Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 İnsanların duş almadığını ve ter koktuğunu görmek için siyasi otorite olmaya gerek yok, burun sahibi olmak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 amerikada adamlar çok mu banyo yapıyormuş? onu sormuştum başlarda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 PIS SATANISTLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 halkın işsizlikten ağzı kokuyor o gelmiştir belki de kahrolası burnuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bu açıklamayı yapanın beyinsizliği şuradan belli bende bi çok ülkeye gidiyorum tek bir kişiyi topluma mâl etmiyorum, "türkler kötü kokuyor" nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 bone sen çok yanlış gelmişsin. bakıyoruz terör olayıyla ilgili ne yazmış adamlar blog'una. said: Apparently there was a bombing in Istanbul the day before we arrived, and there was also word that the concert was a terrorist target. şimdi burda türkler terörist, biz terörden korkuyoruz gibi bi durum yok. olan birşeyi ve etraflarında konuşulan bir olayı aktarmış. said: And to cap things off, there was a metal detector at the entrance of our hotel. That was a first. However, there were about 6 feet of open space on one side of it, and about 20 feet on the other side. So if the terrorist was a really honest person and a strict rule-follower, he would have been nabbed. Then again, he may have walked through, set off the alarm, and kept on walking without being checked, just like the guy I witnessed as I was sitting in the lobby. I've never felt safer... otel girişine metal dedektörü koymuşsun ama bi zike derman değil diyor. e yanlış mı ? said: At least at the gig there was an entire bomb squad unit, a couple of bomb sniffing dogs, and a ton of security personnel. They were doing an important job, but they just added to the massive amount of humanity roaming around backstage. I've never seen so many people backstage. EVER. And many of them weren't credentialed, and many of them didn't appear to be doing anything other than blocking my way as I tried to get from the dressing room to the production office. So just to reiterate, I've never felt safer. Mostly due to the fact that if a bomb did go off, the odds of having at least a 30 person buffer between me and the blast was pretty good. burda ise sahne arkasının bugüne kadar hiç şahit olmadığı kadar kalabalık olduğunu, ortalıkta dolaşan birçok kişinin görünürde bir halt yapmadığını ve orada bulunmaları için gerekli olan kimlik kartlarına sahip olmadıklarını ifade ediyor. okadar kişinin bomba patladığında canlı kalkan olmak dışında bir halta yaramayacağını söylüyor. yani ortada terörden yakınan bir grup yok. teröre karşı bizleri rahatsız eden bir takım önlemler alınmış ama anlaşılan alınan önlemler böyle bir olay olduğunda bir halta yaramayacak kadar anlamsız. OHA TÜRKLERE TERÖRİST demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bone said: amerikada adamlar çok mu banyo yapıyormuş? onu sormuştum başlarda ben. evet, yani en azından ben gidip gördüğümde her sabah duş alıyordu adamlar düzenli olarak genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Rewendor said: Bone said: amerikada adamlar çok mu banyo yapıyormuş? onu sormuştum başlarda ben. evet, yani en azından ben gidip gördüğümde her sabah duş alıyordu adamlar düzenli olarak genelde. hangi adamlar bide nereye gittin abi insannarin dus aldigni nerden gordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Adamların görünüşlerinden anlaşılıyor zaten, yetmezse kokmuyolar da :) New York, Tampa ve D.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ya amerika ya da türkiye farketmez. 4-5 kişiyi topluma maletmek mantıksız ve anlamsız. her toplumda pis insanlar vardır ama bizde daha fazla bu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 zaten daha fazla olduğu için malediliyo topluma, genel hal o yönde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 zincirli alisi hindistan'da görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Herkes çok haklı iki deodorant sıkmak güne iki kere duş almak evet.