Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 evet, 10. sezon son sezon olacak. cok buyuk ihtimalle kostumu felan herseyiyle superman olup diziyi bitirecekler. comic-con trailer: http://www.youtube.com/watch?v=LfA2vSwYeIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 10 sezon bunu izleyen var mı ya? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 lana için izlenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 cw 9. sezonu en kotu gunun en kotu saatine koyduki yavas sessiz sedasiz bitsin. ustelik hem oyuncu hemde yazar kadrosundan baya kisi cikmisti. ama tam tersine en cok izleyici ceken sezonlardan biri hatta en cok izlenen bolumleri cikardi. 9 sezondur cok iyi ile idarelik bolumler arasinda gidip geldi ama dizi hicbir zaman kotu olmadi. ha 10 sezon iyi-orta yapacaklarina 5 sezon efsane yapabilirlerdi orasi ayri tabi. nedense "hala ucmuyor mu?" yada "10 sezonda cok be abi" gibi elestirileri yapanlarda diziyi izlemeyenler yada cok erken birakanlar. ortalama 22 bolum 10 sezon cidden uzun. ama konu superman olunca dolduruyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 10 sene ugrassam ben ucardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 8'in başında bırakmıştım. Lex geri döndüyse izlerim yoksa izlemem. Döndü mü Lex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dönmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 =/ lex senko said: 10 sene ugrassam ben ucardim. Katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 smarthan said: lana için izlenir :P Lana gideli çok oldu ama ara ara gelip gidiyor diziye. Lex öldü sanılıyor ama ölmediğini 10. sezonun tanıtımında da görüyoruz ve oh bea sonunda uçmayı öğrendi.. ilk 5 sezon bayıyordu.Adamın lise hayatını gösterip durdular monotona bağlamıştı ama sonradan toparlandı genel olarak gayette iyi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi hep aynı geyikler baymadı mı? bizimkilerin kriptonitli versiyonu bu dizi be.. gerçi onu da sevmişsinizdir.. "benim adım lex! kötüyüm ben! bağırırım ben!" "açıyorum bi bilim adamına telefon.. iki de internet kurcalıyorum tak sorunu çözüyorum! tak kardeşim, villain belli" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Clark o kadar ezikti ki herkes Lex Luthor için izliyordu. En derin karakter onunkiydi :D Clark'tan daha fazla flashback'i vardı. Daha fazla düşmanı vardı. Maksimum 6 sezon olarak planlasalardı daha iyi bölümler çıkardı. Ama sallaya sallaya gidince böle olur her dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kahramanlı bi diziyi senede 10 bölüm çekersen güzel olur.. uzattığında smallville oluyor, heroes oluyor, gerçekten saçma oluyor. hele 20-21bölüm iyice rutine bağlıyor.. bi olay olur superman halleder geyikleri o kadar yavan ki.. dizinin bütçesi de belli zaten. aksiyonu über tavan yaptıramıyorsun.. hani durum buykene değil lex'i yanına gerçek kötülerin tamamını eklesen 20bölüm izlenmez.. gerçi 16-20 yaş arası izleyicisi fazladır tahminimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 İşin kötüsü bütçeye de gerek yoktu başlarken. İlk sezon gerizekalı bi Kal-el vardı. Tamam fazla süper gücün olmasında, bu herifin beynide mi yavaş çalışıo. Ben ilk duyduğumda inşallah Detective Comics tarzı bişi olur diordum. Sonra baktım saçma sapan rastgele bölümler. İnsan biraz çizgiromanlardan taktik kapar yaw. Ondan sonra aktörlerden 10 senelerini bir diziye vermelerini istiosun. Yap 5 sezon dolu dolu. Ondan sonra tam süperman haliyle bi film çek, ki ilk fikirleri böyleydi zaten. Brandon Roth yerine Tom olurdu Superman Returns de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 jonq said: smarthan said: lana için izlenir :P Lana gideli çok oldu ama ara ara gelip gidiyor diziye. Lex öldü sanılıyor ama ölmediğini 10. sezonun tanıtımında da görüyoruz ve oh bea sonunda uçmayı öğrendi.. ilk 5 sezon bayıyordu.Adamın lise hayatını gösterip durdular monotona bağlamıştı ama sonradan toparlandı genel olarak gayette iyi gitti. hadi ya izlenmezmiş ozmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 1. sezon çok aptaldı da, 2-3-4 çok iyi sezonlardı, sonra yavaştan baymaya başladı. 5. de iyiydi yanlış hatırlamıyorsam da ben 7 de artık küfürlerle bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 heroes smallville in yanına yaklaşamaz. 10. sezona kadar gelmiş bir dizi için gayet iyi getirdiler buraya kadar. yer yer baydığı oldu ama genele bakıldığında tatmin ediciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Hangi diziyi 10 sezon çekseniz bıktırır. Smallville yine de iyi geldi. Ara ara boş,gereksiz bölümler, aksiyonlar olsa da buraya kadar iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Friends de 10 sezondu ama bırak bıktırmayı bi 10 sezon daha olsa aynı zevkle izlenirdi. İnsanlar manyak oldular 10 sezonu bitirip dönüp dönüp ilk bölümden tekrar izleye izleye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 5.sezonda bıraktım sanırım ben James Marstersın olduğu sezon o dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 supermanden nasıl 10 sezon cıkarmıslar helal arada denk geliyordumda çok sıkıcı insanı bayıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 izleniyor yine ben cnbce de gösterilenleri izliyorum hep büyük ihtimal bunu da izleyeceğim. arada sıkıcı mıkıcı izliyoruz :D sonunda da süper olacak işte uçacak :D kostümüde giyecek ki o kostüme ne göndermeler yapıldı şu 9 sezonda. nasıl biri olacağına neden olması gerektiğine deli gibi göndermeler yapıldı ve sonunda oluyor. çok şükür bugünleride gördük bir 10 sezon daha çekebilirlerdi ve işin kötü yanı, izlerdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 uçuyo mu artık. bi ara 1-2 bölüm uçup gene karada takılmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 videoda uçuyor valla bilmiyorum uçar herhalde sezon bitmeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 10 sezon SG-1 vs 10 sezon Smallville celebrity deathmatch yapin, hala 10 sezon Smallville iyidir iyi diyosanız ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sg-1 bambaska birseydi benim icin ya, diziden oteydi, keske 20sezon olsaydi bikmadan seyrederdim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar