Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 "SABAH - Levent Tüzemen" said: Haldun Üstünel, Futbol A.Ş'deki görevinden istifa gerekçesi olarak "Yeniden yapılanma adına uygulamaya çalışılan idari ve sportif bozuklukları" gösterdi Galatasaray'da beklenen deprem gerçekleşti; Haldun Üstünel Futbol AŞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Son dönemde özellikle yabancı futbolcu transferinde aktif rol alan, sarı-kırmızılı takıma kazandırdığı yabancı yıldızlarla "Transfer sihirbazı" unvanını alan Üstünel'in sezon tamamlandıktan sonra Futbol AŞ'deki yeni yapılanma sürecinden rahatsız olduğu konuşuluyordu. Yaz dönemindeki transfer faaliyetlerinde aktif rol almayan Üstünel'in hoşnutsuz olduğu yönündeki iddiaları başkan Adnan Polat kabul etmemiş, "O da, bütün şubelerde sorumluluğun profesyonellere teslim edilmesinden yanaydı" diyerek gündemdeki yeni yapılanmayı Üstünel'in istediğini öne sürmüştü. Polat'ın, Üstünel'i yumuşatma çabalarına karşın genç yöneticinin tavrının değişmediği öğrenildi. Üstünel, dün Galatasaray Futbol A Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı'na hitaben şu dilekçeyi yazdı: "Son günlerde yeniden yapılanma adına uygulamaya çalışılan idari ve sportif bozukluklar ve değişikliklere; Bugüne kadar bu camianın içindeki büyüklerimden öğrendiğim Galatasaraylılık ve Galatasaray'ın yazılmamış kurallarına aykırı bulduğum, aynı zamanda genel ve şahsi çalışma prensiplerime de uygun bulmadığım, böylesine yanlış uygulamaların, alınan ve alınacak kararların içinde yer almak istemediğimden, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğimden üzülerek de olsa istifa etmem zarureti hasıl olmuştur. İstifamın kabulünü arz ederim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Eğer böyle bişey varsa yönetim iyice saçmalamaya başladı demektir. Böyle mükemmel bi yöneticiyi nasıl kulüpten uzaklaşmaya yollarsınız akıl var mantık var. Adam dünyaları getirdi GS'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 and the winner is http://img178.imageshack.us/img178/1861/adnansezgin008se5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Daha geniş bakarsak winner Yiğit Şardan. İleride başkanlık makamı için önü açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://bighugelabs.com/output/motivatorc872967e3eec4b473c5074e732b768d2c84f410e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bravo.hoşgeldin inamoto hoşgeldin lukunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 LAWL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 gs için çok üzücü bir durum bence. çok başarılı işler yapıyordu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 iyi olmus zaten getirdikleri bi işe yaramıyordu gs da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 of alacağız şimdi saçma sapan herifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 OH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 aslan yeleli yönetici =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Fenerliler bile seviyordu abi bu adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 adnan sezgin başkan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 GG NO RE Inamoto Lukunku tespiti süper sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 meyve veren ağacı taşladık, allah belanı versin adnan sezgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 asfsdgsdg hemen teklif götürsün bence aziz başkan gs'ye 3. çalım diye manşet olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 neresi başarılı ya. 2 senedir bi 4. bi 3. oldu gs. aldığı adamlarda ya sakat çıktı yada tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 sene başında AUAAUUUURRUAHAHASUFEHSHDF diye enrage olanlar, şimdi istifasına zaten tırt adamlar getirmişti istemioz biz jo falan diolar e yuh bu nası bi dönekliktir. hayır, ya cok sevindik getirdiği adamlara ama iş yapmadılar ii oldu gitmesi diyebilirsin de ya ASUHDFSDUFHSAHDFASHUFHUADSHU diye tükürük sacarak sevinirken simdi tüm kötü gidisin sorumlusuymuş gibi "iyi oldu gittiği" tavrına anlam veremiyorum. sözüm patiden dışarı bu arada bugün kahvaltıda hasta gs taraftarı 3 kişinin tutumunu görünce yazma gereği hissettim bunu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Resmi açıklama gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Adam gs dekı tek aklı basında adamdı(futbol açısından) bana göre;ben fenerli olarak bu adamın fenere transferini istiyorum,belirleyeceksın hedefi sonra üstüneli yollayıp aldıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hahah buralarda bi yerlerde gs'yi bir fb'li olarak kıskanıyorum diye bi mesaj bile atmıştım bu adamın yaptığı transferler yüzünden.. bakalım nası transferler saçmalicaksınız şimdi. pek üzüldüm diyemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 scorch said: sene başında AUAAUUUURRUAHAHASUFEHSHDF diye enrage olanlar, şimdi istifasına zaten tırt adamlar getirmişti istemioz biz jo falan diolar e yuh bu nası bi dönekliktir. hayır, ya cok sevindik getirdiği adamlara ama iş yapmadılar ii oldu gitmesi diyebilirsin de ya ASUHDFSDUFHSAHDFASHUFHUADSHU diye tükürük sacarak sevinirken simdi tüm kötü gidisin sorumlusuymuş gibi "iyi oldu gittiği" tavrına anlam veremiyorum. sözüm patiden dışarı bu arada bugün kahvaltıda hasta gs taraftarı 3 kişinin tutumunu görünce yazma gereği hissettim bunu =D öyle abi adamın jo dışında faili de yok ki jo zaten yine maddi olarak kazandırdı GS'ye, neill desen çok çok iyi bir transferdi, dos santos desen adam bence oynadığı sürece iyi işler yaptı. Halen niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum, sonuçta aldığı adamlarla faillemiş bile olsa bir ara ismi geçtiğinde türk takımlarıyla 'ha sie layn' dediğimiz adamların bazılarını getirdi GS'ye, çok çok yanlış bir karar, böyle ben profesyonelim, her külüpte çalışırım mantığı olsa keşke adamda da fb yada bjk'ye çalışsa, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ya benim anlamadığım şey yeniden yapılanma adına şirketleri birleştirmek dışında ne yapıldı ki? Rijkaard var bi de yeniden yapılandırma, e onu Haldun getirdi. Şirketler birleşmesin de kulüp batsın mı? Kulübün batmamasını içine sindirememiş batmasını mı istiyormuş? Biri açıklasın bana bu adamın derdi neymiş ya. Cidden anlam veremedim, bilmediğim bir şey daha var heralde şirketlerin birleştirilmesi dışında.. Tüzük değiştirilmek istendi diye mi rage oldu? Galatasaray'ın sonunu muhafazakarlık getirecek valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar