Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

6 ohş

offf harbi çok iyiydi 6. bölüm aksiyon bakımından. korra sonunda döktürmeye başladı. lin de baya sağlam dövüşüyor ya, tam toph'un kızı olmuş. amon'da deli bir evasion var yalnız, gösteriş meraklısı ve illegal takılsalar da geçen bölümlerdeki tiplerden daha iyi dövüşüyordu tahno ve diğer wolfbat üyeleri. onları bile rahat rahat aldı. tenzin'in olaylara müdahale etmemesi de ilginçti, en rahat ulaşabilecek oydu aslında bölüm sonunda zepline.

bu arada korra bir an spirit moduna girecek sandım. o flashback'ler sağlam bir yere bağlanacak gibime geliyor. korra'nın biraz daha fazla combo yapmasını bekliyorum yalnız, elementler arası switch yapacağına aang'in oozai ile dövüşündeki gibi element birleştirmeye başlaması daha iyi olacaktır. bu bölümde yaptı gerçi biraz.

Mesaj tarihi:

Dövüşler(özellikle çatıdakiler) çok çok iyiydi, bayağı güzel yapmışlar.
Yalnız Korra dövüşlerde rahatsız edecek derecede fazla firebending kullanıyo. Tamam, her yerde su veya toprak yok ama yine de diğer elementleri de kullansa çok daha iyi olucak.

Özellikle birini fazla kullanıcaksa su kökenli olduğu için suyu kullansa bu kadar batmazdı mesela (Aang de havayı diğerlerine oranla daha sık kullanıyodu doğal olarak) ama Korra ateş diye tutturmuş gidiyo...

Lin çok iyiymiş yalnız, dövüş hareketleri filan bayağı süperdi. En başta bayağı gıcık kapmıştım Toph gibi süper bi hatundan çıka çıka bu mu çıktı diye, ama bu bölümde bayağı sağlamdı.

Mesaj tarihi:
Korra iyi dövüsüyo ancak sanki temel tekniklerde cok usta ama gelismis, karmasik ve abarti bending kullanmasi gereken yerlerde pasif kaliyo. Yani nasil anlatsam... Aang'i izlerken massive bending gördük sanki. Gözüm abartili bending sahneleri bekliyo. Denizler yükselsin, hortum ciksin zeplin sulara gömülsün, ates püskürsün istiyorum. Korra ise tam street fighter havasinda. Memnuniyetsizligimin sebebi bu olsa gerek.
Mesaj tarihi:
Avatar state olmasa bile daha bi ihtisamliydi yaw. Neyse ben cözdüm korra serisinin konseptini. Beklentilerimi farkli tutmiycam artik. Gandalf'tan chain lightning atmasini beklemek gibi bisey benimki.
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

of şahane bölümdü.
cCc lin reyis cCc

+1500

Tenzin ask hikayesi anlatmaya basladiginda nefesimi tuttum bir an "hssktr" edasiyla ama neyseki gecti 1-2 saniyede.

Mesaj tarihi:
bugün 6'yı iki kere izledikten sonra 5-6'yı arka arkaya çaktım da, 5. bölüm harbi inanılmaz komik ya. bolin'in esprilerinin yanında şu mako ile korra kavga ettikten sonra mako'nun arkasından 'hey makkooooo-oooovv' diyen adama her seferinde yarılıyorum sdsdf
Mesaj tarihi:

6

off cok iyi bolumdu harbiden... yalnız airbender'lar tenzin'e kaldılarsa yandılar ya, bolumun basında konustu o kadar lin'e seni korurum, korra'yı korurum falan diye, fight'ın basında kayboldu, bitince geldi, hic yakıstıramadım walla, aang olsaydı da kafasına caksaydı bi tane...

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bugün 6'yı iki kere izledikten sonra 5-6'yı arka arkaya çaktım da, 5. bölüm harbi inanılmaz komik ya. bolin'in esprilerinin yanında şu mako ile korra kavga ettikten sonra mako'nun arkasından 'hey makkooooo-oooovv' diyen adama her seferinde yarılıyorum sdsdf

aynen ya her görüşte gülüyorum :D hey makkooooo-oooovv (tu)
Mesaj tarihi:
kfg said:

6

off cok iyi bolumdu harbiden... yalnız airbender'lar tenzin'e kaldılarsa yandılar ya, bolumun basında konustu o kadar lin'e seni korurum, korra'yı korurum falan diye, fight'ın basında kayboldu, bitince geldi, hic yakıstıramadım walla, aang olsaydı da kafasına caksaydı bi tane...

Tenzin'de bi isler var bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...