Şaka gibisiniz bu arada.İnsanlar ne işlerde sıcağın altında çalışıyor.O yüzden çoğu öyle kokuyor pis oldukları için değil.Sizin gibi klimalı ortamdan bi otobüs yolculuğu uzaklığında değiller.Deodorant sıkmak nereye kadar.İki kere duş almak falan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ya kimse ağır işçiye neden ter kokuyorsun demez. Masa başı işlerde çalışan yada hani gün içinde fiziksel olarak bir öğrenciden daha fazla yorulmayan, en azından o derece terleyip kokmasına sebep olacak kadar yorulmayan otel görevlileri vs. artık her neyse kokunca laf oluyor. İnşaatta 35 derece sıcakta günde 10 saat çalışan adama kokuyorsun yıkan günde iki kere denmez zaten. Onu kavrayamadınız sanırım, hala aynı şeyi tekrar ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Valla ben 2. sayfaya kadar baktım.Ayrıca ağır inşaat işçisi olmasına gerek yok.Klima çalışmayan bir yerde çalışian herkes kokabilir.Bunu da düşün.Ağır inşaat işçisi olmasına gerek yok.Masa başında çalışan insanlarda kokabilir ve sebebi sabahtan akşama kadar çalıştığı içindir.Bu sıcakta o kadar saat çalışıp kokmaları o kadar da garip değil.Hatta kötü ve yadırganaca kbir durum da olmamalı.Biraz anlayışlı olsanız ölmezsiniz.İnsanlar kokuyorsa kokmayı sevdikleri için değildir.Elbette aralarında pis insanlar vardır ama o tahmin ettiğinizden çok daha az.Siz biraz fazla canı değerlisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 adam iyi trollemiş lan, 8 sayfa boyunca birbirinizi yemişsiniz ahah :-] aliiz in trööölz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 nileppezdel said: Ya kimse ağır işçiye neden ter kokuyorsun demez. Masa başı işlerde çalışan yada hani gün içinde fiziksel olarak bir öğrenciden daha fazla yorulmayan, en azından o derece terleyip kokmasına sebep olacak kadar yorulmayan otel görevlileri vs. artık her neyse kokunca laf oluyor. İnşaatta 35 derece sıcakta günde 10 saat çalışan adama kokuyorsun yıkan günde iki kere denmez zaten. Onu kavrayamadınız sanırım, hala aynı şeyi tekrar ediyorsunuz. Yaw masabaşını memurunu geçtim, restoranda cafedeki garsonlar, otobüsteki muavinler, şirketlerdeki yardımcı hostesler ter kokuyor. Bu insanlar hizmet sektöründe çalışıyor, yani tüm işleri müşteriye iyi hizmet verebilmek üzerine kurulu. Adama ter kokusu yaymak tüm hizmetlerini baltalıyor ama aldırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Abi ağır iş-hafif iş yok kokma muhabbetinde. Bazı insanların teni bile daha yatkın koku üretimine, daha çok terliyorlar mesela. Benim az terlediğim yerde adam mini bir ismail türüt'e dönüşebilir, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 dasaaa said: bunu yazan grup elemanları değildir sanırım ama birisi BOM demiş olsa başlık "Alice in Chainsin sahne ekibi çok kötü kokuyor" olurdu.. (tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 rızkını çıkarmaya uğraşan insalara masa başından ıyk pisler ter kokuyolar demek kolay. siz hiç alın terinizle para kazandınız mı? ailenizin parasını yiyin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Dün duş aldım, sonra sokağa çıktım 3-4 saat yrüdüm güneşin altında, terden sırılsıklam oldum, ama kokmadım. Doğru düzgü her gün yıkanırsan ve deodorant kullanırsan terlemezsin diye bir şey yok zaten, terinin kokusunu ciddi ölçüde azaltan bir şey ama deodorant. Bu yüzden ağır işçiler dışındakilere verilebilecek kokuyor adam yahu tepkisini gayet normal karşılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 olm ne diyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ağır işçilerin duşu oluyo zaten fabrikalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 tamam şımarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sanki ortaköyde güvercinlere yem attım, izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar