Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
batuhan said:

http://www.mmohaber.com/2010/05/stormwindde-ejderha-keyfi-cataclysm-goruntulendi/

Nda gelmeden bakın :D

bütün bunlar scorch un ss ler, scorch un haberi var mı bilmiyorum ama bari biyerine yazaydınız
Mesaj tarihi:
wotlk almamıştım
anca 10 gunluk aralarla gırıodum, netherdrake le ucuyordum falan batmancılık oynuodum.
Şimdi SS lere baktım, yeni mountlar bunlarsa kimse Netherdrake kasmamıştır, HEHEEHHEHEH gene en mütiş mount bende olcek.
Ah bide zulian tigerı alabilseydim :(
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

batuhan said:

http://www.mmohaber.com/2010/05/stormwindde-ejderha-keyfi-cataclysm-goruntulendi/

Nda gelmeden bakın :D

bütün bunlar scorch un ss ler, scorch un haberi var mı bilmiyorum ama bari biyerine yazaydınız

Kendisi istemedi (:P)
Mesaj tarihi:

bugün birazcık oynama sansım oldu nihayet hyjal questlerinden birkısımını falan yaptım biraz daha gezindim falan baya ilginc bir queste basladım ama questin başlangıcının nereden ve nasıl olduğunu bulamadım baya bi ortasından baslamış gibi hissettim ama kesinlikle heyecan verici bir chain quest :)

merak edenler icin deli spoiler

fangdal staghelm hapis edilio, sanırım deathwing yada ragnaros a yardım ediyor :s malfurion un emri ile hapis edilio ama ragnaros un minionlar onu kurtarmaya calisio bizde yseranın isteği ile emerald dream ı kullanarak fangdalı kaçırıyoruz hapisinden başka bir hapishaneye tabiiki bayaaa ilginc bir hikaye olucağa benziyor cunku cenarius vs geri dönüyor diyor ysera sonunda...

Mesaj tarihi:
Fandral Marrowgrainleri de bizden Malfurion'ı zehirlemek için istiyormuş zaten, az değil hani.

Bu arada NDA hala devam ediyor diye biliyorum scorch, başın yanmasın sonra? :P

Sulfuron Keep'teki Ragnaros vs Ysera savaşı çok epik asıl.
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

Ysera bildiğin female nelfmiş YAW! :p

Süpermiş SSler.

Emeğine sağlık sdf.

Yogg-Saron brain room'da gördüğümüzden beri belliydi Ysera'nın öyle olduğu aslında ya. :P
Mesaj tarihi:
staghelm gebersin lan

bir ara tyrande degilde bu leader di
horde filan baskina geldiginde bulamiyordu kulede diye, cok geyikleri donerdi

allylar toplanmis, kiliclar cekilmis
baskina gelen raid ile konusuyorlar

fandalimi ariyorsunuz?
evet
su kulenin ustunde

diyip kiliclari geri koyup dagiliyor allylar

ehueheu
Mesaj tarihi:
fandral'e ezelden beri kılım zaten
ilk charım nelf druid'di, gittim böyle ehiehi ay ne güzel şehir falan diye girdim darnassus'a, girdim sonra bu lavuğa quest vericem
NE VAR ÇEMÇÜK ZAMANIMI HARCAMA AĞZINI KIRARIM SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYON MU diye seri bi combo girdiydi bu bana, az daha horde rerolluyodum o gün
Mesaj tarihi:
Olm fandrala yazık lan. Silithidlerle savaşırken oğlu ölmüş onun. Yani çok uyuzdum eskiden ama hikayesini öğrenince ne biliyim bi içim cız etti. Dokanmayın fandrala takılsın öyle. Allah vurmuş zaten.
  • Yeni Oluştur...