Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Diğer bütün tek başımıza kesemediğimiz büyük bossları kestiğimiz gibi, deathwingi de npclerden yardım alarak keseceğiz arkadaşlar. Yüzbaşı aşikar stormwindden bildirdi.

Bi de müdür arkadaşlardan bi talebim var. Koskoca aspecti 10 kişi kesiyor lololol diyenler lütfen konsepti anlayamamaktan banlansın. Wow bölümüne biraz elitist kan lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

zorluk zorluk diyorlar da oyunun ebesiyle ilişki kurmuşlar su an. oyundaki can sıkan kolaylık item edinme kolaylığıydı. barrensteki yarığa düşünce 32423423 saat çıkış yolu aratyıp çileden çıkartarak oyunu zorlaştırdıklarını düşünüyorlarsa mesela, veya greymane'de dibindeki şehre gitmek için taaaaa haritanın arkasındaki yoldan başka seçenek vermiyorsa, tüm portalları kaldırıp dalaran'da malak gibi bırakıyorsa mesela insanı, bunların kime ne faydası var allah askına? bu zorluklar kimin hoşuna gidiyor?

oh yarığa düştüm hs çekmeden çıkamam süper ehi ehi diyen var mı aranızda?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

zorluk zorluk diyorlar da oyunun ebesiyle ilişki kurmuşlar su an. oyundaki can sıkan kolaylık item edinme kolaylığıydı. barrensteki yarığa düşünce 32423423 saat çıkış yolu aratyıp çileden çıkartarak oyunu zorlaştırdıklarını düşünüyorlarsa mesela, veya greymane'de dibindeki şehre gitmek için taaaaa haritanın arkasındaki yoldan başka seçenek vermiyorsa, tüm portalları kaldırıp dalaran'da malak gibi bırakıyorsa mesela insanı, bunların kime ne faydası var allah askına? bu zorluklar kimin hoşuna gidiyor?

oh yarığa düştüm hs çekmeden çıkamam süper ehi ehi diyen var mı aranızda?

çıkamıyorsan bekle 4 gün sonra uçarak çıkarsın!
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Oyunda düşüp de çıkılamayan ilk çukur değil diyecektim ama ordan çıkış var. Bide zorluk olsun diye değil kozmetik olsun diye konulan bi çukur o heh.

sade orası değil abi, mesela bu blasted lands'de, yeni blood elf basei dark portalın hemen yanında, ama oraya kısa yoldan gidemiyorsun tüm portalı dolaşman lazım falan. böyle şeyler. coğrafi olarak zorlaştırmaları saçma.

o yarığın çıkışına gitmek bile ölüm mecbur lavın içinde yüzmek zorundasın baya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...