Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 vaay mage akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 gnome magede guzel olur zaten karpuz gibi kafa var ates topu seklinde yuvarlanip durur etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Rogue fena olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Priest seti fena değil oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Priest seti Maraudon gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 rogue bildiğin afgan mücahitlere dönmüş. nerde eski t2, nerde t11. http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/images/underdev/patch1p9/main/ss15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Perdition + Core Hound + Bloodfang = GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 sırf t2 rogue seti için bu oyuna başlamıştım.. geldipimiz yere bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Rogue komedi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 AHAHAHAH PRIEST NE OLE LAN CESMEYE TIKLAYIN AGALAR CESMEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mage seti sonunda muhtesem ötesi olmus. Öfke olmus. Fury olmus. Wrath olmus. Arena seti de iyiyse akarız bu expansion. AHAHAHAHAHAH PRIEST DE MUHTESEM OH WAIT BOK GIBI ASDA SDASD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bana göre rogue dandik ötesi ne o öyle uyumsuz parçalar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 priest leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Vaybe mage setleri hep dandikti, bu birşeye benziyor nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Priest setinin nesi kötü ya :/ Ben sevdiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 priest pvp seti iyi yav. nesini beğenmediniz ki ? ama pve çirkin olmuş. kafadaki damla sembolünü kaldırsalar daha iyiymiş, mühür gibi koymuşlar alnına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ahahha rogue t11 pijama lan bildiğin :D warrior arena seti de bayaa boktanmış yalnız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ahtapot Giyim yapmış bu setleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ben onun damla olduğunu anlamamıştım, artık aynı ciddiyetle bakamayacağım sete :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yeni exp geliyo insan biraz özenir şu yeni setlere advertising adına falan, içimdeki tüm hype söndü bi anda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 her yerine koymuslar onu zaten, omuzlarda kus sulugu gibi, goreviniz bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bi tek ben mi çok beğendim priest seti? :/ gayet güzel abi, çok takılırsanız damlaya kapatırsınız kafalığı olur biter,gerisi on nomero setin =p rogue sete filan bakıp şükredin bence,pijama giyen siz olabilirdiniz asdhasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Abi şimdi farkettim, warrior bildiğin robocop olmuş, özellikle önden bakınca http://www.wow-serbia.com/images/stories/news/cataclysm/season9/warrior_vicious_gladiator_set.jpg http://chud.com/articles/content_images/5/robocop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 rogue da set parcası olarak omuzluk kullanmıycaz demekki statlara bakmadan belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dk set te gelmiş http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/tier11_deathknight.jpg yeşili hariç bayaa güzel olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar