Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Aang'in de çok çok saçma bölümleri vardı.

Fakat bu bölüm filler değildi ki? Yani üçlü ilişki olayının bir şekilde dengeye oturması gerekiyordu. Bu bölümde (umuyorum ki) en azından bir süre için dengeye oturmuş oldu. Bundan sonra sürekli ve sürekli olarak bu olayın suyunu çıkarmadıkları sürece sorun yok bence. Şu an isyan hareketleri, kızın eğitimi, pro bending ve ergen öpüşmeleri dışında başka bir olay yok zaten. Aang gibi de her bölüm farklı mekana gitmiyorlar. 4 konudan 2sini işlemişler. Bundan sonra daha fazla diğer iki mevzuya odaklanırlarsa sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzeldi bölüm ya, eğlendim gayet izlerken

korraya çok yakışır hareketler gördük kız böle hiç triplere girmio çatır çatır hoşlanıyorum senden diip dudağa yapışıyor
tam bir delikanlı! hehe

bu arada tek sorunu bu serinin bana göre, belki ilerde farklı olur belli olmaz da setting çok dar.

ilk avatar serisinde dünyayı tanıtırkene aang 3 sezon boyunca bir sürü yer gezdi hepsinin ayrı hikayesi ayrı karakterleri vs vardı tam One Piece kafası ilerliodu

burda ise mekan belli republic city, ama şehir hakkında da pek bişey görmedik, yani ilk bölümbiraz etrafı gösterdiler sonra işte o air temple, bu probending alanı, bi de işte noodle shop

daha kapalı gelio o yüzden

neyse izlioruz işte mis gibi, devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün seri Republic City'de geçmez herhalde(en azından öyle umuyorum).
Ya avatar state training için kendisine yaşlı monk aramaya çıkar, ya biyerlerde birşeyler karışır Avatar yardım etsin diye çağırırlar, ya equalistler darbe yapar Korra kaçmak zorunda kalır ama bir şekilde dünyayı gezmeye çıkar kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir hatayı düzeltmek istiyorum Aang 112 yaşında değil miydi? Ama kendisini sakladığı için 12 yaşında imiş gibi gözüküyordu fln.

Neyse bende şuana kadar Korra yı sakin buldum bölümlerde ancak şöylede birşey var Aang hepten özürlüydü ilk bölümlerde bu kız zaten herşeyi yapabiliyor hava bükme dışında o yüzden konuyu daha derinlemesine işleyebilmek adına karakterlerin iç dünyasına giriş yapmışlar bence.

Çok aksiyon yok doğru ama Korra renkli kişiliğe sahip izlemesi keyifli. Tenzin veletleride yanında bonus zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bence güzeldi bölüm ya, eğlendim gayet izlerken

korraya çok yakışır hareketler gördük kız böle hiç triplere girmio çatır çatır hoşlanıyorum senden diip dudağa yapışıyor
tam bir delikanlı! hehe

bu arada tek sorunu bu serinin bana göre, belki ilerde farklı olur belli olmaz da setting çok dar.

ilk avatar serisinde dünyayı tanıtırkene aang 3 sezon boyunca bir sürü yer gezdi hepsinin ayrı hikayesi ayrı karakterleri vs vardı tam One Piece kafası ilerliodu

burda ise mekan belli republic city, ama şehir hakkında da pek bişey görmedik, yani ilk bölümbiraz etrafı gösterdiler sonra işte o air temple, bu probending alanı, bi de işte noodle shop

daha kapalı gelio o yüzden

neyse izlioruz işte mis gibi, devam.

gökhan'a katılmakla beraber republic city'nin ne kadar büyük olduğunu da merak ediyorum açıkçası ben. böyle region region'dır belki. ama illa ki ilk kitap republic city'de geçecek gibime geliyor sonuna kadar. finalde de başka bir yere geçilir muhtemelen.

korra'yı çok tutuyorum ya, aang ile karşılaştırdığımda daha kendime yokun buluyorum halini tavrını. sürekli tek bir plot'u izlememesi de iyi bence seri için, şahsen probending maçlarını izlerken keyif alıyorum baya.

romantik komedi ögeleri de baya hoş işlenmiş, en çok güldüğüm bölüm bu bölüm oldu herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kız başta too good to be true idi, şimdi kasten biraz fazla yapışık, sırnaşık yansıtılıyor ki ayrılmalarını isteyelim.

Mako'nun seçimini kolaylaştırdılar yani baya.

Ama Korra fazla taşaklıydı son bölüm, güm güm ben senden hoşlanıyorum, 2 kuruş erkeksen şimdi cevabını vericen bana, orrraa dedi yani.

Totalde 3 kız görmemişimdir o kalibrede.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...