toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Baya uzuuun bir süredir laptopa mahkum kaldıgım icin dogru durust oyun oynayamadım. Gelecek ay desktop pc'me kavusacagım, o yuzden simdiden hazırlık yapıp oynamam gereken oyunları sıralıyorum. Soyle bir liste yaptım. Bir bakıverin, sonra bunu da oynamadan gecme pisman olursun seklinde tavsiye verin pls. 1. Modern Warfare 2 2. Dragon Age: Origins / Exp 3. GTA IV: Episodes from Liberty City 4. Fallout 3 5. Bioshock 1/2 6. Assasin's Creed 2 7. Batman: Arkham Asylum ve tabi belki de butun yazımı harcayacagım Starcraft 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Episodes from Liberty City'yi, DA'nın expansionunu, Bioshock 2'yi ve AC2'yi oynamadım o yüzden tam bilemiyorum onları. Fallout 3'ü de Oblivion'u sevdiğim kadar sevemedim; power play olayına girmeden oynayınca hem aşırı derecede zaman yiyo, hem de karakter yetersiz kalabiliyo. Beklentilerimi mi farklı tutmalıydım nedir. Neyse, kendim için şöyle bi öncelik sırası oluştururdum ben: 1. Batman: Arkham Asylum 2. Bioshock 1/2 3. Dragon Age 4. GTA: Episodes from Liberty City 5. MW2 (multisi her zaman oynanır gerçi) 6. FO3 7. AC2 Ha SC2 çıkınca en başa gelir de o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 gelecek ay bu dönemde mafia 2 geliyor, onu kaçıranı ülkücüler emo niyetine tokatlıyormuş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Arma2'nin ek paketi çıktı, bence onu kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Modern Warfare 1-2, Dragon Age: Origins, GTAIV Episodes, Fallout 3, Bioshock 1-2, Batman Arkham Asylum bitirdim singleplayerlarını. Disciples 2, Assassins Creed 1-2, DAO Awakening, Sam&Max Episodes, Kane&Lynch bitirmeyi düşünüyordum. ama SC2 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bone said: Modern Warfare 1-2, Dragon Age: Origins, GTAIV Episodes, Fallout 3, Bioshock 1-2, Batman Arkham Asylum bitirdim singleplayerlarını. Disciples 2, Assassins Creed 1-2, DAO Awakening, Sam&Max Episodes, Kane&Lynch bitirmeyi düşünüyordum. ama SC2 geliyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 splinter cell 2 çıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 şu batman niye bu kadar tuttu. ismini hiç sevmedim, oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 son zamanlarda çıkan en iyi oyun yahu, oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ShadowFax said: şu batman niye bu kadar tuttu. ismini hiç sevmedim, oynamadım. insanlar ismine bakıp oynamıyor zaten, oyunun içeriğine, hikayesine bakıp oynuyor. o yüzden tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 ben oynadım beğenmedim desem taşa tutcaklar korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Left 4 Dead 2 Battlefield: Bad Company 2 Singularity de oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 betmeni çok övmüşsünüz, indiriyorum bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 aynen indirdim batmani bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 online oyun istemiyorum l2d'yi gec o yuzden. singularity'ye soyle bi bakmıstım videolarına falan, guzel gorundu valla. bad company 2 de aynı sekilde supermis. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Ben de bir sürü oyun aldım. Bazısı yarım kaldı, bazısına hiç başlayamadım. Son finallerim bitince oynayasım var. Ahanda yazayım: 1) Starcraft 1 2) Resident Evil 5 3) Bioshock 1 4) Mount & Blade: Warband 5) Call of Duty 4: Modern Warfare 6) Dragon Age: Origins 7) Mass Effect 1 8) Mirror's Edge 9) NBA 2K10 10) Team Fortress 2 Tabi bir de daha al(a)madığım ve deli gibi oynamak istediğim oyunlar var: Starcraft 2 Bioshock 2 Mafia 2 Mass Effect 2 Batman: Arkham Asylum Metro bilmem kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 çok gerideyim bioshock dragonage-expsiz mass effect 1 batman sonra sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mass Effect 1 Mass Effect 2 Alpha Protocol Batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 cıkmayan yazabiliyosak HL2EP3 Portal 2 Mafia 2 başka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 dragon age-mass effect ve fallout içimde bir yara adeta, bi türlü başına oturup devam edemedim bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 mass effecti 2 gün önce kurmuştum bugün sildim, ya ben zevksizim ya da oyun herkese hitap etmiyor :p gerçi fallout 3 ve half life 2'yle de aynı olayı yaşamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hl2'yi 3.ye deniyorum oynamayı yok abi ravenholma gelince kitleniyorum gelemiyorum gerilime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Assasin's Creed 2 << Şu an oynuyorum GTA IV << Ara ara oynuyorum Dragon Age: Origins Starcraft 2 Fallout 3 Mafia 2 Metro 2033 Disciples 2 Battlefield: Bad Company 2 Singularity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bad company 2'yi single oynuycaksanız hiç oynamayın, kötü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aquila said: çok gerideyim bioshock dragonage-expsiz mass effect 1 batman buşekli ile benim de listem olabilir. bi ara far cary 2 de istiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar