padawan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 gören oldu mu hiç? deli parlaktı ışık fışkııyordu çevresinden ufak parçalar çıkıyordu içinden birleşiyordu sonra kayboldu. görüntü çekecek şeyim yoktu elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 panik yok, benim o. atmosfere girerken parladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 meteor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ama havada duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ulan linus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 padawan said: gören oldu mu hiç? deli parlaktı ışık fışkııyordu çevresinden ufak parçalar çıkıyordu içinden birleşiyordu sonra kayboldu. görüntü çekecek şeyim yoktu elimde diş perisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Havai fişenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 havada durdu 15 dakka boyunca parlak bişey nasıl havai fişek olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 15 dakikada kameralı cep telefonu da mı bulamadın? Deneseydin en azından çekmeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Off hala flaşsız telefonu olanlar var sanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 benim telefonumun kamerası bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yahu ufo deyip geç işte niye yoruyosun kafanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 iphone zoom yapmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 padawan said: havada durdu 15 dakka boyunca parlak bişey nasıl havai fişek olabilir? sahitlerin de varsa, sabri bey -_- saka bi yana, 17 agustos depreminden bir gün önce mi ne, havada ates toplari görülmüstü aynen bu sekilde. o geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hayydan geldik Hu'ya gideriz napalim Vanille. Ayrica paticikten gokteki tanimlanamayan cismi tanimlatmaya calisma cabalari baya eglendirdi beni. Sakamisin sen ya? ucaktir prototiptir, helikopterdir, insansiz gozlem aracidir, uzaylidir. zaten sen tanimlamak icin bir caba sarfetmemissinki, durbunlemi baktin, teleskoplami baktinda ne oldugunu anlamadin. bostanci sahilinde piyizlenirken adalarin ustunde birsey gormussun "la bu ne la" demissin, serverda kaplattigin bytelara acidim baska birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 İnsanları germe nil. Almanya'dan öyle şeyler yazmak kolay :P evet korkuyorum tamam mı?! sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Korkma lan BEYLER KAPLUMBAĞALAR KABUKLARINA ÇEKİLMİŞ KESİN DEPREM OLCAK!!!1!!11!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Buymuş diyolar: http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Daily/2010/04-Apr/16/WoW%20Mount/CelestialSteed--article_image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ufo sıtayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 В среду из прямого эфира программы «Zвездо4ат» ты узнаешь, как организовать фестиваль, открыть новых музыкантов, собрать тысячи людей вокруг себя вместе с Ильей Островский и Андреем Клюкиным. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Evim adalar manzaralı demek istemiş sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yakında buranın incisözlükten farkı kalmaz valla padawan adam yerine koyup yazmış.. tabi trollopolis'te böyle şeyler yazmak hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bundan 1 ay önce falan dragos sahilde bir kafede oturuyorduk arkadaşlarla , benzer bir zımbırtıyı bizde gördük.Sahilden gökyüzüne parlak kırmızı bir ışık fırlıyor havada baya bir süzüldükten sonra ışık yavaş yavaş sönerek en sonunda denize düşüyor.Biraz kafa yorduktan sonra minyatür bir balon , içindeki gaz-sıvı her neyse yanarak yükseliyor , madde bitincede düşüyor diye kafa yürüttük.Aynı şeyden bahsediyor olabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 1-2 saat önce arkadaşların terasında otururken sabiha gökçen havaalanı tarafında inanılmaz bir ışık patlaması gibi bir şey gördük ( ben ve bir arkadaşım alkol vs. bir şey almadık , öteki alkollü arkadaşta gördü =) ) hmm nasıl tarif etsem tepelerin tam arka tarafından sanki güneş gibi doğdu , gökyüzü baya bir aydınlandı yeşil-mavi bir ışıkla ve anında yok oldu.Patlama falan bir şeyde olmuş olabilir ama öyle aşırı derecede ve garip renkte bir ışık çıkıyorsa seste gelmesi lazım dedik ama bir şeyde duymadık.2 saat kafa patlattıktan sonra uğraşmaktan vazgeçip evlere dağıldık :) Herhangi bir fikri , bilgisi gören duyan eden vs var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar