SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 pixel perfect derken yabancıyım Iphone uygulamalarına. Eğer hani canvas mode diyorsanız oda yapılır yüzde hesabı kullanarak. Ben 800*480 için oyun yazmıştım androidde (dpi kullanmıştım) sonra sırf geyiğine 320*240 denedim hala güzeldi. Bu tarz bişeyler vardı ki bizim iphone yazılımcısı abimiz yapıyordu. Neyse bilmeden konuşuyorum biraz ama kesin vardır yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18781038.asp zaaaaaaa iphone kıllık yapıyordu samsung'a şimdi samsung saldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 iphone 5 başlığı göremedim. Sanırım lansman 4 Ekim'de yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 evet şimdiden uyarayım, 3 ekimden önce iphone 5 topağı açmak yasak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ok 5 ekim 0.00 da görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hatta basın için filan şöyle bir davetiye göndermişler sanırsam. davetiye Edit : resim eklemeyi becerebilsem şahane olcak. Ya error veriyor, ya da Resim Yükleniyor diyere kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi ben niye 5 ekim yazmışım ya tam fail kafa iphone5'e gitti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bu cloud'da bulunan app'leri nasıl siliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Şu üzerinde 1 yazan telefon ikonunun Steve Jobs'un konferansa telefonla katılacağı anlamına geldiği söyleniyo bi de di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 caldırıp kapatmıs sitiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 4 ekim açıklaması peki satışa ne zaman başlanır acaba bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 10 ekim amerika 24 ekim tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 elemanın teki ortalıkta geziyor itunes betasında "4S" emareleri buldum diye... 4S ANAM! 10k olduk=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 .......................... 4s acaba şu ucuz olacak telefon mu ? bence o kadar beklentiden sonra 4s açıklayıp bırakmazlar, 5+ 4s derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kimsenin 4s alacagini sanmiyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Daha ne oldugunu bilen mi var. Neye gore kimse almaz diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ben sırf çevremde 10-15 tane adam biliyorum alacak çıkar çıkmaz. Sanıyorum insanlar hala apple ürünlerine olan ilginin boyutunun farkında değiller. Yeni 4 almış olmasam ben de düşünürdüm yeni gelen ürünü almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 IP5 yarın açıklanıyor teknik detaylar falan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Abi kullandım ama şu ipadin hala çok gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum.Ulan multimedia dışında ne yapılır ki bununla... Zaten bunun yerine her halükarda toshiba drive ya da asus eee pad transformer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Herşey yapılıyor aslında ipad ile yani ben gayet memnunum. Excellden worda her işini halledebiliyorsun ki iş tarafından bakınca bunların kolay olması yeterli. Autocad biraz zorluyor edit kısmı ama onuda yapan programlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 iPhone 5 * 4" screen (sag ve soldaki siyah bolumler kalkıyor) * 8mp kamera * yeni islemci iPhone 4S * yeni islemci tahminim bu yonde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Birkaç saate aydınlanacak bilnmeyenler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 selam. iphone 4 32gb alıcam kaça düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 1800+ hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar