Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Evet dersimiz healing konumuz paladinler.

Geçen haftaki inanılmaz rakamlardan sonra holy radiance'a hotfix gelmişti betada ama az önce nerflenmiş halini gördüm geçen hafta yaptığımız the bastion of twilight raidi ile bugün yaptığımıza bakıyorum cık nerflenmiş hali bile tutamıyor paladinleri :)Sadece Cho'gal'da kaptırıp gidemiyorlar ee o da fight yapısıyla alakalı zaten.

Feci op bir spell 10mde pek fark yaratmıyor ama 25mde paladinleri olması gerektiğinden güçlü kılıyor. HARDCLASS büyüsü tabi..

Priestler açısından hala değişen birşey yok rakamlar aynı ve gelecek açısından hiç ümit vermiyor. Umutlarım bir sonraki beta buildine kaldı.

Rakamları vereyim:

Twilight Ascendant Council
Paladin 2.3m healing done
%42 holy radiance
%14 holy shock
%13 Holy light
%12 word of glory
vs vs vs

Aynı durum bütün bosslar için geçerli oluyor yüzde %40-55 arası healing holy radiance ile geliyor :p

Mevcut healer sıralaması şu: Paladin > Druid > Shaman > Priest
Priestler wotlk başındaki druidler gibi işe yaramaz hale gelmiş durumda. O kadar data sunduk heriflere hala gelişim yok bekliyoruz öfkeyle post atmak istemiyorum çünkü salak gc forumlarda önüne geleni ters birşey söyledi diye banlıyor :p

Dpslere baktığım kadarıyla rogue, warlocklar ve shadow priestler yönetiyor raidlerde. Bizim mageler tatilde olduğu için ve dkları tank olarak kullandığımız için onları top 3 listesine dahil edemiyorum.

Valiona and Theralion, Halfus Wyrmbreaker, Twilight Ascendant Council ve Cho'gall'ı test ettik ve bütün fightları gayet yeterli buldum. Wotlk ile ilk tier raidingde yaşadığımız naxx maly sarthy fiyaskosunun tekrarlanmayacak olması epey güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Holy Radiance şu Halfus Wyrmbreaker encounterında Paragon paladininin kullanıp, ekranı yeşile boğduğu skill mi? :p

Holy Radiance ve Light of Dawn ile ekranı yeşile boyama kapasitesine sahipler evet :p Light of Dawn o kadar op değil aslında normal düzeyde cdsi falanda var hem. Öte yandan karakterinin pozisyonunu ayarlaman gerekiyor cold of cone'un healing versiyonu gibi düşün ki böyle şeyler paladinler için zor şeylerdir adamların yapısı yetersiz oluyor genelde :p Şaka şaka alınmasın paladinler. Holy radiance ise çok zor basıyorsun ve 10 yardlık alandaki herkesi saniye başı healliyor.

Çok zor çoook :p
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

yok abi dpsi de artmıs ya
baya artmıs

tanklar kötü olmus

Evet retri paladinler dps olarak aşağıda değiller yukarıdalar bizim spnin arkasındaydı mesela. Tabi fighta göre farklılık gösterebilir bunlar.

Tank olarak dklar yönetiyor şuanda paladinler hakkında fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Battle.net'i aylar sonra kontrol edip betaya seçildiğini geç fark edenlerden biri mi oldun yoksa ?

Premade (lvl 85 heroic gearlı) yapabilirsin ama önce lvl 80 karakterin ile sağı solu dolaşıp bilgi al özellikle dungeon konusunda aha lvl 85 heroic gearlı karakterim var dur heroic yapayım dersen çooook sorun yaşarsın şimdiden bilgin olsun ^^

İyi eğlenceler !
Sosyal ağlarda paylaş

ya arakdasın eski acc sinden oynadıgım icin mail onun maili gorunce haber vermeyi unutmus ben de her hafta kontrol ediyodum ama dikkatsiz kontrol ediyomusum bugun soyledi olm sana 1 ekimde beta gelmisti lolol die ben de le fu cektim.. eh madem oyle ben indirmeye baslıyım su 15 20gb neyse artık sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Racial
Magic Resistance (Blood Elf) no longer reduces your chance to be hit by spells, increases your resistance to Arcane instead.
Shadow Resistance (Draenei) no longer reduces your chance to be hit by Shadow spells, increases your resistance to Shadow instead.
Frost Resistance (Dwarf) no longer reduces your chance to be hit by Frost spells, increases your resistance to Frost instead.
Explorer (Dwarf) no longer increases your Archaeology skills, now allows you to find additional fragments when looting archaeological finds. Still allows you to survey faster.
Aberration (Worgen) no longer reduces the duration of all Curses and Diseases used against you. Now increases your resistance to Nature and Shadow effects.

dwarf change büyük itlik oldu dwarf olmayan arkeoloji realm first çülere
bide acaba undead değişecek mi, şukela olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...