Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pendikte ve Sabiha Gökçende inanılmaz ışıklar :)

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Hayydan geldik Hu'ya gideriz napalim Vanille. Ayrica paticikten gokteki tanimlanamayan cismi tanimlatmaya calisma cabalari baya eglendirdi beni. Sakamisin sen ya? ucaktir prototiptir, helikopterdir, insansiz gozlem aracidir, uzaylidir. zaten sen tanimlamak icin bir caba sarfetmemissinki, durbunlemi baktin, teleskoplami baktinda ne oldugunu anlamadin. bostanci sahilinde piyizlenirken adalarin ustunde birsey gormussun "la bu ne la" demissin, serverda kaplattigin bytelara acidim baska birsey degil.
Sosyal ağlarda paylaş

В среду из прямого эфира программы «Zвездо4ат» ты узнаешь, как организовать фестиваль, открыть новых музыкантов, собрать тысячи людей вокруг себя вместе с Ильей Островский и Андреем Клюкиным.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan 1 ay önce falan dragos sahilde bir kafede oturuyorduk arkadaşlarla , benzer bir zımbırtıyı bizde gördük.Sahilden gökyüzüne parlak kırmızı bir ışık fırlıyor havada baya bir süzüldükten sonra ışık yavaş yavaş sönerek en sonunda denize düşüyor.Biraz kafa yorduktan sonra minyatür bir balon , içindeki gaz-sıvı her neyse yanarak yükseliyor , madde bitincede düşüyor diye kafa yürüttük.Aynı şeyden bahsediyor olabiliriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 saat önce arkadaşların terasında otururken sabiha gökçen havaalanı tarafında inanılmaz bir ışık patlaması gibi bir şey gördük ( ben ve bir arkadaşım alkol vs. bir şey almadık , öteki alkollü arkadaşta gördü =) ) hmm nasıl tarif etsem tepelerin tam arka tarafından sanki güneş gibi doğdu , gökyüzü baya bir aydınlandı yeşil-mavi bir ışıkla ve anında yok oldu.Patlama falan bir şeyde olmuş olabilir ama öyle aşırı derecede ve garip renkte bir ışık çıkıyorsa seste gelmesi lazım dedik ama bir şeyde duymadık.2 saat kafa patlattıktan sonra uğraşmaktan vazgeçip evlere dağıldık :) Herhangi bir fikri , bilgisi gören duyan eden vs var mı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...