Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bu oyunun zevki public serverlarda değil karma veya klan maçlarında çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ben lvl 18 de yaptim butun challengelari, sadece objective olani 3 yildiz yapamadim. Gerisi very doable. Dogru silah secmeniz onemli challenge icin. ps. itinayla spawn camp dagitilir, rezil edilir. girdigim 5 oyundan 3 unde spawn camp oluyor, bilen 2-3 tane adam olursa aninda dagitiyor camp i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Silphatos said: bu oyunun zevki public serverlarda değil karma veya klan maçlarında çıkar bu bütün multi team shooterlar için geçerli. tf2, cs hepsinde clan oynarsa organize oluyor ve çok daha iyi maçlar ortaya çıkıyor. ama public server bile olsa, 16 kişinin 10'u falan biliyorsa yine güzel maç dönüyor çünkü millet birbirine buff yapıyor, heal'lıyor, revive ediyor. farkediyor yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi organize olunca spawn camp diye birsey kalmıyor. sonuçta engineerların turretleri fazla etkili değil. tf2 gibi olsa anlarım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bundaki spawn camp hiçbir şey zaten, enemy territory de artillery'i hayvan gibi kullanan arkadaşlar yüzünden spawn çıkışında 8 kişi falan aynı anda ölürdü ahhdsf. neyse bunda mortar falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 TDMlerdeki en büyük sorun spawn kill muhabbeti zaten. tf2, bf2 vb.. oyunlarda istenirse ceza uygulanıyordu. Tdm adamı olmadığımdan pek önemli de değil benim için. Sırf dedicated uğruna indirimde alabilirim ama konsol portu oyun için 50 dolar da veremem yeteri kadar para harcadım sefil konsol oyunlarına 5 dolar olsun alırım. M4a1 li tf2 diye 6vs6 no-spawn deli gibi oynanır ama 20 ms le mis gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 *reklam* http://bolumsonucanavari.com/Incelemeler-Brink-346.htm */reklam* sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 beni baydı bu ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 frag peşinde koşan cod insanları doluşmuş brink'e de. :( ilk günleri özledim valla. oyunlarda bir objective 2-3 dakika falan sürüyor artık bazı serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 I came here to say "I told you so" "Bu oyun tutmaz, oynanmaz, maksimum ömrü 6 ay!" demiştim, yanılmışım. 1 ay bile sürmedi gündemden düşmesi. Yapımcı firmada problem yaşıyormuş zaten falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sen grafikler ve animasyon yüzünden tutmaz dedin. oyun yarım çıktığı için tutmadı. oyun ortasında ses gidiyordu, abuk subuk bug'lar vardı, fps'de büyük sıkıntı yaşayanlar oldu, oyunu açamayan direk error alanları okudum vs vs. kimse "bu oyunun grafikleri kötü ondan oynamadım" demedi :D hıncal 'lathspell' uluç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben okuyorum forumda milletin neden oynamadığını. Benim dediğim absolute sonuç. Sen basit oyuncu gözüyle bakıyorsun, ben oyun/film sektöründe bir ürünün piyasa çıkmadan önce yapılan (veya Brink'e bakarsak yapılamayan) kullanıcı profili istatistiklerinin, sektör araştırmalarının, sektörün yöneldiği yönün araştırmalarının, sebep ve sonuçlarını bilerek yazıyorum. OF MANYAK LAF MANYAK LAF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aa oyun tırt cıktı dimi ben 2 video izleyip teşhisi koymustum.millet para verip tırtlıgından emin olmak istedi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ses gitme problemi de hala var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dlc gelsin 100 kisi falan doner geri sdad. Aslinda benim zamanim olsa direkt avrupadan brinke gecmis eski et takimi bulurdum kendime, baya turnuvasi var oyunun 6v6 da iste gecti benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 arada oynuyorum, çıkan dlc ile kasma problemi kalmadı bende. ama çok geç be splash damage :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 5 dolar olmuş sfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 5 dolar bile canlandıramaz ölü oyunu ^^ edit: en üstte 5 dolar olsun alırım demişim ahduasd 2.5 dolar yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Durumu o kadar kötü mü? Almayı düşünüyodum ben de ama içime kurt düştü şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 istiyorsan üşenmeyip indir dene beleş 2gün ama ondan sonra bandwidthime datalarıma yazık dersen karışmam. Online oyuncu sayısı çok uzun süredir (steamworks olmasına rağmen) 300 ün üzerine çıkmadı tahminen yabancı serverlarda anca oyuncu bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 6.25'e DLC'siyle gayet güzel alınır, o kadar da kötü değil sonuçta Wolfenstein: Enemy Territory'i yapan adamların oyunu bu. Konsol hegemonyasından biraz yara alsa da bu fiyata kaçırmayın, eğer BF3 gibi bir oyununuz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 popüler olmamış oyunlara popüler olmadı diye laf ederiz, popüler olmuş oyunlara "so mainstream" diye laf ederiz. hani brink gayet güzel bir oyun, ilginç bir gameplay'i var, ama kompleks bir yapısı olduğu için ve reklamı yapılmadığı için fazla tutulmadı, tutulmayınca da "animasyonu kötü, 5 dolar olsa da almam" gibi şeyler yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kompleks bi yapısı yok ki? Bildiğin takım bazlı oyunların daha küçük ölçekli (aslında epey küçük ölçekli) bi hali sadece. Oyun çıkmadan önce öve öve bitiremedikleri Smart falan da kurtarmıyor kimse kusura bakmasın (oyunun anca %5'inde kullanılıyo gerçi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Şu oyunda nasıl haklı çıktım ama, hala hava atarım ön görü başarılarımdan ötürü. Buda bunlardan yalnızca bir tanesiydi. Çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 arkasında sağlam bir oluşum olmayan her oyun patlar. medyum olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar