Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdoms of Amalur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Demosu itibariyle Daggerdale den üstün bir tarafını göremedim şahsen...

+ Bir kere WSAD le kontrol edilen RPG karakterinin Allah belasını versin. (Skyrim hariç, onda hem first person var, hem de buradaki gibi bunny on speed tarzı değil hareket)
+ Animasyonlar vb. vasat, kılıcı kombolamaya başladığında mob havada hareketsiz kalıyo filan sanki Tekken kombosu yaparmış gibi, sonuç çok bir şey çıkmıyor ama.
+ Bir greater healing potion çaldım diye bütün köyü kesmek zorunda kaldım aq. Bilenler bilmeyenlere anlatsın olayının Allah belasını versin. Diğer dükkandaki adam ne ara duymuş benim hırsızlık yaptığımı.
+ Kamera açıları bazı bazı genellikle sık sık saçmalıyor.
+ Denildiği üzere, zıplama!? 30 santimlik çitin üzerinde geçemediğim için tonla dolaşmak çok immersive.

Oyunun tek artısı:

+ Skill tree sistemi, orjinal bir şeyler var gibi, buna bağlı olarak reckoning mode da fena değil ama tuş spam ettikçe xp artma olayı bir miktar (eser miktarda) saçma olmuş.
Mesaj tarihi:
Digital Download Deals
Kingdoms of Amalur 20% off with this voucher code: RECKN-GMGLO-VESYA
Çevirisine Bak
Green Man Gaming
http://www.greenmangaming.com/

Şöyle bişi gördüm facebookta indirimlerde ama sitede henüz bu oyun yok, ama bugün yarın eklenirse geçerli olur sanırım
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

red ne anlar dark souls dan ya

kalbimi kırdın.bir tane bile magic kullanmadan.hatta magic slotu bile açmadım erkekçe dövüşüerek bitirdim oyunu haha
Mesaj tarihi:
demosunu oynadım steamden, tam "ulan iyi ki sadece demo indirmişim lol" diyordum ki oyun sardı, baya oynadım falan hemen çıktım fakir versiyonunu indirmeye başladım
yalnız kamera baya kötü olmuş, hani biraz biraz alıştım ama yine de yoruyor
Mesaj tarihi:
herşey tamam da mage niye parmak arası terlik giyiyor ya? :P

oyun parça parça güzel de bütün olarak biraz sakat kalıyor. tek başına mmo oynuyormuş gibi oluyorsunuz. konu filan pek bağlamıyor kendine... öyle bağlandığınız npc, companion filan da yok...
  • Yeni Oluştur...