cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yıllar önce oynadığım bir oyun vardı age of empires gibi böyle skirmish oynanıyordu adalarda ırk seçip oynuyordun.adamlarını taptırarak ırkına özel boss çıkarıyordun.oyunda kılıç kalkan ok haricinde daha fazla gelişemiyordun.neydi o oyun yahu açıklayabildiysem bileniniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 age of mythologhy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Black n White falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 populus sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 evet populus'tur ismi aklıma gelmemişti benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 @Quel thul ve Saeros size saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 biraz şımarıklaşıcam ama bu oyunu indirebileceğim temiz bir site biliyor musunz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 buraya yazılmaz, ama google a inan beceremiyorsan isohunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hayır tabiki buraya yazılmaz ama googledan bulup indiricem belki kırık çıkıcak yada virüslü çıkıcak.onuny erine bu işlerle haşır neşir olan bir insanın yardım etmesi daha iyi olurdu.bu kadar dokunduysada mesajımı editleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 age of mythology aklıma geldi benim de. güzel oyundu. abandonware sitelerine bir bak. freeoldies, abandonia felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cemss said: bu kadar dokunduysada mesajımı editleyebilirim. yok dokunmamıştır da bu tür şeyler istemek yasak diye demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Populus 1-2 amigadan kalma sanırım, o yüzden freewaredir, yanlız pc'de daha sonra bir kez daha çıkardılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 quel thul öm ni yeni gördüm.çok teşekkür ederim.senin için yapabileceğim birşey varsa söylemen yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cemss said: hayır tabiki buraya yazılmaz ama googledan bulup indiricem belki kırık çıkıcak yada virüslü çıkıcak.onuny erine bu işlerle haşır neşir olan bir insanın yardım etmesi daha iyi olurdu.bu kadar dokunduysada mesajımı editleyebilirim. abi bu adami sevdim ben yaw, bole troll desen degil, bonzi desen hic degil, ergen atarlari fln yok, akilli uslu postlar atiyor/kasiyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 adam pati'ye inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 black and white abi anlattığın şey, imba oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yok abi dediğim oyun populoustu black and white yi anlatmaya çalışsam böleeee inek maymun falan yetiştiriyoduk falan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 populus ftw eve iki adam giriyor 3 adam çıkıyor ahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Populus 10 numara oyundu. Canım çekti şimdi benimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 eve iki adam girip 3 kişi çıkılan daha eski bi oyun vardı Saga: rage of vikings diye :D erkekle kadını eve sokuyodun,random olarak bi erkek ya da kadın daha çıkıyodu bi süre sonra. marketten de satabiliyodun kadınları ekonomi çok zora girerse :D pimpin' rts bi de asker taşıdığın gemi batarsa elemanların bir kısmı yüzerek kıyıya çıkıyodu falan, çok güzel yanları vardı ama çok başarılı değildi gene de oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Darksun said: Populus 1-2 amigadan kalma sanırım, o yüzden freewaredir, yanlız pc'de daha sonra bir kez daha çıkardılar =) freeware değildir de abandonwaredir. freeware yapmaz adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 quel thul arkadaşımız rapidshare linkini verdi isteyelenler bana yada ona öm atarak öğrenebilir linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 zamanında deli gibi oynamış bitirmiştim fakat geçenlerde tekrar denedim cık beceremedim oyunu kamerayı çevirmek bi dert adamları bulmak bi dert.alışkanlıktan devamlı mouse la zoom out yapmaya çalışmak.. nasıl oynuyodum bu tür oyunları ya hiç zorlanmadan hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 age of mythology çıkalı yıllar oluyo mu lan öf baya kötüymüş ama populus harbi yıllar önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 anlatılan oyun aom'e benziyo cidden populousa değil. neyse rage of vikingsde ilginc bi oyundu cidden. farklı ırkları gerdege sokabiliyosun ikisindne birinin cocuğu oluyodu.. garip oyundu valla. devler falan vardı gerdeğe sokuyodun, bütün haritadaki foodu falan istiyolardı sevismek icin, sonra kocaman büyümüs dev cıkıyodu evden... hadı digerlerini yedik genc genc cıkıyolarda, dev nası öle cıkıyo onu anlamamıstım. hos cucelerde sakallı cıkıyodu. abiii oyun cok sexistti bu arada. erkeklerle kadınlar esitti dovuste falan aynıydı statları. ama kadınlar 3 kat hızlı bına kurup 2 kat hızlı avlanıp 5 kat hızlı aflan ciftcilik yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar