Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

demonoid,

herşey çok güzelde bende şu yeni ve modern şehire alışamadım. Çok kısa dönemde çok büyük gelişme resmen ya :D

onun dışında herşey güzel ya, AVATAR ulan herşeyden önce Avatar

aynen. Aang'den önce 35-40+ avatar gelmiş. o aralarda hiç gelişme olmamış. bir anda 500 yıldan fazla gelişmişler. anlam veremedim bir anda.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

zaten buharli gemiler, fabrikalar filan yok muydu, klasik savas sonrasi kalkinmasi iste, ki bendingle filan cok daha hizli olabilicek seyler.

tam öyle değil ama. dünya tarihinden bakarsak 1800lerin başında bir sürü büyük şehir vardı. Aang zamanında 2-3 şehir var büyük denebilecek bunlarda büyümeye kapalı yerlerdi. Yani yüzyıllardır o boyuttalar.

Hani şuna benziyor 1800'de hakkari nasıldı bugün nasıl? 200+ sene geçti. Hakkari'den bir istanbul olur mu? olmaz. O kısmı mantıksız geldi bana yeni dizinin. hani önce bir sürü büyük şehir olması lazımdı. bu dediğim fiilen 70 yıldan fazla sürer. sadece nüfus artışı ve bu artışa uygun ekonomik büyüme 100-150 yıl sürer.

istediği kadar bending olsun :D ama bundan kısa süremez. o 100-150 yıldan sonra atılım başlayabilirdi. hani Aang'den 200-300 sene sonra olsa biraz daha mantıklı olurdu. Aang'den hemen sonra olunca inanılmaz geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an gördüğümüz şehir bütün tarafların ortak çabası ile tek nokta oluşturulmak için üstünde uğraşılıp, çaba gösterildiği bir yer.

bugün veya 200 sene önce gene dünyanın en büyük 3 gücü ortak çaba gösterse 0 dan acayip büyük ve merkezi bir yer yapabilir 80-100 sene içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Aang keşiş hayatı yaşadığından öyle eğitildiğinden filan spiritual işlere daha yatkındı. Meditasyon hedehödö. Ayrıca Korra bayağı bi odun:P
Avatar state i bırak, meditasyonu filan bile beceremiyo, spirit worlde geçme, önceki avatarlarla konuşma işlerine geçmesi için daha çok bekleriz gibi geliyo bana. Gerçi Aang in kontrollü olmadan da avatar state e geçtiği oluyodu, belki ona benzer berserk avatar state görebiliriz işte.

Yalnız Aang in Roku yla konuşması gibi Korra nın da Aang le konuşmasını izlemek istiyorum ya, Aang in yaşlı halini çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...