Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pixel perfect derken yabancıyım Iphone uygulamalarına. Eğer hani canvas mode diyorsanız oda yapılır yüzde hesabı kullanarak. Ben 800*480 için oyun yazmıştım androidde (dpi kullanmıştım) sonra sırf geyiğine 320*240 denedim hala güzeldi. Bu tarz bişeyler vardı ki bizim iphone yazılımcısı abimiz yapıyordu. Neyse bilmeden konuşuyorum biraz ama kesin vardır yav...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

hatta basın için filan şöyle bir davetiye göndermişler sanırsam.

davetiye

Edit : resim eklemeyi becerebilsem şahane olcak. Ya error veriyor, ya da Resim Yükleniyor diyere kalıyor.
Mesaj tarihi:
Ben sırf çevremde 10-15 tane adam biliyorum alacak çıkar çıkmaz. Sanıyorum insanlar hala apple ürünlerine olan ilginin boyutunun farkında değiller. Yeni 4 almış olmasam ben de düşünürdüm yeni gelen ürünü almayı.
Mesaj tarihi:
Abi kullandım ama şu ipadin hala çok gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum.Ulan multimedia dışında ne yapılır ki bununla...
Zaten bunun yerine her halükarda toshiba drive ya da asus eee pad transformer.
Mesaj tarihi:
Herşey yapılıyor aslında ipad ile yani ben gayet memnunum. Excellden worda her işini halledebiliyorsun ki iş tarafından bakınca bunların kolay olması yeterli. Autocad biraz zorluyor edit kısmı ama onuda yapan programlar mevcut.
  • Yeni Oluştur...