dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Aynı kamera evet, ilk 20 dk. falan yabancılıyorsun ama sonra alışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 oha karakter zıplamıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yıl 2012 ve zıplamayan karakterli oyun var. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 dark souls da da zıplamıyor karakter. yani tam olarak en azından. bir sorununuz varsa /summon Kaede /summon Red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 red ne anlar dark souls dan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 seni unutmuşum cidden pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://cdn.gamefront.com/wp-content/uploads/2012/02/KOAR5.jpg şu silahla zaten zıplamak imkansız, gerçekçi yapmışlar oyunu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 divinity 2'nin gelişmiş versiyonu, bu tarz oyunlar artık çok yavan geliyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 dreagloth said: red ne anlar dark souls dan ya oyunu forumda bitirdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Tortanic'ten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Demosu itibariyle Daggerdale den üstün bir tarafını göremedim şahsen... + Bir kere WSAD le kontrol edilen RPG karakterinin Allah belasını versin. (Skyrim hariç, onda hem first person var, hem de buradaki gibi bunny on speed tarzı değil hareket) + Animasyonlar vb. vasat, kılıcı kombolamaya başladığında mob havada hareketsiz kalıyo filan sanki Tekken kombosu yaparmış gibi, sonuç çok bir şey çıkmıyor ama. + Bir greater healing potion çaldım diye bütün köyü kesmek zorunda kaldım aq. Bilenler bilmeyenlere anlatsın olayının Allah belasını versin. Diğer dükkandaki adam ne ara duymuş benim hırsızlık yaptığımı. + Kamera açıları bazı bazı genellikle sık sık saçmalıyor. + Denildiği üzere, zıplama!? 30 santimlik çitin üzerinde geçemediğim için tonla dolaşmak çok immersive. Oyunun tek artısı: + Skill tree sistemi, orjinal bir şeyler var gibi, buna bağlı olarak reckoning mode da fena değil ama tuş spam ettikçe xp artma olayı bir miktar (eser miktarda) saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Videolarına baktım ama 7-8 senelik mmolar gibi duruyor, hiç bir yenilik getirmiyor sanırım. Buna 60 dolar fiyat çeken EA'in gözünü toprak doyursun diyorum, Skyrim'len bir görüyor adamlar demek ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bu kadar sağlam ekiple bu kadar patlak oyun yapmak da başarı sanırım. her ne kadar iyi notlar alsa da bana verdiği izlenim overrated olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 videolardan ben de bişey anlamamıştım ama bi kaç lvl atladım baya güzel gözüktü gözüme. ilerde bayar mı bilmem, başlar eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 12 oldum, baymadı daha, rogue gidiyordum mage e döndüm, godlike. Tekrar rogue a dönebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 omg best rpg ever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ruslar 30$a satiyordu bunu, deger mi ki acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 rusçu satıyosa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Digital Download Deals Kingdoms of Amalur 20% off with this voucher code: RECKN-GMGLO-VESYA Çevirisine Bak Green Man Gaming http://www.greenmangaming.com/ Şöyle bişi gördüm facebookta indirimlerde ama sitede henüz bu oyun yok, ama bugün yarın eklenirse geçerli olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 dreagloth said: red ne anlar dark souls dan ya kalbimi kırdın.bir tane bile magic kullanmadan.hatta magic slotu bile açmadım erkekçe dövüşüerek bitirdim oyunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 demosunu oynadım steamden, tam "ulan iyi ki sadece demo indirmişim lol" diyordum ki oyun sardı, baya oynadım falan hemen çıktım fakir versiyonunu indirmeye başladım yalnız kamera baya kötü olmuş, hani biraz biraz alıştım ama yine de yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Single mmo gibi işte ya, baya zaman geçirio. Oyunun haritası da baya büyük bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 konsol demosunu denicem bende beğenirsem alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 herşey tamam da mage niye parmak arası terlik giyiyor ya? :P oyun parça parça güzel de bütün olarak biraz sakat kalıyor. tek başına mmo oynuyormuş gibi oluyorsunuz. konu filan pek bağlamıyor kendine... öyle bağlandığınız npc, companion filan da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 mage cheat karakter bu arada. Overpowered terimine yeni bir anlam katmış; minionlu, healli, ranged fiziksel silahlı, abartı caster damage dealer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar