Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türkler kötü kokuyor"

pogodi

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

dasaaa said:

diyorum ki öle bişi herhangi bir yerde olmuş mu?
olmamış im-kan-sız çünkü.

sizin dediğiniz "uzayda normal şartlar altında yer çekimi yok. o halde neden dünyada normal şartlar altında biz dışarı uçmayalım ki.. hmm çok mantıklı o halde adamlar habire kendilerini yere zincirlemekte haklı" gibi saçma bi şi..

adamların önyargısı übermiş ama. takdir ettim..

Şunun için dediğin şey "bir konsere terör saldırısı yapılsa bu gelin kafamıza füze atın demek olur". E birkaç füze atıp PKK'dan kurtulabileceksek zaten atardık yani. Ha her gün 4-5 şehit vermişiz ortalama, ha konsere saldırmışlar. İmkanın varsa gider ezersin, yoksa zaten acizsin ve insanların ölür. Dolayısıyla anlayamadım ben konsere saldırma olasılıklarının olmamasını. Sanki PKK'yı yok etme gücümüz var da "daha çok yaramazlık yapmadılar kullanmayalım, ama hele bi konsere saldırsınlar hepsini sileriz haritadan" diyoruz

İşte yurdum insanının çivi çiviyi söker mantığı. Bu ne lan? Çık git. Füze atalımmış, oldu canım.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

her seferinde adamlara koz veriyoruz yani.bizi deveyle fesle alkol yasak olan bir ülke olarak bilenler hiçte az değil.

bi de şuları da diyorsunuz ama amerikada 10dan sonra alkol satışı yasak olan eyaletler (ya da eyalet içersinde bölgeler emin değilim) var lan. evet insan akp yapınca kıllanıyor bu tarz şeyleri ama amerika yapmıyormuş gibi de davranmayın bari heh
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bi de şuları da diyorsunuz ama amerikada 10dan sonra alkol satışı yasak olan eyaletler (ya da eyalet içersinde bölgeler emin değilim) var lan. evet insan akp yapınca kıllanıyor bu tarz şeyleri ama amerika yapmıyormuş gibi de davranmayın bari heh

Öyle bakacak olursak dinciliğin köküne kadar inilen yerler de va ABD'de, amishler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Efendim vakti zamanında berberde duyduğum teröre kesin çözüm getiren bir abinin düşüncelerini burada paylaşmayı bir borç bilirim.

Şimdi bu teoride ordunun 600 bin askeri sinopdan-hataya kadar, tek bir hat oluşturup, yüzleri doğuya bakar vaziyette, önümüze gelene bir tekme yürüyüş kararında ateş ede ede doğu sınırlarına kadar gidiyorlar.

Arz ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Efendim vakti zamanında berberde duyduğum teröre kesin çözüm getiren bir abinin düşüncelerini burada paylaşmayı bir borç bilirim.

Şimdi bu teoride ordunun 600 bin askeri sinopdan-hataya kadar, tek bir hat oluşturup, yüzleri doğuya bakar vaziyette, önümüze gelene bir tekme yürüyüş kararında ateş ede ede doğu sınırlarına kadar gidiyorlar.

Arz ederim.

Bence sen Bahadır Boysal'ın berberde duyduğu bir olayı kendin yaşamış gibi anlatıyorsun. Ya da Bahadır Boysalsın. Berber sürekli aynı muhabbeti yapıyorsa bir kaç alternatif daha var ama ilki en sağlamı gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Rewendor said:

Bone said:

amerikada adamlar çok mu banyo yapıyormuş? onu sormuştum başlarda ben.

evet, yani en azından ben gidip gördüğümde her sabah duş alıyordu adamlar düzenli olarak genelde.

hangi adamlar
bide nereye gittin abi insannarin dus aldigni nerden gordun

Amerika'da insanlar gerçekten kokmuyorlar, çünkü bebeği, çocuğu, yetişkini, yaz-kış günde en az 1 kez duş alıyor ve mutlaka deo. kullanıyorlar. Günde 1 duş almayan kişinin, ter kokusunu duymaması, ya da duysa da rahatsız olmaması doğal. Ama her gün duş alan kişi bu kokuları çok daha fazla alıyor ve çok ta rahatsız oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu hikayeyi ortaokuldaykene bizzat berberde kendi kulaklarımla duydum :). Ha bahadır boysalda belki aynı berberde traş oluyordur bilemem, yada bu fantastik fikre sahip başka insanlarda vardır. Ve bu absürd öneri kulakdan kulağa yayılmıştır ne bileyim.

Belkide benim berber başkasından duydu orda anlatırken ben kulak misafiri oldum. Bende bu olayı başkalarına anlattım ordanda bir şekilde bahadır boysala da gitmiş olabilir. Yani ne bileyim milyon tane olasılık var.

Bir şeyden eminim ama bu hkayeyi berberin ağzından bizzat duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yaptıkları (adam başka ülkelerle ilgili de böyle şeyler yazmış, hayır Norveç'li falan olsalar anlarım yüksek yaşam standartları falan da Amerika yahu ahahaha) sadece daha çok fan kaybetmelerine yarıyor, başka bir şey değil. Amerika'dan kazanırız deseler Amerika nerden bilecek, kim sallayacak.
Vokalistleri (mi?) öldüydü üstelik, kilit bir abiydi grup için diye aklımda kalmış. Gerçekten hıyarlıktan başka bir şey değil yaptıkları.

Doğru veya yanlış söyledikleri, stadyum konserine çıktığın ülke ile ilgili böyle şeyler yazmak düpedüz gerizekalılıktır ve resmen grubun ismine fanbase'ine sabotajdır. Şunu yapabilen adama üstüne para vermeleri de apayrı bir gerizekalılık, sori yani.

Ha konser muhabbeti için tırsmaları normal güvenlikten, Dimebag'ten beri korkuyorlar haklı olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinirlenmedim değil ama adama hak verdiğim noktalar da var...

Son zamanlarda metrobüs'e iş çıkış saatlerinde binen arkadaşlar bilirler. Zincirlikuyudan boğaz köprüsünün karşısına geçene kadar nefes tutma rekorları kırılıyor. Bir insan nasıl bu kadar pis olabilir anlamıyorum. %90'ı evli abi bu insanların. 5 gündür yıkanmamış. Bunların eşleri nasıl alıyor bu insanları yatağa anlam veremiyorum. Bir insan evladı bir günde bu kadar kokamaz kokmamalı... :(

Mecbur ana duraktan boş çıkan metrobüsü bekliyorum her zaman. Başımı yaklaştırıyorum cama ki camın üstündeki klima deliklerinden burnuma temiz hava gelsin.

IBB duy sesimi :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...