Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 puyol abi adam defans mevkisinin allahı böyle top kesen adam görmedim.bi pique gibi teknik ayagı yok ama adam gol olacak her topa nerden gelio nasıl geliyor anlamadan uçuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Rio Ferdinand - Puyol - Vidic üçlü defans kur bunlardan, gerisi forvet olsun birşey olmaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 burada puyolu beğenmeyip "kazma bu yeeaaa" diyenler vardı geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Hakikaten kim ortaya atmıştı o lafı? Puyol kazma istemem, Pique daha iyi diyen biri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende hatırlar gibiyim onu ama kimdi bilmiyoprum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi benim postun ardından böyle yazdığınız için çok huzursuz oldum, "lan ben mi yazdım acaba da hatırlamıyorum" diye kafama takıldı. Oturdum eski postlarımı baktım, yok öyle birşey, yapmayın abi böyle asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 In google, we trust! http://forum.paticik.com/read.php?29,4926433,page=35#msg-4987384 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ahahaha bu başlıktaymış hem de =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ferrari için bana laf edenler özür dilesin orda ahahha Tenekeadam said: Red harbi futboldan anlamıyorsun. Darksun said: Ferrari çok sağlam adam ya, 40 yılın başı iyi transfer geliyor onuda yok bu adam yaramaz vs diyorlar. Sivok, Ferrari olmadığında ne hale geldiğimizi gördük geçen sene,adamlardan 1 i eksik olunca direk kaç maç gol yemeyen takım kevgire döndü =P Hoş Kaş'ın bu konuda çok desteği vardı saolsun, kurtulduk allahtan. mascio said: şu forumun eskileri kimse red' e futboldan anlamadığını anlatsın ben söylersem ayıp olacak. puyol zaten dünyanın en iyi kesicisi yani bunu bilmeyene anlatmaya çalışmak nedendir bilinmez. yeni bir adammış gibi 31 yşaındaki adamı anlatıyorsunuz şöyle böyle diye. bülent korkmazla aynı kefeye koymuşsunuz birde puyolu. bülent korkmaz 650 fırın ekmek yese puyolun sol döjjeği olamaz bu açık ve nettir yani. bir te cahilce hırsları benzerlik gösteriyor gerisi teferruat zaten. ferrari de bu ligin en iyi kesicisidir. zaten iki tane iyi defans var yabancı olarak, bir lugano iki ferrari. ikisi de aynı ayarda adamlar. ferrariyi satmak kadar saçma bir hareket de olamaz bence büyük bir yalandır bir maç oynamadı diye hemen bombalar yazılmaya başlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Başlığı çok kirlettim belki ama bunu da vermek istedim ben. Messi'ye balon deniyor bu başlıkta. http://forum.paticik.com/read.php?29,4867474,page=257#msg-4964672 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Red'e çok yüklenmişler harbiden ahah.Red total futbolun öncülerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 oyun kur konuscagına ahah hayır puyol ile bülent korkmaz oyun stili hatta fiziksel olarak bile benzerken adam aksini idda edip bana laf etmiş misal ferrari içinde futboldan anlamıosun denmiş.görüyoruz şimdi ferrariyi :).onu savunanlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ferrrari iyiydi de, at gibi karilara cakmaktan nalbantligi geli$ip futbolu geriledi. skill cap e takildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Egemen Korkmaz ile anlaşılmış. Lugano dan sonra en nefret ettiğim diğer adam Egemen. Sezer'i de fener almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_7ajJX5aQFdE/TKs0ZRmoZyI/AAAAAAAAAI4/yAlFep57Tl4/s1600/gutieg%5B1%5D.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 egemen olayı doğruysa defans mevkii için güzel bir transfer ama, abi bende çok nefret ediyorum adamdan ya lisanslı kasap, giray kardeşiyle birlikte futbolu bıraktıktan sonra kasap zinciri açabilecek kadar iyiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Egemen bizde hiçbir maçı 90 dakika tamamlayamaz ki, adama sahada kalması için torpil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ettiğim bütün küfürler boşa gidicek desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi egemen gelmesin lütfen gelmesin ya.. abi böyle adamlarin devri kapansin artık.. yasamasnlar egemen giray servet baki mercimek gibi kasaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ne egemin'i ya hedef şasırtmaca resmen hayatta almaz serdal reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 said: Basın yayın organlarında yer alan, Trabzonsporlu futbolcu Egemen Korkmaz ile transfer görüşmeleri gerçekleştirdiğimiz ve kendisi ile ön protokol imzaladığımız şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye'de futbol yaşantısını sürdüren hiçbir oyuncu ile transfer görüşmesi yapmadığımız gibi, bundan sonra da lig sona erene kadar herhangi bir görüşme yapılmayacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=20507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 trabzonu tokatladik egemen cebimizde diye aciklamaya yapacak halleri yoktu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.habershow.com/v4/20082-olay-gece-guti-once-besiktas-tan-gidecegini-acikladi-sonra-da-gazeteci-tartakladi WHAT IS UR PIROBLEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Muhabir tam embesil: -How are you?, How are you, Guti? -Very good. -How are you? -Very good. What's your problem? -Nothing, how are you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar