Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brink

Bone

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

bu oyunun zevki public serverlarda değil karma veya klan maçlarında çıkar

bu bütün multi team shooterlar için geçerli.

tf2, cs hepsinde clan oynarsa organize oluyor ve çok daha iyi maçlar ortaya çıkıyor. ama public server bile olsa, 16 kişinin 10'u falan biliyorsa yine güzel maç dönüyor çünkü millet birbirine buff yapıyor, heal'lıyor, revive ediyor. farkediyor yani baya.
Sosyal ağlarda paylaş

TDMlerdeki en büyük sorun spawn kill muhabbeti zaten. tf2, bf2 vb.. oyunlarda istenirse ceza uygulanıyordu. Tdm adamı olmadığımdan pek önemli de değil benim için.

Sırf dedicated uğruna indirimde alabilirim ama konsol portu oyun için 50 dolar da veremem yeteri kadar para harcadım sefil konsol oyunlarına 5 dolar olsun alırım.

M4a1 li tf2 diye 6vs6 no-spawn deli gibi oynanır ama 20 ms le mis gibi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
sen grafikler ve animasyon yüzünden tutmaz dedin. oyun yarım çıktığı için tutmadı. oyun ortasında ses gidiyordu, abuk subuk bug'lar vardı, fps'de büyük sıkıntı yaşayanlar oldu, oyunu açamayan direk error alanları okudum vs vs. kimse "bu oyunun grafikleri kötü ondan oynamadım" demedi :D

hıncal 'lathspell' uluç :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben okuyorum forumda milletin neden oynamadığını.
Benim dediğim absolute sonuç.

Sen basit oyuncu gözüyle bakıyorsun, ben oyun/film sektöründe bir ürünün piyasa çıkmadan önce yapılan (veya Brink'e bakarsak yapılamayan) kullanıcı profili istatistiklerinin, sektör araştırmalarının, sektörün yöneldiği yönün araştırmalarının, sebep ve sonuçlarını bilerek yazıyorum.

OF MANYAK LAF MANYAK LAF.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
popüler olmamış oyunlara popüler olmadı diye laf ederiz,
popüler olmuş oyunlara "so mainstream" diye laf ederiz.

hani brink gayet güzel bir oyun, ilginç bir gameplay'i var, ama kompleks bir yapısı olduğu için ve reklamı yapılmadığı için fazla tutulmadı,
tutulmayınca da "animasyonu kötü, 5 dolar olsa da almam" gibi şeyler yazılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...