Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 benziyecek tabi de direk magmadarın mekan olmuş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 http://www.mmohaber.com/2010/05/stormwindde-ejderha-keyfi-cataclysm-goruntulendi/ Nda gelmeden bakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 batuhan said: http://www.mmohaber.com/2010/05/stormwindde-ejderha-keyfi-cataclysm-goruntulendi/ Nda gelmeden bakın :D BRB rerolling goblin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 nie worgen ssleri yok piyasada, hep goblin görüyoruz. Ya da ben mi rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 worgen çekici olmayan tırt bişede ondan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 batuhan said: http://www.mmohaber.com/2010/05/stormwindde-ejderha-keyfi-cataclysm-goruntulendi/ Nda gelmeden bakın :D bütün bunlar scorch un ss ler, scorch un haberi var mı bilmiyorum ama bari biyerine yazaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sanırım bütün panellerin grafiklerini de değiştirecek Blizzard. Achiv kısmı çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 wotlk almamıştım anca 10 gunluk aralarla gırıodum, netherdrake le ucuyordum falan batmancılık oynuodum. Şimdi SS lere baktım, yeni mountlar bunlarsa kimse Netherdrake kasmamıştır, HEHEEHHEHEH gene en mütiş mount bende olcek. Ah bide zulian tigerı alabilseydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sparkcaster said: batuhan said: http://www.mmohaber.com/2010/05/stormwindde-ejderha-keyfi-cataclysm-goruntulendi/ Nda gelmeden bakın :D bütün bunlar scorch un ss ler, scorch un haberi var mı bilmiyorum ama bari biyerine yazaydınız Kendisi istemedi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bugün birazcık oynama sansım oldu nihayet hyjal questlerinden birkısımını falan yaptım biraz daha gezindim falan baya ilginc bir queste basladım ama questin başlangıcının nereden ve nasıl olduğunu bulamadım baya bi ortasından baslamış gibi hissettim ama kesinlikle heyecan verici bir chain quest :) merak edenler icin deli spoiler fangdal staghelm hapis edilio, sanırım deathwing yada ragnaros a yardım ediyor :s malfurion un emri ile hapis edilio ama ragnaros un minionlar onu kurtarmaya calisio bizde yseranın isteği ile emerald dream ı kullanarak fangdalı kaçırıyoruz hapisinden başka bir hapishaneye tabiiki bayaaa ilginc bir hikaye olucağa benziyor cunku cenarius vs geri dönüyor diyor ysera sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Emerald Dream gelirmiş Cataclysm'den 9 ay sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 cenariusun da başını dikmiyolarsa geri dönemez, grom kesti baltayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Fandral Marrowgrainleri de bizden Malfurion'ı zehirlemek için istiyormuş zaten, az değil hani. Bu arada NDA hala devam ediyor diye biliyorum scorch, başın yanmasın sonra? :P Sulfuron Keep'teki Ragnaros vs Ysera savaşı çok epik asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 nda devam ediyor ztn de burdan böle abarıp abarıp 7 cihana yaymassanız bunları problem olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ysera bildiğin female nelfmiş YAW! :p Süpermiş SSler. Emeğine sağlık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Rikkie said: Ysera bildiğin female nelfmiş YAW! :p Süpermiş SSler. Emeğine sağlık sdf. Yogg-Saron brain room'da gördüğümüzden beri belliydi Ysera'nın öyle olduğu aslında ya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 staghelm gebersin lan bir ara tyrande degilde bu leader di horde filan baskina geldiginde bulamiyordu kulede diye, cok geyikleri donerdi allylar toplanmis, kiliclar cekilmis baskina gelen raid ile konusuyorlar fandalimi ariyorsunuz? evet su kulenin ustunde diyip kiliclari geri koyup dagiliyor allylar ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 malfuriona unique model gerekliydi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Longshanks said: malfuriona unique model gerekliydi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 fandral'e ezelden beri kılım zaten ilk charım nelf druid'di, gittim böyle ehiehi ay ne güzel şehir falan diye girdim darnassus'a, girdim sonra bu lavuğa quest vericem NE VAR ÇEMÇÜK ZAMANIMI HARCAMA AĞZINI KIRARIM SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYON MU diye seri bi combo girdiydi bu bana, az daha horde rerolluyodum o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Olm fandrala yazık lan. Silithidlerle savaşırken oğlu ölmüş onun. Yani çok uyuzdum eskiden ama hikayesini öğrenince ne biliyim bi içim cız etti. Dokanmayın fandrala takılsın öyle. Allah vurmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben seviyodum fandralı zaten bi nelf bence mantıken diğerlerini kücümseyen kendini beğenmiş biri olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Female worgen nasıl çirkin lan bu hayvanımsı hiç bi racein femaleını kotaramıyor blizz bknz : tauren :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 son beta patchine kadar karakter modelleri değişir merak etmeyin alextrasza da bu şekildeydi ilk wotlk alphasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Female Worgen Rihanna gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar