Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mithat said: fizban said: şampiyon oluşumuz sayesinde; 20 milyon lira performans primi 15 milyon lira şampiyonluk primi 18 milyon lira şampiyonluk sayısı sebebiyle prim ~16 milyon lira da cl'ye katılım primi alacakmışız. eh alırız o zaman bi galatasaray kendimize. bir galatasaraylı olarak , sıf şu parayla (ardayı çıkartsak ) bir galatasaray çıkar harbiden. Böyle böyle tabii ekonomik kemik oluşunca adamlar cidden başarılı oluyorlar. Şu yazım vesilesiyle bende fenerbahçeyi sadece futbol degil bütün branşlarda gösterdigi büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum türkiyede sadece futbola degil all-around bir kulüp olmayı başarabildigi için. 70 milyon tl ediyo işte. Düz hesap 30 milyon euro. Üstüste koysan Arda (15) + Baros (5) + Kewell (0.5) + Neill (0.5) + Sabri (4) + Servet (4) + Ayhan (0) + Barış (-1) + Sarp (-2) + Culio (2.5) + Aykut (0.5) + Ufuk (1) alırsın. Geri kalanı da hediye ederler zaten o kadar parayı verince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Galatasaray'ı alıp pilot takım yapalım, pafları yetiştirelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hahaahaha -1 ve -2 ler supermis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 o değil de alex'in eşiyle şampiyonluk kutlamasını selçuk o yunan model sevgilisiyle yapsaydı burada ne nefretler ne döner, ne haters gonna hate reismleri konurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 fizban said: takım öyle kötü ki, tartışılacak pek birşey bırakmamış takım artık. ama ben bu kötülüğü iyi birşey olarak görüyorum. arada bir böyle dibe vurmakta fayda var, hep orta seviyede sürünmektense. ... fenerbahçe, biraz fizik kondüsyon olarak güçlendiğinde, (artık bu devre gçeti diye düşünüyorum) zaman içinde iyi bir stoper ve önlibero alıp bilica ve cristian'dan kurtulduğunda, yedek olabilecek kalitede iyi bir türk önlibero ve stoper aldığında, alex'in sene sonunda gideceğini varsayarak, alex'siz de düşünebilen bir takım yarattığında yarına umutla bakabilir. gelelim oynanan oyuna. şimdi biliyoruz ki `aykut kocaman` hızlı pas yapan, topu kaptırdığı yerde prese başlayan, oyunu kısa mesafede oynayan bir takım kurmak istiyor. geçen seneki dizilişle `alex de souza` meselesi yüzünden benzer dizilişle sahaya çıkıyor, fakat pas temposu daha hızlı olsun istiyor. ama paslar hızlanmış değil. mesafe daralmış savunma ile forvet arasında, bu olumlu birşey tabi, fakat savunma oyuncuları, özellikle `fabio bilica` bu kadar önde oynamayı kaldırabilecek bir stoper değil. `aykut kocaman` da bunları görüyordur şüphesiz de ne düşünüyor acaba çare olarak merak ediyorum. merakın giderilmiştir herhalde fiz link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 harry hakli :P http://i1105.hizliresim.com/2011/5/23/52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 harrykewell said: fizban said: takım öyle kötü ki, tartışılacak pek birşey bırakmamış takım artık. ama ben bu kötülüğü iyi birşey olarak görüyorum. arada bir böyle dibe vurmakta fayda var, hep orta seviyede sürünmektense. ... fenerbahçe, biraz fizik kondüsyon olarak güçlendiğinde, (artık bu devre gçeti diye düşünüyorum) zaman içinde iyi bir stoper ve önlibero alıp bilica ve cristian'dan kurtulduğunda, yedek olabilecek kalitede iyi bir türk önlibero ve stoper aldığında, alex'in sene sonunda gideceğini varsayarak, alex'siz de düşünebilen bir takım yarattığında yarına umutla bakabilir. gelelim oynanan oyuna. şimdi biliyoruz ki `aykut kocaman` hızlı pas yapan, topu kaptırdığı yerde prese başlayan, oyunu kısa mesafede oynayan bir takım kurmak istiyor. geçen seneki dizilişle `alex de souza` meselesi yüzünden benzer dizilişle sahaya çıkıyor, fakat pas temposu daha hızlı olsun istiyor. ama paslar hızlanmış değil. mesafe daralmış savunma ile forvet arasında, bu olumlu birşey tabi, fakat savunma oyuncuları, özellikle `fabio bilica` bu kadar önde oynamayı kaldırabilecek bir stoper değil. `aykut kocaman` da bunları görüyordur şüphesiz de ne düşünüyor acaba çare olarak merak ediyorum. merakın giderilmiştir herhalde fiz link Amaç nedir burada? Adam "bu yarı geçti diye sayıyorum artık" demiş, takım zaten 2. yarı toparlandı. "Bilica'nın uygun olduğunu düşünmüyorum" demiş, sürekli Lugano-Yobo oynadık zaten. "Alex sene sonunda gidecek heralde" demiş, e müneccim değiliz, gitmedi uzattık sözleşmesini. Takım kötüyken eleştiri yapmanın neresi yanlış onu da anlamıyorum, "sene başında eleştiriyordunuz beğenmiyordunuz" diyip duruyor 3-5 tane hazımsız, evet eleştiriyorduk, nereye bağlıyorsunuz bunu peki? Eleştirdiğimiz için şampiyon sayılmıyoruz falan mı, nedir? Yoksa biz bile eleştirirken tutup toparlanıp şampiyon olunca uykularınız mı kaçtı sayın düşme hattı taraftarı? Gelmiş geçmiş en büyük FB-GS puan farkı rekoru, bu sene 36 olarak tarafımızdan kırıldı. Ezici şampiyonluğumuzla beraber bunu da hazmedin artık, kolay gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Dün mehmet demirkol'da aynı şeyi söyledi , "Aykut'u sezon başında eleştirenler şimdi napıyor acaba bla bla" tarzında gelen bir soruya "Aykut ilk yarı çok mu iyi oynatıyordu takımı , takımda ne birlik ne beraberlik vardı herkes birbirinden kopuktu , kötüyü eleştirmeyelimde napalım?" gibilerinden bir cevap verdi ki bende sonuna kadar hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 O değil Volkan dün gece küfür mü etmiş, argo mu ne konuşmuş Gs hakkında mikrofonla? 1-2 retweet gördüm de bakmadım pek haberlere de Volkandır normaldir yapar diyerek. Kolpaysa da haber uyarın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 "Nası koyduk" gibi bir ifade kullandı tribünlere tezahürat yaptırırken, ama herhangi bir takıma direk bir şey söylemedi. Kısmi kolpa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Liebe said: Dün mehmet demirkol'da aynı şeyi söyledi , "Aykut'u sezon başında eleştirenler şimdi napıyor acaba bla bla" tarzında gelen bir soruya "Aykut ilk yarı çok mu iyi oynatıyordu takımı , takımda ne birlik ne beraberlik vardı herkes birbirinden kopuktu , kötüyü eleştirmeyelimde napalım?" gibilerinden bir cevap verdi ki bende sonuna kadar hak veriyorum. kötüye, iyileşmesi için alışma süreci diye bir davranış yok bu memlekette. ilk defa denendi, bala göte tuttu. 2. olsa aykut yine giderdi, alex yine tartışılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Masquerade said: O değil Volkan dün gece küfür mü etmiş, argo mu ne konuşmuş Gs hakkında mikrofonla? 1-2 retweet gördüm de bakmadım pek haberlere de Volkandır normaldir yapar diyerek. Kolpaysa da haber uyarın pls. taraftarlar sahaya inince sahaya giren cimbomlu olsun dedi onun harici genel olarak nasi koyduk tezahurati oldu anormal bisi olmadi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 O vardı bi de evet, küfür gibi laf hakkaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sahaya inen muhabbeti normal de "nasıl koyduk" falan diye taraftara tezahurat yaptırmaya çalışmış. Sorun da oradan çıkmış zaten. Bana kalsa yapsın, nolacak futbolcu sonuçta adam da, e bu adam sözde küfürü bitiren başkanın as oyuncusu değil mi diye soran olursa verecek cevabı kalmaz aziz yıldırımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi takım 17 maçta 16 galibiyet almış. bu iyi olmayla falan da açıklanabilecek bir şey değil. aykut kocaman yatsın kalksın dua etsin bence. ilk yarıdaki performansı görüp de takımı eleştirmeyen fenerbahçe militanıdır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 valla ben fenerlilerin alexi tartışmasını gerçekten çok komik buluyorum bakıyorum hala avrupada iş yapmıyor felan diyenler var çevremde avrupada iş yapan adam lazımmış :) hayır daha ne yapmasını bekliyorlar adamın, bu sene aykut sene başında yaptığı hatadan dönüp alexa bulaşmaktan vazgeçmeseydi, fener ilk 3 de olamazdı, tamamen alex topladı takımı , bu sene aykutun tek başarısı alex e karışmayı bıraktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya volkan beynine balta girmemiş bir insan abi. ağzına geleni gazlamış mikrofona.. orda kadın ve cocuklar var, oyle düşün. ama bizim toplumumuzdaki kadınlar da -kufure gelince- olmayan penisleriye ona buna koyuyolar yani.. sorun yok. argo türkçenin altyapısını oluşturan unsurlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tinu said: valla ben fenerlilerin alexi tartışmasını gerçekten çok komik buluyorum bakıyorum hala avrupada iş yapmıyor felan diyenler var çevremde avrupada iş yapan adam lazımmış :) hayır daha ne yapmasını bekliyorlar adamın, bu sene aykut sene başında yaptığı hatadan dönüp alexa bulaşmaktan vazgeçmeseydi, fener ilk 3 de olamazdı, tamamen alex topladı takımı , bu sene aykutun tek başarısı alex e karışmayı bıraktır bence. avrupada alexin ayagını eline veren stoperler var çunku, top oynatmıyolar adama. bizde herif fettullah gülen gibi, dokunan yanar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dün futbolcular sabahtan beri alkol alıyor zaten kutlamalarda, volkan da o gazla mikrofonu aldı işte eline. sahaya atlayan taraftarlar olunca sahaya giren cimbomlu olsun dedi. onun dışında koyduk mu tezahüratını yaptırdı. bi sonda şampiyonluk yarınlara kaldı diye başladı onun devamı gelmedi iyi ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aramaya giriyoruz aranakacak kelime alex,yazar herikıvıl 2. sayfaya bakalım çirkef,luganonun soft versyonu,kreatif olmayan,kendi başına pozisyon yaratamayan... hatta ve hatta harrykewell said: alex, kimdir bu adam ? fenere gelmeden önce ne yapmış ? fenerde ne yaptıklarına bakalım ; uyduruk poziyonlardan boş kalelere vurduğu toplar gol oldu diye, her pozisyonda ( omuz omuza ) kendine yere atıp faul aldı diye, hep brezilyalı vatandaşlarını destekledi diye, sonra işine gelmeyince ben sakatım, ben halsizim, ben moralsizim diyip ülkesine gitti diye, adam mı oldu ? ya insaf beyler, bu kadar başarılı bir adamın senelerce fenerde işi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Esh said: tinu said: valla ben fenerlilerin alexi tartışmasını gerçekten çok komik buluyorum bakıyorum hala avrupada iş yapmıyor felan diyenler var çevremde avrupada iş yapan adam lazımmış :) hayır daha ne yapmasını bekliyorlar adamın, bu sene aykut sene başında yaptığı hatadan dönüp alexa bulaşmaktan vazgeçmeseydi, fener ilk 3 de olamazdı, tamamen alex topladı takımı , bu sene aykutun tek başarısı alex e karışmayı bıraktır bence. avrupada alexin ayagını eline veren stoperler var çunku, top oynatmıyolar adama. bizde herif fettullah gülen gibi, dokunan yanar =) yok aslinda. alex topsuz oyunu muthis biliyor. dikkat edin oyle cok da top tutmaz ayaginda. haliyle darbelere maruz kalmiyor cok fazla. oyle q7, lincoln gibi adam 2 kisiyi calimlayip gecince 3. su gelip ayagini eline verir. avrupada iste o kadar rahat nefes aldirmiyorlar adama. alexin en onemli meziyetini tikiyorlar bi nevi. zaten aykut da demis kosan, savunma yapan biri degil, yapmasini istemek de ahmaklik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi alexi adam gibi savunup kilitlersen hic birşey yapamiyor.. ama anadolu kluplernde bunu yapcak kalitede futbolcu az oldugu icin adam her maci demarke oynuyor... ee öyle adam bos kalirsa yargilar tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sadece anadolu kulüpleri değil türkiyedeki hiçbir kulüpte onu kitleyecek bir adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 3-0 lık macta fink yapmsti bu seneki 4-2lik macta da gayet kitliydi alex.. necip tutuyordu yamulmuyorsam penaltiya kadar yoktu ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya adamı kitlesen bile kullandıgı kornerde frikiktede kitleyemiosun çat bi orta yapıyor gol karşı takımda direnç kalmadıgında pata küte yardırıyor alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar