Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

korra taş gibi, bi vurur bi de yer vurur.

tekrar izlemek lazım tabii de, aangin bu kadar iyi dövüştüğünü hatırlamıyorum.
daha büyük ölçekte bendingler yaptığı olmuştu,
ama avatar state'i elde ettikten sonra diğer bendingleri öğrenip güçlendiğini düşünürsek, korra daha yolun başında bu açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi sırayla gelen avatarsa evet dediğin gibi aangtir o zaman.

ilk avatarın introsundaki adamlar hikayeden random kişilerdi, water dediği waterbending master, fire dediği azula, air dediği aang, gerçi earth'ü bilmiyorum.
bunda da yine hikayeden random elemanlar olarak düşünmüştüm,
işte earth bender polis şefi, fire bender dönemin firelordu, water bender korra, air bender da aang'in bir çocuğu.
ama eski avatarlarsa daha mantıklı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Çizgiromandaki şehir bu arada bu Republic City fark ettiyseniz.

Emaleth said:

çok heyecanlıyız filan da şu çizgi romanın devamı gelmedi mi hala?
ilk bölüme baktık, sonra kesildi ardı arkası...
zuko'nun anasına ne oldu öğrenemeden ölürsem kesin hortlarım ben.

Baktım şimdi, 30 Mayıs.

http://images.darkhorse.com/covers/600/18/18619.jpg

Aang and Katara are working tirelessly for peace when an impasse between Fire Lord Zuko and Earth King Kuei over Fire Nation colonies within the borders of the Earth Nation threatens to plunge the world back into war! Meanwhile, Sokka must help Toph prepare her hapless first class of metalbending students to defend their school against a rival class of firebenders!
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ama avatar state'i elde ettikten sonra diğer bendingleri öğrenip güçlendiğini düşünürsek, korra daha yolun başında bu açıdan.

your argument is invalid.

bir kere yaş farkı var bir. ikincisi korra direkt boost'lu doğuyor. üçüncüsü aang reis 1 sene içerisinde tüm elementleri hemen hemen masterlamış oluyor, ki bu da 13 yaşında kısmen lightning redirect eden, 4 element bilen, avatar state'i masterlamış biri demektir. 17 yaşındaki halini görmemiş olsak bile korra'ya kodumu oturtur.

ama korra'nın yeri de ayrı tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

bir kere yaş farkı var bir. ikincisi korra direkt boost'lu doğuyor. üçüncüsü aang reis 1 sene içerisinde tüm elementleri hemen hemen masterlamış oluyor, ki bu da 13 yaşında kısmen lightning redirect eden, 4 element bilen, avatar state'i masterlamış biri demektir. 17 yaşındaki halini görmemiş olsak bile korra'ya kodumu oturtur.

yok sen okuduğunu anlamamışsın.

diyorum ki, aang daha büyük çapta dalgalar, rüzgarlar felan çıkartabiliyor olsa da, korra combatta çok daha etkili.

şimdi yazdıklarımı bi daha oku gel
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Bone said:

ama korra'nın yeri de ayrı tabi.

İlk seride normal şartlar altında Avatar ın eğitimine en erken 16 yaşında başladıklarına dair birşeyler geçiyordu. Korra 17 yaşında olduğuna göre muhtemelen o da topu topu 1 senelik eğitim aldı.
Nasıl olsa avatar olduğunu biliyor, 3 elementi de o yaşta öğrenmiş diye çocuk yaşta eğitmeye başladılarsa bilemiycem de şu anki gücüne bakarsak max. 1-2 senelik deneyime sahip olması daha muhtemel.

Aang in durumu da özel bir durum, 12 yaşında bütün sorumluluk üzerine yüklendiğinden çabucak gelişmek zorunda kalıyor(ki bu dönem bayağı sancılı geçiyor aslında). Ayrıca direkt savaş ortamında kaldığı için bol bol xp kasıyo işte:P

Korra nın hiç gerçek savaş deneyimi yok, ancak eğitim sırasında sparring tarzı dövüşüyor, onda da rakiplerinin de gerçek savaş deneyiminin olmaması muhtemel. O kadar deneyimsiz ki probending maçında bile neye uğradığını şaşırıyor en başta. Teoriyi kapmış ama pratiği yok ta denilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Korra ile Aang niye karşılaştırılıyor ki. Bükebildikleri şeyler aynı olsa da yetenek olarak birbirleriyle bir alakaları yok.

Korra'nın önünde aang gibi bir örnek var ve o mirası korumak istiyor agresif bir biçimde işte. Aang in önünde mirasta yoktu böyle bir dünya da :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

-Deno- said:

yok sen okuduğunu anlamamışsın.

diyorum ki, aang daha büyük çapta dalgalar, rüzgarlar felan çıkartabiliyor olsa da, korra combatta çok daha etkili.

şimdi yazdıklarımı bi daha oku gel

wat
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Aang 13 yasinda iken, 80 yasindaki avatar roku'nun bilgeligine ulasti resmen. Spirit Bending'i kesfetti. Comet varken avatar state'e gecti. Bildigin allah oldu. Ölmeden önceki bending potansiyelini görmek isterdim. Umarim yeni sezon bölümlerinde gösterirler!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...