Soris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ysera bitirecek bence işini fakat herkes yardım eder. Thrall da ölücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 krasus kendini feda edicek alexi icin... cok mu hollywood oldu lan yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nagini said: Bu deathwing'in zirhinin yapimina kimler yardim ediyodu? Bir de bu elemani nasi alt edebilecegimize dair teorisi olan varmi? Goblin alchemistlere adamantium armor döktürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nagini said: Bir de bu elemani nasi alt edebilecegimize dair teorisi olan varmi? 2 tank 7 healer 16 dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Diğer bütün tek başımıza kesemediğimiz büyük bossları kestiğimiz gibi, deathwingi de npclerden yardım alarak keseceğiz arkadaşlar. Yüzbaşı aşikar stormwindden bildirdi. Bi de müdür arkadaşlardan bi talebim var. Koskoca aspecti 10 kişi kesiyor lololol diyenler lütfen konsepti anlayamamaktan banlansın. Wow bölümüne biraz elitist kan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 koskoca aspecti 25 kişi + horde ve alliance lideri olarak kesicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 koskoca x'i y kişi kestik demeden önce her karakterin aslında bir kahraman olduğunu unutmayalım lore'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ulen daha once old gold ları 40 kısı kesdık tbc de aynen 25 olayı bı npc yardıma gelmedı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 O kestiğin tek göz ile mide idi. :p Ama Phloxun dediği doğru hepimiz birer Heroyuz lotharız roniniz saurfangız thralız hedeyiz hüdüyüz akar kokarız zıplar kaçarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 konunun yabisgani bozulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Your fortune awaits hedesinin son vidyosu gelmiş, yeni azeroth tanıtımı. Güzel vidyo müzikler falan http://www.youtube.com/watch?v=QKR7rSI4JUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 zorluk zorluk diyorlar da oyunun ebesiyle ilişki kurmuşlar su an. oyundaki can sıkan kolaylık item edinme kolaylığıydı. barrensteki yarığa düşünce 32423423 saat çıkış yolu aratyıp çileden çıkartarak oyunu zorlaştırdıklarını düşünüyorlarsa mesela, veya greymane'de dibindeki şehre gitmek için taaaaa haritanın arkasındaki yoldan başka seçenek vermiyorsa, tüm portalları kaldırıp dalaran'da malak gibi bırakıyorsa mesela insanı, bunların kime ne faydası var allah askına? bu zorluklar kimin hoşuna gidiyor? oh yarığa düştüm hs çekmeden çıkamam süper ehi ehi diyen var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 axedice said: Your fortune awaits hedesinin son vidyosu gelmiş, yeni azeroth tanıtımı. Güzel vidyo müzikler falan http://www.youtube.com/watch?v=QKR7rSI4JUE müzik her zamanki gibi muhteşem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ahmedinejad said: zorluk zorluk diyorlar da oyunun ebesiyle ilişki kurmuşlar su an. oyundaki can sıkan kolaylık item edinme kolaylığıydı. barrensteki yarığa düşünce 32423423 saat çıkış yolu aratyıp çileden çıkartarak oyunu zorlaştırdıklarını düşünüyorlarsa mesela, veya greymane'de dibindeki şehre gitmek için taaaaa haritanın arkasındaki yoldan başka seçenek vermiyorsa, tüm portalları kaldırıp dalaran'da malak gibi bırakıyorsa mesela insanı, bunların kime ne faydası var allah askına? bu zorluklar kimin hoşuna gidiyor? oh yarığa düştüm hs çekmeden çıkamam süper ehi ehi diyen var mı aranızda? çıkamıyorsan bekle 4 gün sonra uçarak çıkarsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 zaten bi umut onu bekliyorum. orgrimmar deli ediyor beni şu an. ha bu arada orası low lvl için xp mekanı. onlardan biri düşerse adamın ölmekten veya hs çekmekten başka şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Oyunda düşüp de çıkılamayan ilk çukur değil diyecektim ama ordan çıkış var. Bide zorluk olsun diye değil kozmetik olsun diye konulan bi çukur o heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 koca cukura nasil dusuyosunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 orgrimmar şu an çile mesela ama flying mountlara göre dizayn edilmiş şeyler bunlar. az sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bi de orgrimmar'ın yeni halinde uçan binek kullanmadan ulaşım, eski haline göre yolları bilirsen daha kolay, mesafeler kısalmış güzel olmuş bir de bu Deathwing'in tüm Azeroth'u yakarken Northrend'i es geçme sebebi var mı? üşümüş fln mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 axedice said: Oyunda düşüp de çıkılamayan ilk çukur değil diyecektim ama ordan çıkış var. Bide zorluk olsun diye değil kozmetik olsun diye konulan bi çukur o heh. sade orası değil abi, mesela bu blasted lands'de, yeni blood elf basei dark portalın hemen yanında, ama oraya kısa yoldan gidemiyorsun tüm portalı dolaşman lazım falan. böyle şeyler. coğrafi olarak zorlaştırmaları saçma. o yarığın çıkışına gitmek bile ölüm mecbur lavın içinde yüzmek zorundasın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 aquila said: koca cukura nasil dusuyosunuz olm. ertrafını cerceve yapmamışlar http://www.youtube.com/watch?v=l-CRh11Ptjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 la bu serverlar kapalımı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ben bu blizzard'ın downloaderını anlayamıyorum ya. 15,7 mb birşey indirecek 900mb download yaptı, hala da "15,0 MB of 15,7 MB" diyor. Dalga mı geçiyor, bug mı oluyor, ne indiriyor bu manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.thedailyblink.com/comics/2010-11-29-078.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 connection ınfo dan bakdım 13.9gb complete dıyo dun 15.6 yada 8 olucak oyle bısıydı bısıler ındırdı 13.9 oldu ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar