-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bone said: şu 25 saniye bile çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Şu tipleri bi ben mi sevmedim ya sporcuları? İleride ısınırız heralde ama bilmiyorum Korra'ya yakıştırmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Hmm buraları unuttunuz galiba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 çıksın izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 14 ünde ilk bölümden başlarlar ise, 3. bölümü bu ay sonuna anca görürüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 dinleyince gözlerim doluo ya http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_vd9vawg5xo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Qualance said: 14 ünde ilk bölümden başlarlar ise, 3. bölümü bu ay sonuna anca görürüz :( 14'ünde ilk 2 bölümü gösterilecek 21'indede 3.bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 işte bu güzel haber, 1 hafta erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Korra & Mako vs Equalistler HD http://www.trilulilu.ro/video-animatie/the-legend-of-korra-korra-and-mako-attack-by-chi-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bunlar chi block yapıyo da bence hala daha amon energybending yapıyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 zaten oyle birsey varsa sadece lider yapabiliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 e tabi benim dediğim de saçma aslında. ama işte dediğim gibi bu adamın bi olayı var ki lider olmuş. ha bu arada korra bi zorda kalsın da avatar statei görelim ya. bir de ba sing se, güney, doğu, batı, kuzey tapınakları falan duruyor mu ? bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Artariel said: ha bu arada korra bi zorda kalsın da avatar statei görelim ya. Avatar state geçemiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 nerden izleyebilioz bunu 1. bölüm felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 demonoid, herşey çok güzelde bende şu yeni ve modern şehire alışamadım. Çok kısa dönemde çok büyük gelişme resmen ya :D onun dışında herşey güzel ya, AVATAR ulan herşeyden önce Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 DarKRideR said: demonoid, herşey çok güzelde bende şu yeni ve modern şehire alışamadım. Çok kısa dönemde çok büyük gelişme resmen ya :D onun dışında herşey güzel ya, AVATAR ulan herşeyden önce Avatar aynen. Aang'den önce 35-40+ avatar gelmiş. o aralarda hiç gelişme olmamış. bir anda 500 yıldan fazla gelişmişler. anlam veremedim bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 1850 - 1900 dünya gelişmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Dünya da öyle abi, tarih çalışın biraz. Aang'ın zamanı 1800'lerin başı gibiydi; şimdi de 1900'lerin başı gibi. Aradaki hız farkını da metalbending ile açıklarım kastırırsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 zaten buharli gemiler, fabrikalar filan yok muydu, klasik savas sonrasi kalkinmasi iste, ki bendingle filan cok daha hizli olabilicek seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bak şimdi, bending bending bending bending hoop bending hoop bending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 HarveyQuinn said: Artariel said: ha bu arada korra bi zorda kalsın da avatar statei görelim ya. Avatar state geçemiyor diye biliyorum. nasıl ya neden ? aang bile yaralı stayla geçebildi o state'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 aquila said: zaten buharli gemiler, fabrikalar filan yok muydu, klasik savas sonrasi kalkinmasi iste, ki bendingle filan cok daha hizli olabilicek seyler. tam öyle değil ama. dünya tarihinden bakarsak 1800lerin başında bir sürü büyük şehir vardı. Aang zamanında 2-3 şehir var büyük denebilecek bunlarda büyümeye kapalı yerlerdi. Yani yüzyıllardır o boyuttalar. Hani şuna benziyor 1800'de hakkari nasıldı bugün nasıl? 200+ sene geçti. Hakkari'den bir istanbul olur mu? olmaz. O kısmı mantıksız geldi bana yeni dizinin. hani önce bir sürü büyük şehir olması lazımdı. bu dediğim fiilen 70 yıldan fazla sürer. sadece nüfus artışı ve bu artışa uygun ekonomik büyüme 100-150 yıl sürer. istediği kadar bending olsun :D ama bundan kısa süremez. o 100-150 yıldan sonra atılım başlayabilirdi. hani Aang'den 200-300 sene sonra olsa biraz daha mantıklı olurdu. Aang'den hemen sonra olunca inanılmaz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 şu an gördüğümüz şehir bütün tarafların ortak çabası ile tek nokta oluşturulmak için üstünde uğraşılıp, çaba gösterildiği bir yer. bugün veya 200 sene önce gene dünyanın en büyük 3 gücü ortak çaba gösterse 0 dan acayip büyük ve merkezi bir yer yapabilir 80-100 sene içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Aang keşiş hayatı yaşadığından öyle eğitildiğinden filan spiritual işlere daha yatkındı. Meditasyon hedehödö. Ayrıca Korra bayağı bi odun:P Avatar state i bırak, meditasyonu filan bile beceremiyo, spirit worlde geçme, önceki avatarlarla konuşma işlerine geçmesi için daha çok bekleriz gibi geliyo bana. Gerçi Aang in kontrollü olmadan da avatar state e geçtiği oluyodu, belki ona benzer berserk avatar state görebiliriz işte. Yalnız Aang in Roku yla konuşması gibi Korra nın da Aang le konuşmasını izlemek istiyorum ya, Aang in yaşlı halini çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar