Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 http://img43.imageshack.us/img43/166/nooorn.gif south parkta kanadalı tipler vardı onların kafasına benzemiş rogue t11'in helmi hatta http://img160.imageshack.us/img160/5954/southpark031of.jpg.ban imageshack beni üzüyorü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abi ben bu patch 4.0'ı indiremiyorum... mmo-champion'a bakıyorum, 2. part bile gelmis, ilk part geldiginden beri tık yok... launcher'ı actıgımda buluyor, "wow'dan cıktıgında indirmeye baslıycam" diyor, oynuyorum, cıkıyorum, ne inen var ne bi sey... launcher ayarlarından, "oynadıktan sonra indir"in yanına "oynarken indir"i de tıkladım, alttaki yazı degisti "oynarken de indirecek" diye... acıyorum oyunu, alt+tab, halen bir gelisme yok... var mı baska bu problemi yasayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 background downloaderı yönetici olarak çalıştırmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 oyle de "Data for the next patch is not available" diyor... ben wow'u son kurusumda patch'leri hep wowwiki'deki mirror'lardan daha onceden indirdiklerimle kurdum, kendi downloader'ıyla tekrar beklemedim, ondan sacmalamıs olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aynı sorun bende de oldu. Wowwikideki mirrordan çektim ilk partı. acayip bi uzantıda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben de indiremiyordum, 40mb indirip takıldı kaldı. torrent vasıtasıyla indiriyorum şimdi wowun kurulu olduğu dizinde cache klasöründe BackgroundDownload.torrent dosyası var, onu aldım utorrent'e sürükleyip bıraktım, download edeceği yeri de WoWUpdates klasörü olarak ayarladım 750kb /sec ile iniyo şimdi canavar gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 download bitti. background downloader'ı çalıştırdım görecek mi diye, checking files diyerek inen dosyaları tarıyor şu anda. patchi indirirken sorun yaşayan olursa bahsettiğim gibi yapsın derim. en temiz download yöntemi bu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 soru: simdi acc kapalı falan bi de 5gb download yapmaya useniyorum.. cata cd sini alıp yukleyince zaten 4,0 patchini yukluycek di mi? yoksa yavastan download yolları tastan mı olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 benim de hesap kapalı , ama indirdim gene de. cata gelmeden önce loremaster olaylarını halledeyim diyorum, belki açtırırım. zonelar değişince questler de gider heralde. yavaş yavaş bi geçiş olacak diyorlardı, indirmekte bi zarar olmaz heralde. gaza gelip açtırırsan downloadla uğraşmak zorunda kalmazsın, indir derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 evet bak o gaza gelme kısmını dusundum olabilir bu gece insin bari =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 screwy said: soru: simdi acc kapalı falan bi de 5gb download yapmaya useniyorum.. cata cd sini alıp yukleyince zaten 4,0 patchini yukluycek di mi? yoksa yavastan download yolları tastan mı olsun? Cata yükledikten sonra tekrar 4.0.1 patchini yapacağını sanmıyorum. TBC'de yaptı ama galiba WotLK'de yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Thank you blizzard ! http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/september/thankyoublizzard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Enee güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 OHAA http://db.mmo-champion.com/i/65891/vial-of-the-sands/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 tailoring, engineering.. simdi de alchemy.. biz de anca bileklikte delik acalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ulan oyun çok güzel oluyo ama oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sendit.com'dan preorder başlamış. 29 ekimde dispatchliyormuş. İlgililere duyrulur, benim daha yeni haberim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sendit'den almak gibi hata yapmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 niye ki? 15 gün geç geliyor sadece o da PTT ile alakalı bir sorun, posta kodu falan girildiğinde pek sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kargo takibi ile max 1 haftada yollayan yerler de var aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bu siteler cdkeyi hemen yolluyolar mı? gece baslar baslamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sene 2010 halen sendit diyenler var ;p minimum 15-20 gün geç gelir oyun elinize haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sendit dunyanin en les sitesi, starcraftcilara sorun analtsinlar 1 ay paketi geciken var, PTT iel alakasi yok shopto gumruk tirtlamadan once 3 gunde sigortali ve takip nuamrali yolluyordu, pazar gecesi verdigim siparis bir kere sali sabahi elime gecmisti ancak su an gumrukte sorun var (gumruk mustesarligina atama sorunu var, gecen mustesar basbakanlik mustesari olmak istiyormsu, gumruk cikinca begenmeyip odasina kapanmis hicbir seyle ilgilenmemis, yeni gelen ise gumrukle ilgili zerre bilgisi olmiyan bir adam, dis ticaret su anda felc durumda lojistikciler cok kotu agliyor ehueheu) birde sendit it cikis tarihleri atmacadir, adamlar diaplo 3 icin bile nisan 2011 diye cikis tarihi vermisler daha blizard ne zaman cikacagini bilmiyor filan, her sekil shopto max 7 gunde ulastiriyorki %90 oyunalri ciksi tarihinden once shipliyor, oyun ciktiktan 1-2 gun sonra elinizde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sleepingdeath said: Thank you blizzard ! http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/september/thankyoublizzard.jpg ALLAHIM SANA GELİYORUM, SONUNDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sendit mi allah korusun :) İngiltere içine 5 günde yollayamadılar postayı ne PTT'si. Rezil bişi sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar