Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smallville Sezon 10 (Final)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

cw 9. sezonu en kotu gunun en kotu saatine koyduki yavas sessiz sedasiz bitsin. ustelik hem oyuncu hemde yazar kadrosundan baya kisi cikmisti. ama tam tersine en cok izleyici ceken sezonlardan biri hatta en cok izlenen bolumleri cikardi.

9 sezondur cok iyi ile idarelik bolumler arasinda gidip geldi ama dizi hicbir zaman kotu olmadi. ha 10 sezon iyi-orta yapacaklarina 5 sezon efsane yapabilirlerdi orasi ayri tabi. nedense "hala ucmuyor mu?" yada "10 sezonda cok be abi" gibi elestirileri yapanlarda diziyi izlemeyenler yada cok erken birakanlar.

ortalama 22 bolum 10 sezon cidden uzun. ama konu superman olunca dolduruyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

lana için izlenir :P

Lana gideli çok oldu ama ara ara gelip gidiyor diziye.

Lex öldü sanılıyor ama ölmediğini 10. sezonun tanıtımında da görüyoruz

ve oh bea sonunda uçmayı öğrendi..

ilk 5 sezon bayıyordu.Adamın lise hayatını gösterip durdular monotona bağlamıştı ama sonradan toparlandı genel olarak gayette iyi gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hep aynı geyikler baymadı mı?

bizimkilerin kriptonitli versiyonu bu dizi be..

gerçi onu da sevmişsinizdir..

"benim adım lex! kötüyüm ben! bağırırım ben!"

"açıyorum bi bilim adamına telefon.. iki de internet kurcalıyorum tak sorunu çözüyorum! tak kardeşim, villain belli"
Sosyal ağlarda paylaş

kahramanlı bi diziyi senede 10 bölüm çekersen güzel olur.. uzattığında smallville oluyor, heroes oluyor, gerçekten saçma oluyor. hele 20-21bölüm iyice rutine bağlıyor.. bi olay olur superman halleder geyikleri o kadar yavan ki..

dizinin bütçesi de belli zaten. aksiyonu über tavan yaptıramıyorsun.. hani durum buykene değil lex'i yanına gerçek kötülerin tamamını eklesen 20bölüm izlenmez.. gerçi 16-20 yaş arası izleyicisi fazladır tahminimce..
Sosyal ağlarda paylaş

İşin kötüsü bütçeye de gerek yoktu başlarken. İlk sezon gerizekalı bi Kal-el vardı. Tamam fazla süper gücün olmasında, bu herifin beynide mi yavaş çalışıo.

Ben ilk duyduğumda inşallah Detective Comics tarzı bişi olur diordum. Sonra baktım saçma sapan rastgele bölümler. İnsan biraz çizgiromanlardan taktik kapar yaw. Ondan sonra aktörlerden 10 senelerini bir diziye vermelerini istiosun. Yap 5 sezon dolu dolu. Ondan sonra tam süperman haliyle bi film çek, ki ilk fikirleri böyleydi zaten. Brandon Roth yerine Tom olurdu Superman Returns de.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

smarthan said:

lana için izlenir :P

Lana gideli çok oldu ama ara ara gelip gidiyor diziye.

Lex öldü sanılıyor ama ölmediğini 10. sezonun tanıtımında da görüyoruz

ve oh bea sonunda uçmayı öğrendi..

ilk 5 sezon bayıyordu.Adamın lise hayatını gösterip durdular monotona bağlamıştı ama sonradan toparlandı genel olarak gayette iyi gitti.

hadi ya izlenmezmiş ozmn :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
izleniyor yine ben cnbce de gösterilenleri izliyorum hep büyük ihtimal bunu da izleyeceğim. arada sıkıcı mıkıcı izliyoruz :D sonunda da süper olacak işte uçacak :D kostümüde giyecek ki o kostüme ne göndermeler yapıldı şu 9 sezonda. nasıl biri olacağına neden olması gerektiğine deli gibi göndermeler yapıldı ve sonunda oluyor. çok şükür bugünleride gördük bir 10 sezon daha çekebilirlerdi ve işin kötü yanı, izlerdim :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...