xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Claiborne said: bu arada alet galaxy s i9000. official cm10 ile birlikte semaphore kullanıyordum. şu an vanilla rootbox ile mackay kernel kullanıyorum. iki durumda da aynı sorun var. sgs'mde slimrom kullanıyorum. çok memnunum bayadır. bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 MrLevie said: hatırladığım oyunun kendisinde kalibrasyon vardı... yok muydu? sensitive ayarı var sadece. ShadowFax said: Cm harici bi rom kurup calibre etmeyi dene. Senin rom'unda var mi bilmiyorum ama şunu bi denesene, Telefonun rootlu ise, /system/bin/sensorcalibutil_yamaha ROM'unda varsa, adb shell su yaz telefonu düz bi zemine koy sonra aşağıdakini çalıştır. /system/bin/sensorcalibutil_yamaha kaynak, http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6999499&postcount=8 bide CM forumlarında yukarıda bahsettiğim şeyin CM Rom'larda olmadığından bahsedilmiş. Bi öneri daha var konuyla ilgili onu da deneyebilirsin. http://forum.cyanogenmod.org/topic/41254-calibrate-g-sensor/ "Cm forumundan" said: I had the same problem until I stumbled over a tool in the market. The name of the tool is SensorTester and the author is SOAUS. Get it from the market then start the tool on your I9000, press the menu button then choose "Other available sensors". After that you have a list of the available sensors in your I9000, press on SMB380 3-axis Accelerometer, on the next screen that follows press the menu button again, in the now displayed menu you can find the menupoint Calibrate. Before pressing Calibrate put your phone on an even surface ;-) That should take care of your problem with calibrating :-) Keep modding ...... bin klasöründe yok öyle bir şey. sensorservice var en alakalı. alıntıdaki de işe yaramadı. :/ xaty said: sgs'mde slimrom kullanıyorum. çok memnunum bayadır. bi dene istersen slim telefonu baya rahatlatıyor ya. rootbox da baya iyi ama. ömrü dolarsa slime geçerim tekrar. ya benim anlamadığım temple run 2 normal, temple run hatalı. ikisi de aynı sensörü kullanıyor halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ekran rotasyonu doğru mu? yana yatirinca landscape oluto mu? belki sadece app'da hata vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 temple run'ın son sürümünü değil bulursan başka sürümlerini dene güncellemeden. bak bakalım aynı sorun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 rotasyon normal. 8-) bence sensör kafasına göre app seçiyor. seagle'ın söylediği oyunda da çuvalladı çünkü. direnen bi temple run 2 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 temple run için de uğraşmaya değmez he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 o da doğru. bütün sistemde sadece birkaç oyunu etkileyecek bir kusur aslında. saatlerdir uğraşıyorum ama gözlerim kanadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 slimrom kurup dene bi. ben sgs2 de slimrom kullanıyorum, calibration olayı var bende. o şekilde calibre edebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 şöyle arayüzü güzel, kullanımı kolay bi mesaj appi önerebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 chomp sms gayet basit, go nun falan bokunu çıkardılar özellik ekleye ekleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 logosu çok kötüymüş ya :D arayüzü de sevemedim :/ cyanogenin minimal tasarımı güzeldi de şu an kullandığımda biraz bozmuşlar tasarımı. stock smse dönerim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 boyu değil işlevi önemli yeğen asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj+sms için contacts+ kullanıyorum hala, sade ve kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Contacts ve dialer ixin exDialer en iyisi bence ama iyi bir sms programi ariyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 axedice said: Mesaj+sms için contacts+ kullanıyorum hala, sade ve kullanışlı. baya iyiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tamagotchi is back: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.namcobandaigames.tamagotchilife&feature=nav_result#?t=W251bGwsMSwyLDNd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi türkiyede çalışmaz diooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 turkcell ile uyumsuz diyor homunako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 paspatur said: ibb trafik güncellenmiş, on numara olmuş. https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.ibb.ibbceptrafik&rdid=tr.gov.ibb.ibbceptrafik&rdot=1 hele şükür ya, eskisi berbattı bi de smsle ödeme falan istiyodu alay eder gibi. Bu versiyon iphone'dakine denk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sabonis said: turkcell ile uyumsuz diyor homunako apksını indirdim denedim, yok ilkokul işi, bu yaş için sadece anı :p gerçi takılıo şimdilik ama bakalım sdkfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Türkiye'de yasal olarak satın alamadığımız programların apk'sını kurabilmek için rootlamak mı gerekiyor telefonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 mani said: Türkiye'de yasal olarak satın alamadığımız programların apk'sını kurabilmek için rootlamak mı gerekiyor telefonu? settings-security-unknown sources buna tik atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yok. apk'sı varsa , ayarlarda biyerlerdeydi, kaynağı bilinmeyen uygulamalara izin ver var, ya da benzeri bişey, onu işaretliyosun. root gereksinimi uygulamadan uygulamaya değişir edit: benden önce gelmiş cevap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hatırladığım kadarıyla Samsung Galaxy S2'ler ilk çıktığında Swype'la beraber geliyordu. ve bu swype Uni layoutlu ve TR dictionary ile gelmişti. Bu telefon ilk çıktığında beraberinde gelen Swype versiyon numarasını bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bir süredir iş yerinden Google Play'e girdiğimde bomboş çıkıyor sayfa. Aramalar sonuç vermiyor, ana sayfada arama bar'ı dışında bir şey görünmüyor. Bunu düzeltmenin yolu nedir? Böyle bir şey yaşayan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar