Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bulalım şu oyunu

cemss

Öne çıkan mesajlar

yıllar önce oynadığım bir oyun vardı age of empires gibi böyle skirmish oynanıyordu adalarda ırk seçip oynuyordun.adamlarını taptırarak ırkına özel boss çıkarıyordun.oyunda kılıç kalkan ok haricinde daha fazla gelişemiyordun.neydi o oyun yahu açıklayabildiysem bileniniz var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

cemss said:

hayır tabiki buraya yazılmaz ama googledan bulup indiricem belki kırık çıkıcak yada virüslü çıkıcak.onuny erine bu işlerle haşır neşir olan bir insanın yardım etmesi daha iyi olurdu.bu kadar dokunduysada mesajımı editleyebilirim.

abi bu adami sevdim ben yaw, bole troll desen degil,
bonzi desen hic degil,
ergen atarlari fln yok,
akilli uslu postlar atiyor/kasiyor fln.
Sosyal ağlarda paylaş

eve iki adam girip 3 kişi çıkılan daha eski bi oyun vardı Saga: rage of vikings diye :D
erkekle kadını eve sokuyodun,random olarak bi erkek ya da kadın daha çıkıyodu bi süre sonra. marketten de satabiliyodun kadınları ekonomi çok zora girerse :D

pimpin' rts

bi de asker taşıdığın gemi batarsa elemanların bir kısmı yüzerek kıyıya çıkıyodu falan, çok güzel yanları vardı ama çok başarılı değildi gene de oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

anlatılan oyun aom'e benziyo cidden populousa değil.

neyse rage of vikingsde ilginc bi oyundu cidden. farklı ırkları gerdege sokabiliyosun ikisindne birinin cocuğu oluyodu.. garip oyundu valla.
devler falan vardı gerdeğe sokuyodun, bütün haritadaki foodu falan istiyolardı sevismek icin, sonra kocaman büyümüs dev cıkıyodu evden...

hadı digerlerini yedik genc genc cıkıyolarda, dev nası öle cıkıyo onu anlamamıstım. hos cucelerde sakallı cıkıyodu.

abiii oyun cok sexistti bu arada. erkeklerle kadınlar esitti dovuste falan aynıydı statları. ama kadınlar 3 kat hızlı bına kurup 2 kat hızlı avlanıp 5 kat hızlı aflan ciftcilik yapıyodu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...