Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

abi ben bu patch 4.0'ı indiremiyorum... mmo-champion'a bakıyorum, 2. part bile gelmis, ilk part geldiginden beri tık yok... launcher'ı actıgımda buluyor, "wow'dan cıktıgında indirmeye baslıycam" diyor, oynuyorum, cıkıyorum, ne inen var ne bi sey... launcher ayarlarından, "oynadıktan sonra indir"in yanına "oynarken indir"i de tıkladım, alttaki yazı degisti "oynarken de indirecek" diye... acıyorum oyunu, alt+tab, halen bir gelisme yok... var mı baska bu problemi yasayan ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de indiremiyordum, 40mb indirip takıldı kaldı. torrent vasıtasıyla indiriyorum şimdi

wowun kurulu olduğu dizinde cache klasöründe BackgroundDownload.torrent dosyası var, onu aldım utorrent'e sürükleyip bıraktım, download edeceği yeri de WoWUpdates klasörü olarak ayarladım 750kb /sec ile iniyo şimdi canavar gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim de hesap kapalı , ama indirdim gene de. cata gelmeden önce loremaster olaylarını halledeyim diyorum, belki açtırırım. zonelar değişince questler de gider heralde. yavaş yavaş bi geçiş olacak diyorlardı, indirmekte bi zarar olmaz heralde.

gaza gelip açtırırsan downloadla uğraşmak zorunda kalmazsın, indir derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

soru: simdi acc kapalı falan bi de 5gb download yapmaya useniyorum.. cata cd sini alıp yukleyince zaten 4,0 patchini yukluycek di mi? yoksa yavastan download yolları tastan mı olsun?

Cata yükledikten sonra tekrar 4.0.1 patchini yapacağını sanmıyorum.

TBC'de yaptı ama galiba WotLK'de yapmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

sendit dunyanin en les sitesi, starcraftcilara sorun analtsinlar 1 ay paketi geciken var, PTT iel alakasi yok

shopto gumruk tirtlamadan once 3 gunde sigortali ve takip nuamrali yolluyordu, pazar gecesi verdigim siparis bir kere sali sabahi elime gecmisti ancak su an gumrukte sorun var (gumruk mustesarligina atama sorunu var, gecen mustesar basbakanlik mustesari olmak istiyormsu, gumruk cikinca begenmeyip odasina kapanmis hicbir seyle ilgilenmemis, yeni gelen ise gumrukle ilgili zerre bilgisi olmiyan bir adam, dis ticaret su anda felc durumda lojistikciler cok kotu agliyor ehueheu)

birde sendit it cikis tarihleri atmacadir, adamlar diaplo 3 icin bile nisan 2011 diye cikis tarihi vermisler daha blizard ne zaman cikacagini bilmiyor filan, her sekil shopto max 7 gunde ulastiriyorki %90 oyunalri ciksi tarihinden once shipliyor, oyun ciktiktan 1-2 gun sonra elinizde oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...