Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=3ZPlK_ZHffg

Sinan Engin, Serdal Adalı gibi mafya duruşunu beşiktaşa yansıtanlardan önceki halimiz. 10 senede nerden nereye demeden edemiyo insan.

not: karşısında aziz yıldırım ve mehmet ali yılmaz bile nasıl sessiz bir şekilde dinliyo dikkat edin.
Mesaj tarihi:
hala hakemler yüzünden ağlayan insalar gördükçe futboldan soğuyorum resmen.

ben yenildik ama golümüzü saymadılar diyorum mesela ama bunun bir hakem hatası olduğunu biliyorum ve vurguluyorum, karabük' e verileyen penaltılar kırmızı kartlar vardı bizim yendiyse onların da hakkı yenmiştir.

hala aranızda gerçekten beşiktaş' ın hakkı bilerek yeniyor, hakemler beşiktaş' a tavırlı davranıyor gibi cümleler kuran varsa futbol tartışamayacakları bir yerde yaşamalarını rica ediyorum. nedir ya, en son samsun maçına dayandırmış biride. bir beşiktaşlı olarak ben utanıyorum şu laftan.

samsunspor maçını yabancı bir insana izletsek, futboldan anlayan birine ne der sizce? hatalı kırmızı kart çıkmış olabilir ama sen zaten kazanamadığın bir maçı 14 yaşındaki fanatik taraftarın mantığıyla vur kır hükmen kaybete çevirirsen kusura bakma ama insanlara da sadece dalga geçmesi düşer.

oldu canım bir maç kaybet, 3 tane direk kırmızı kart görmeye kendin çabala en iyi oyuncularına 2şer maçtan cezaları kitle, sonra vay efendim şampiyonluğum neden kayboldu.

hadi artık ya lütfen. karabük maçını hakem hatalarına değindirecek hale sokuyorsan, bu kadar yıldızınla oyuncunla kazanamıyorsan, önce bi kendi içine bak, biz henüz takım olamamışız, kazanamıyoruz de yoluna devam et. bu kadar basit nedir 35 yıldır beşiktaş' ın hakkı yeniyormuş. he oldu canım vay biz nası bi takımmışız ki 100 senedir hakkımız yeniyor da 13 şampiyonluk kurtarmışız aradan.

ister banlayın ister acc silin ama yani buradan beşiktaşlı olup da hakemlere bu kadar sallayanlara tek bir cevabım var:
Mesaj tarihi:
28 Subat Pazartesi (PAZARTESİ) Besiktas antalya maci
3 mart perşembe (PERŞEMBE) Besiktaş antep belediye kupa maci
6 mart pazar Beşiktaş- trabzon..

federasyon acıkca savas acmis besiktasa anlasılan... hafta ici kupa maci olan takıma p.tesi mac vermek neden diye sorarlar insana dimi ?? madem pazartesiye mac koyuyorsun TS macini koy pazara, antalya macini da pazar oynat dimi..

yok ama edilen onca lafin altından kalkamadiklari icin yetersizler böyle yollara basvuruyorlar simdi.. tebrikler..
Mesaj tarihi:
ahahahahah
24 subattaki kiev macından 3 gun sonraya koysa macı, suclu olacaklar. 4 gun sonraya koyuyor, yine suclu olacaklar.

napacaklardı, "siz oynamayın zaten kaybediyorsunuz" diyebilirlerdi gerci.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bence sacma abi programi digitürk'ün belirlemesi.. mahmut'un yalani bariz..
Yalan değil maalesef :(

Fikstürü tamamen yayınlara göre belirliyorlar. Anlaşma maddelerinde bu da var LigTV'nin.
Mesaj tarihi:
Holy said:

applev0dka said:

bence sacma abi programi digitürk'ün belirlemesi.. mahmut'un yalani bariz..
Yalan değil maalesef :(

Fikstürü tamamen yayınlara göre belirliyorlar. Anlaşma maddelerinde bu da var LigTV'nin.

oha o zman cok fena bişey bu :) boktan bir lige 300m fln küsür verilme nedeni olabilr..
anlasmada oldgnu bilmiyordum..(çunku; tff'ye soruyoruz digitürk'e sorun diyorlar.. digitürk'e soruyoruz tff ayarlıyor.. diye bir acıklama yapmsti Adali)
Mesaj tarihi:
Holy said:

yani son haftalarda sampiyonluk kızıstıgında aynı anda maclar oynanmıcak mı gayet federasyon bunlar kritik maclar ben bunları aynı anda baslatıyorum dicek federasyon sallamasın işkenbesinden fisktüre gayet el atabilir ha suan kavgalıyız o yüzden umrumuzda deil modunda takılıyorlar
Mesaj tarihi:
Son haftalar ayrı yalnız, dünyadaki tüm liglerde aynı anda oynanıyor o maçlar eğer şampiyon olacak takım önceden garantilemediyse. Yanılmıyorsam FIFA'nın talimatı var.
Mesaj tarihi:
adamlar artık maç günlerine bile ağlar hale gelmiş ya

3 kulvarda devam ediosun napıcaktı adamlar anlamadım acıkcası.beşiktaş yorulmasın bize tarih saat versin o zaman oynasınlar mı dicekti
  • Yeni Oluştur...