Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 forever dc. hala giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Sonunda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Osso said: Server seçtim şu an bekliyorum :( ben de bu durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 herkes girdi galba kımse bisey yazmadgna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ışığı gördüm bende beyler. loading deyim. Not: Sık sık denemedim. 5-10 dakikada bi denedim. hani sürekli denediğimi felan düşünmeyin. 2 de anca gireceğimi düşündüğümden hiç kasmadıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 91 kişilik sıra bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 of ya 2 tane çok fena quest var spawn rate inanılmaz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 82 %40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 4 level yeter ben yatıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 blackrock çok iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 deepholm için questi aldım,mealstorm portalına giriyorum loading ekranı geçiyor 1sn içinde tekrar portalın olduğu yere atıyor beni nasıl geçicem ben deepholme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gönder beni hocu dediin bi npc olmalı orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hangi NPC o abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 o portalın su kabının oldugu yerdeki npclerden biri sanırım gönderiodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 allah allah hiç biriyle konusulmuyor questi veren dışında, o da göndermiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ha gayret, son 10 dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sabaha kalmadan 85 olmuş millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Millet coştu ha! vaybe.. 5 tane lvl 80 i 85 mi yapıcaz, worgen mi kasıcaz, daha ona karar veremedim yahu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 acelesi ne ya.. tadını çıkara çıkara kasarız işte. b.kunu çıkaracağına tadını çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hyjal'e gittim, bıraktım yattım. Rahat rahat kasıcam. Daha Priest'imi 80'licem, nasıl olsa cata artık bizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 öff kabus gibi geceydi sıkıldım yattım ya. Tüm server Hyjalde blizzde saolsun 2-3 quest koymuş 560 kişi aynı questi yapıyo. İnsan çöyle paralel bi 10 quest falan koyarda kalabalık dağılır. Malfuriona questi veremedim insanlar zevk alıyo mallık yapmaya, herkes girmiş adamın içine aoe yapıyolar falan öfff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mecidiye adli goblin mageimi de actim, ve hemen /dance. SUPERMAN THAT HOE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 samaella said: Malfuriona questi veremedim insanlar zevk alıyo mallık yapmaya, herkes girmiş adamın içine aoe yapıyolar falan öfff :S Hiç olmassa buna bir çözüm bulunmuş. interface'e bir tuş daha eklenmiş "interact with target" diye. Buna bir kısayol atıyorsun, npc'yi "target npc adı" diye targeta alıp bu tuşa basınca direk sağ tıklamış gibi tepki veriyor. Gayet kullanışlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ühühü bunu niye kimse önce söylemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Hocam dün gece eklendi oyuna zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar