları nasıl yetiştireceğini mi düşünüyor? hayır.. adamın içi kalkıyor, midesi kaldırmıyor bu ülkeye üç çirkin evlat getirmekten (YUH!) kuzeyin perilerini, latin ülkelerinin ateşli afetlerini gören, bunların farkında olan eğitimli adam bir de yanındaki nuriyeye hanıma, göbeği üç kat olmuş filize, kaşları ortalıklı kamileye bakıyor ve bu topluma 3çocuk yapabilme fikrini kafasından silip kendisini işe veriyor.. aşırı çalışıyor, adeta işi ile evli hale geliyor! e o zaman ne oluyor? yapılan iş için kazanılan para minimuma düşüyor anında. nitelikli beyinlerin aldığı para düşüyor. bu gelişme ekonomik açıdan da ülkeyi kalkındıracak inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abi sole bisi diyimde ole cok hayal edilcek kadar bisi olmayabiliyo yane ne kadar dolu olursa o kadar guzel kiz war tavuklarida cok soslu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 dasaa sen nerden getirdin ya da getiricen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Bol bol esmer gencimiz doldurur buraları 5-6 kişilik sürüler halinde TRde. O yüzden zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 said: ilerleyen günlerde zenci genleri ile kendisini donatmış sevda demirel ile bir basın açıklaması yapıp yabancı gelinler .web.tr sitemizin tanıtımını yapacağız.. sizlerin de katılımını bekliyorum.. sizler için, ülke için yeni bi çağ başlatma niyetindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Kapıya gece kulüpleri gibi bodyguard lazım olur, ayrıca kafkas ırklarını gözden kaçırmayın. Çerkezlerin falan gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ABD de gittiğim bütün şehirlerde hooters a bir uğrardım. En son Meksika'da gideyim dedim. Girmemle çıkmam bir oldu. Amerikan kızları gibisi yok :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 aquila said: kendimize bulamadık, bi de sana mı getiricez.kendini boşvericeksin abi. senin getirdiğini başkası alıcak, sen başkasının getirdiğini alıcaksın. her çıkışta ayrı bir tane getireceksin. bir de aramızdan bir başbakan çıkartıp bayan turist ithalatı kanunu çıkartırsak değmeyin keyfimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Bir de bu hatunlara sarkılma durumunda ne yapmaları gerektiğine dair eğitim verildiğini zannediyorum. Gördüğüm kadarı ile hertürlü sarkan oluyor. Ama kızlar profesyonelce hafif bir gülümseme ile olayı kapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Trias said: ABD de gittiğim bütün şehirlerde hooters a bir uğrardım. -Abi San Fransisco Hooters'a yeni sarışın gelmiş -Onu geç New York'ta bir esmer var offf tarzı muhabbetler geçti mi hiç? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 peki hootersın las vegasta oteli olduğunu biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 odaya servis var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Aket-Atum said: Trias said: ABD de gittiğim bütün şehirlerde hooters a bir uğrardım. -Abi San Fransisco Hooters'a yeni sarışın gelmiş -Onu geç New York'ta bir esmer var offf tarzı muhabbetler geçti mi hiç? :D 2. kez gitmeye pek kısmet olmadı, ama en iyiler sanki Miami'de gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Tenekeadam said: Kapıya gece kulüpleri gibi bodyguard lazım olur, ayrıca kafkas ırklarını gözden kaçırmayın. Çerkezlerin falan gideri var. zaten war hootersda acik bi sekilde yokta olurda yazarsan azina kiricak admalar war yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Eve siparis istersem bunlar mı getirecek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yoo gene kısa boylu, bıyıklı dayılar getiricek motorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ithal garson isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ben en çok türkiyede güzel kız yok denmesine üzülüyorum nufus çok oldugu için çirkin insan sayısıda yüksek ama bizim kızlarımız çirkin lafıda artık klişe oldu yani. hoostersı nereye açarsan aç kısa şort gogusler fışkırmış tarzda giyilceğini pek sanmıyorum.türkiye böyle şeylere hala hazır değil.belki bundan 3-5 sonraki nesillerde. ama gidip abidik kızlarıda calıstırmazlar bence.güzel giyimli güzel bayanlar olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 nüfusun nesi çok be, 70-80 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Abi göz var nizam var, çirkin işte bizim kızlar. Ha güzel kız yok mu? var. Ama %2-%3 kurtarmıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Nufus yoğunluğumuz da km^2 başına 90larda... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population_density Güzel kız %miz kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar