cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 FromTheHell said: main screen'e kısayol olarak kişi atabiliyorum da, yapmak istediğim şey bu değil. attığım kısayola bastığım anda o insanı arasın, bi tane daha koyayım kısayol o da bastığım anda mesaj yazma ekranına geçip klavyeyi açsın istiyorum. kendi uygulamasında var bu olay ama kısayollara resim eklemeyi beceremedim. çöp gibi duruyolar ekranda :( Rehber'den kişilere resim eklediğinde widget'larda bulunan ikonlar da o resimle değişiyor. Eşimin numarasını böyle yaptım ve launch ekranına yerleştirdim. Ekran kilidini açtıktan sonra tek tuşla arayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 @FromTheHell, abi sen ICS'ye geçsene yine, downgrade de çözmemiş zaten senin sorununu hem. sıfır 8 gb bi hafıza kartı al geç misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 contact+ yükledim ama mesaj geldiğinde hem default mesaj uygulamasina bildirim geliyor hemde. contact uygulamasina. bunu nasıl duzeltebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=tr Kullandığım en iyi dialer ve rehber. Mobil OS'un cinsi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 @cacodemon ya o olayı biliyorum zaten, ama işte rehberdeki kişinin resmini de değiştiremiyorum. bug oldu galiba bi şekilde, resmi ayarlıyorum kırpıyorum, hiçbi şey değişmiyo. @theridone ya spesifik bi sıkıntıdan dolayı downgrade yapmadım ki. menü geçişleri, ramin şişmesi, saçma sapan oyunlarda saçma sapan performans düşmesi falandı problemim. hepsi çözüldü, ama font olayı çok sinirimi bozdu. azcık böyle takılayım muhtemelen tekrar ics'e geçicem zaten. ekran 64x128 pikselmiş gibi geliyo koca koca yazılarla :( ps: ne çok ya yazıyomuşumlan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bende exDialer bir zaman sonra çok geç açılıyor GERGE, sende de oldu mu böyle bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yok, aylardır kullanıyorum. Silip tekrar yükle, bir şeyi bozulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Theridone said: Bende exDialer bir zaman sonra çok geç açılıyor GERGE, sende de oldu mu böyle bir şey ? oldu bende de. şişti mi ne oldu lazım bi temizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bu World of Goo nasil bir oyundur! acayip bagimlisi oldu, animasyonlar, sesler, yapilmasi gerekenler, oynanis derken iyi zaman olduruyor insan 2dolar olmasi lazim, eger oynamamis olan varsa kesinlikle goz gezdirmeli (demo versiyonuda var play store da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bilgisayarda daha oynaması daha zevkliydi kanımca, telefonda tuttuğum goo'yu göremeyince deli oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben aldım oynadım bitirdim. süper oyun. yapapiii!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bu google playdeki ücretsiz uygulamalari önce pc'ye indrip ordan tele atmanin bir yolu yok mu ? suan wireless baglantım yok da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 uk said: bu World of Goo nasil bir oyundur! acayip bagimlisi oldu, animasyonlar, sesler, yapilmasi gerekenler, oynanis derken iyi zaman olduruyor insan 2dolar olmasi lazim, eger oynamamis olan varsa kesinlikle goz gezdirmeli (demo versiyonuda var play store da) baya iyimiş. demosu bitsin satın alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Zooper Widget Süper bi saat widget'ı. Bir sürü şey ekleniyor ve full customizable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 jewels online diye bi oyun var. chat bölümünde 16 yaşında hindistanlı bi kızla duygusal sanal sex yaptım. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Duygusal sanal seks ne abi sdfadggadfa Ya ben pcden google play'e girince resimler gözükmüyor, hiçbir tarayıcıda düzelmedi. Yüklenmiyor sayfa tam olarak. Niye öyle? https://dl.dropbox.com/u/18366514/ply.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Dns değiştirmeyi denedin mi? Bu ara her dns farklı sitede sıkıntı çıkarır oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Beyler bi şekilde efsane şişti telefon. Yeniden başlatıyorum. mesela 120-130mb free ram var. mesajları açıyorum 5-6 sn bekliyor. Dolphin ilk açılışta çok kasıyor falan. açık oaln tek şey viber ve whatsapp altta çalışıyor işte. napmam lazım var mı böyle bakım yapıcı bişey , işe yarayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xaty said: Zooper Widget Süper bi saat widget'ı. Bir sürü şey ekleniyor ve full customizable. su cidden cok guzelmis, bugun yarim saat civari ugrastim sununla. Guzel seyler cikiyor cidden. Androidi sevmemin sebebi direk sunu gibi appler abi, iosta direk onune guzel bir yemek geliyor al bu ye diyorlar 1 sene boyunca, androidte al haci mutfak senin elinden geleni ardina koyma diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 burada mesajım bulunmalı bu arada şu bus parking 3d'yi indirdim oyun gerçekten güzel ancak sürekli spam mesajlar düşüyor nete bağlıysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 çözüm ad away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ShadowFax said: çözüm ad away app kullandırtacak kadar sıkıntı değil. zaten olabildiğince kaçmaya çalışıyorum ekstra applerden.xperia s var bi tema yükledim 80mb kullanılabilir hafıza kaldı sen düşün :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 adaway pek bi şey yapmıyor. host dosyanı editliyor. adleri ekrana getirmiyor. hissetmezsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 öyle diyosan bi deneyeyim o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Custom ROM topigimiz yok, o yüzden buraya yazmak istedim. HTC Sensation için bi ROM bu. Sense 3.6/4.0/4.1 versiyonları mevcut. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953 Android 4.0.4 Sense 4.1 Stock Look versiyonunu kurdum. Hiç beklemediğim bir şekilde ARHD 6.8.0'dan bile stabil çıktı. Akıyor bildiğin. Built-in gelen kernel'da sweep2wake yok. O yüzden Groog diye bi elemanın modifiye ettiği Sebastian Kernel 5.2'i kurdum. Bakalım bi kaç günlük kullanımdan sonra pil nasıl bi performans görecek bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar