Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

FromTheHell said:

main screen'e kısayol olarak kişi atabiliyorum da, yapmak istediğim şey bu değil. attığım kısayola bastığım anda o insanı arasın, bi tane daha koyayım kısayol o da bastığım anda mesaj yazma ekranına geçip klavyeyi açsın istiyorum. kendi uygulamasında var bu olay ama kısayollara resim eklemeyi beceremedim. çöp gibi duruyolar ekranda :(

Rehber'den kişilere resim eklediğinde widget'larda bulunan ikonlar da o resimle değişiyor. Eşimin numarasını böyle yaptım ve launch ekranına yerleştirdim. Ekran kilidini açtıktan sonra tek tuşla arayabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@cacodemon ya o olayı biliyorum zaten, ama işte rehberdeki kişinin resmini de değiştiremiyorum. bug oldu galiba bi şekilde, resmi ayarlıyorum kırpıyorum, hiçbi şey değişmiyo.

@theridone ya spesifik bi sıkıntıdan dolayı downgrade yapmadım ki. menü geçişleri, ramin şişmesi, saçma sapan oyunlarda saçma sapan performans düşmesi falandı problemim. hepsi çözüldü, ama font olayı çok sinirimi bozdu. azcık böyle takılayım muhtemelen tekrar ics'e geçicem zaten. ekran 64x128 pikselmiş gibi geliyo koca koca yazılarla :(

ps: ne çok ya yazıyomuşumlan ben.
Sosyal ağlarda paylaş

bu World of Goo nasil bir oyundur! acayip bagimlisi oldu, animasyonlar, sesler, yapilmasi gerekenler, oynanis derken iyi zaman olduruyor insan

2dolar olmasi lazim, eger oynamamis olan varsa kesinlikle goz gezdirmeli (demo versiyonuda var play store da)
Sosyal ağlarda paylaş

uk said:

bu World of Goo nasil bir oyundur! acayip bagimlisi oldu, animasyonlar, sesler, yapilmasi gerekenler, oynanis derken iyi zaman olduruyor insan

2dolar olmasi lazim, eger oynamamis olan varsa kesinlikle goz gezdirmeli (demo versiyonuda var play store da)

baya iyimiş. demosu bitsin satın alicam
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bi şekilde efsane şişti telefon. Yeniden başlatıyorum. mesela 120-130mb free ram var. mesajları açıyorum 5-6 sn bekliyor. Dolphin ilk açılışta çok kasıyor falan.
açık oaln tek şey viber ve whatsapp altta çalışıyor işte.
napmam lazım var mı böyle bakım yapıcı bişey , işe yarayan
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Zooper Widget

Süper bi saat widget'ı. Bir sürü şey ekleniyor ve full customizable.

su cidden cok guzelmis, bugun yarim saat civari ugrastim sununla. Guzel seyler cikiyor cidden.

Androidi sevmemin sebebi direk sunu gibi appler abi, iosta direk onune guzel bir yemek geliyor al bu ye diyorlar 1 sene boyunca, androidte al haci mutfak senin elinden geleni ardina koyma diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Custom ROM topigimiz yok, o yüzden buraya yazmak istedim.

HTC Sensation için bi ROM bu. Sense 3.6/4.0/4.1 versiyonları mevcut.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953

Android 4.0.4 Sense 4.1 Stock Look versiyonunu kurdum. Hiç beklemediğim bir şekilde ARHD 6.8.0'dan bile stabil çıktı. Akıyor bildiğin.

Built-in gelen kernel'da sweep2wake yok. O yüzden Groog diye bi elemanın modifiye ettiği Sebastian Kernel 5.2'i kurdum.

Bakalım bi kaç günlük kullanımdan sonra pil nasıl bi performans görecek bakicam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...