Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ck1 var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 dalga mı geçtim şimdi pro? böyle güncel, hani grafik lazım değil ama smooth(?) olsun, ne bileyim böyle çokzel ama ucuz olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 önce bi korsan indir dene, ondan sonra al. benim bildiğim bu ayarda oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 aslında doğru dedin eferin ben neden bu zamundaya bakmıyorsam artık ihihi, çok kötüsün valla firmaya zararın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 1-2 ayda bir indirime giriyor zaten. bende eksik olan müzikleri falan alıcam bir dahaki indirimde.. hindistan eklentisi geliyor harita da büyücekmiş %50 oh mis.. Bu EU4'de entergeyi deneyen oldu mu? nasıl devam ediyor oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bence bütün dlc'leri bir anda almaya gerek yok. Oyuna alışa alışa dlc almak daha mantıklı. DLC olduğuna bakmayın, CK3 çıkaracak kadar içerik eklendi. Sen CK2'yi oyna hevesin olursa dlc'leri de oynamak istersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 vanilla ve dlcli hali arasında çok büyük fark var yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yalnız orijinal aliyorsan hiçbir dlc olmasa da dlclerin getirdiği tüm özellikler açiliyor. o önemli. ama sword of islam bence crusader kings'in en güzel yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 daha iki hafta filan olmadı oyun indirime gireli, indirim biter bitmez birileri geliyor "yeaaa oyun çok pahalı" diye illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 pronoit said: yalnız orijinal aliyorsan hiçbir dlc olmasa da dlclerin getirdiği tüm özellikler açiliyor. o önemli. ama sword of islam bence crusader kings'in en güzel yanı dlc ile beraber gelen updatenin özellikleri geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 oyun gerçekten pahali bir çeşit sims 3 gibi. cok fazla dlc var. onların coğu kozmetik ama gerçekten atmosfere katkısı büyük olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yok bee, hiçbir komzetik dlc'yi almıyorum. Müziği kendim açarım, abi harita üstündeki üstü başı, portredeki adamın şapkası için de bi zahmet hayalgücünüzü çalıştırın. Onlar havacıva, parası olan alsın tabi. Yalnız ben iddialıyım oyuna yeni başlayan biri vanilla haliyle gayet zevkle oynayabilir, her dlc'yle en az bir oyun attım öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Zevk alir ama dlclerle oynadiktan sonra lanet eder ilk haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Benim sultan öldü topraklar oğulları arasında paylaşıldı. neyse en büyük oglanı yönetiyordum sonra bi ambush..kardeşi tarafından öldürüldü benim yönettiğim karakter ama oyun bitmedi bu sefer ortancayı yönetmeye başladım. 1-2 yıl sonra o da çocuksuz ölünce en küçük kardeş yönetime geçti topraklar yine birleşti. aslında büyük kardeş ölünce oyunun bitmesi gerekmiyor muydu sonuçta onlar ayrı bağımsız devlet olmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 oyun devlet yönetme değil, hanedan yönetme. Varisin kalmayınca oyunu kaybedersein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 böle sorunlar için, direk müslim olup başa gelince tertemiz edin ortalığı mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 müslimlerde kinslayerda olunmuyo yamulmuyosam dimi baba,kardeş vs. öldürünce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Suark said: böle sorunlar için, direk müslim olup başa gelince tertemiz edin ortalığı mis elective yapın en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Sam said: daha iki hafta filan olmadı oyun indirime gireli, indirim biter bitmez birileri geliyor "yeaaa oyun çok pahalı" diye illa ki. demekki indirim bitince uplıyorsunuz konuyu kardiş. hani madem böyle bir şeyin farkındasın al indirimdeyken bitince sat ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 _Rave said: müslimlerde kinslayerda olunmuyo yamulmuyosam dimi baba,kardeş vs. öldürünce? ııh direk yardırabiliosun, hapse atmanında bi penaltısı yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Fakat Rajas of India ile gelecek patch decadence sistemini tamamen değiştiriyor. İşte mesela akrabaları beleşe hapse atmak kalkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 lan tam viyana kapılarına dayandım ecdadım gibi.. tak eleman öldü daha yaşında olmayan oğlu geçti tabi amca bagımsızlık ilan etti o da yetmedi butun vassallar isyan etti. şimdi ben amcamın vassalı oldum. allahtan kesmedi beni. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 benim karakterin amcası adamı hapse atıp elini falan kesti lan.maimed oldu karakter sonra başkasıda onu indirince 10 yıl falan sonra kurtuldum sdfs. aileden kimseye toprak vermemek lazım ya kilise hariç.sonra seniority için faction kurup anasını ağlatıyolar adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Vasallar bazen saçmalıyo. Önce hepsi birlik olup beni tahttan indirmek için faction kuruyorlar. Sonra tahta yeni biri geçince bu sefer onu tahttan indirip beni tahta oturtmak için faction kuruyorlar. Bi bitmedi şu iç savaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 faction olayı olmadan challenge bayağı düşüyor ya bir kere herşeyi rayına koyunca rome2 hesabı, çok güçlenmenin kartopu etkisi var. faction'lar da dellenmese yapacak fazla şey kalmıyor ama dellenmelerini önlemek de gayet mümkün aynı anda birkaç tane iyi veliaht adayı yetiştirip elective law yapınca. ben en son oynarken kurucu hariç kimsenin katılmamasını sağlayabiliyordum ilk 50 yıldan sonra, relation modifier üzerine oynayınca kimse dellenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar