Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 (düzenlendi) Lyon'da Düğün - Die Hochzeit von Lyon - Stefan Zweig https://www.goodreads.com/book/show/3204005-un-mariage-lyon Trajedi, trajedi, trajedi... 7/10 Mart 11, 2019 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 centilmen piç serisine başladım ilk kitap bi oturuşta yarılandı, akıyor mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 On 11.03.2019 at 11:36, Auril dedi ki: centilmen piç serisine başladım ilk kitap bi oturuşta yarılandı, akıyor mübarek kitabin ikinci kismi epey heyecanliydi. Arkadasimla okumustuk, o simdi ikinci kitabi okuyor, epey iyi dedi, sanirim ben de basliycam yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 İkinci kitabın ortasındayım, biraz daha yavaş başladı yeni yeni başlıyor olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 EDGEDANCER , Stromglight Archive Serisi Kitap 2.5 ( 2 ile 3 arasina konulmus ara gecis kitabi). Tabiki Brandon Sanderson'a olan hayranligimi bir kere daha dile getiremeyecem, 10/10 basiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Yakisir kardesim. Sanderson best zaten. Ben de Last Unicorn diye bir kitap okuyorum. Sonumuz hayrolsun. Hatta Rothfussun oneri listesi var surada paylasayim belki goz atan olur: https://blog.patrickrothfuss.com/2011/06/fanmail-faq-looking-for-good-books/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Bu arada, patricin ruzgarin adini ingilizce okumayi denedim...olmadi sarmadi, biraz fazla cetrefilli kelimeleri. Ama iste Brandon da olmuyor, tugla gibi kitaplarini bitirdim ingilizce, akiyor gidiyor. Basit bir dille de yazmiyor ama neden bilinmez. Ruzgarin adini turkce ebook indirip okuycam, cok duydum adini. Liste icin de tesekkurler! Terry Pritchardi uzun zamandir tutuyordum aklimin bir kosesinde, listede gorunce okuyasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Kitabın hepsini değil de "Omelas'ı Bırakıp Gidenler" isimli hikayesini okudum dün Ursula K. LeGuin'in. Türkçe çevirisi Rüzgarın On İki Köşesi isimli kitapta mevcut okumak isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 (düzenlendi) aaa cok ilginc hikaye o! Universitedeyken Philpshopy of English dersi almistim, hikaye okuyarak ve tartisarak ingilzice gelistirme tadinda bir dersti. bu hikayesini de derslerin birinde okuyup, oykunun felsefesini ve topluma uyarlamasini filan tartismistik. Buram buram distopya...ve for the greater good iceren eser. Urlusa ben. Ben de yeni su kisa kitabi bitirdim: On Tyranny 7/10 calisir. Guzel bir derleme. Nisan 5, 2019 zeper tarafından düzenlendi typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 edebiyatın deyvid linçi kafka. baya bilmediğim şey varmış bu mevzularda. ismine güldüm de aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 On 03.04.2019 at 05:52, zeper dedi ki: Bu arada, patricin ruzgarin adini ingilizce okumayi denedim...olmadi sarmadi, biraz fazla cetrefilli kelimeleri. Ama iste Brandon da olmuyor, tugla gibi kitaplarini bitirdim ingilizce, akiyor gidiyor. Basit bir dille de yazmiyor ama neden bilinmez. Ruzgarin adini turkce ebook indirip okuycam, cok duydum adini. Liste icin de tesekkurler! Terry Pritchardi uzun zamandir tutuyordum aklimin bir kosesinde, listede gorunce okuyasim geldi. Terry Pratchetta ben basladim bu listede gorunce. Douglas Adamsin fantastik versiyonuymus, sevdim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Demir Ökçe/The Iron Heel - Jack London Kitabın kahramanlarından Ernest'ın anlattıklarını okumak zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 (düzenlendi) askerde (bedelli) üç kitap bitirdim Sissoylu: Kanun Alaşımı - Branden Sanderson (Mistborn: The Alloy of Law) ilk üçlemeden sonra garip gelse de yine de kendine göre bir albenisi var. şu an ikinci kitabını okuyorum, o da güzel başladı. İroni - Max Barry ranza arkadaşımdan aldım bunu, macera filmi gibi bi kitap okuyorsun bitiyor bir anda. şaheser değil ama eğlendirdi yine de yoklukta ^^ Olasılıksız - Adam Fawer (Improbable) bunu da ranza arkadaşımdan ödünç almıştım, hatta ikimiz aynı anda okuduk gibi bişey oldu, öyle bi yokluk. İroni'den daha iyiydi, seviyorum böyle alakasız gibi görünen hikayelerin sonunda birleşmesini. Nisan 13, 2019 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Sabahattin Önkibar Yazılamayanlar https://www.goodreads.com/book/show/43570520-yazilamayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Daha kotu bir title secilemezdi herhalde. Cok iyi bir populer bilim kitabi, karadeliklerle ilgili merak ettiginiz her seyi bulabilirsiniz, teknik detay cok az ama kaynakca oldukca saglam, derinlemesine oradan yurursunuz varsa merak ettiginiz nokta. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Stefan Zweig, Bir Kadının Yaşamından 24 Saat ve Bir Yüreğin Ölümü İlk hikayeyi daha önce okumuştum, gayet güzeldir. İkinci hikaye o kadar güzel değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 evrim ağacı sayfasını bayadır takip ediyordum. çok güzel şeyler yapıyolar ya bu ülkede hiç olmayan şeyler. evrenin karanlığında evrimin ışığını daha bitiremedim ama baya güzel bi kitap hazırlamışlar. evrimin diğer bilimlerle olan bağlarını inceliyor. bu konularla ilgilenenlere oluşuma da destek olmak açısından ikisini de tavsiye ediyorum. alttaki ilk çıkardığı kitap, evrim 101 gibi birşey. yine de çok güzel anlatıyor eleman ikisini de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Grigory Petrov - İdeal Öğretmen https://www.goodreads.com/book/show/17258000-deal-retmen İdealist bir köy çocuğunun matematik profesörü olduktan sonra kendi köyündeki okulda öğretmen olarak çalışmaya başlamasını konu alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 (düzenlendi) Arena One - Morgan Rice Metal Fırtına tadında kıyamet sonrası YA roman. https://www.goodreads.com/book/show/13451182-arena-one Mayıs 22, 2019 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Stefan Zweig, Amok Koşucusu, Der Amokläufer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Tatilde okurum diye Platon - Devlet ve Antony Burgess - Otomatik Portakal'ı aldım, Sokrates'in beynimi sulandırdığı anlarda Otomatik Portakal'ı bitiririm diye düşünüyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 (düzenlendi) Biocentrism Robert Lanza Haziran 14, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Uydurulan kelimelerin ne anlama geldiğini bilmemek ya da daha doğrusu Almanca dilini anlamadığımdan dolayı uydurulan kelimelerin çevirisini okumak zorunda olmak baya bir eksik bırakıyor metni. Tabii Heidegger'i de ilk defa kendisinden okuyor olmam da ayrı bir sorun. Neticesinde benim için baya zor bir süreç oluyor. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 (düzenlendi) Orhan Pamuk'un Cevdet Bey ve Oğulları'nı zamanında çok beğenmiş sonra Benim adım Kırmızı'ya başlamış ama yarısına bile gelemeden sıkılıp bırakmıştım. Bir 15 yıl sonra falan ilk defa Orhan Pamuk okuyayım diye Kara Kitap'a başladım, çok beğenecekmişim gibi geldi başında, Foucault Sarkacı'ndaki tadı almıştım ama sonradan zor ilerledi. 3 hafta gibi bir sürede bitirebildim kitabı. İyi bir kitap(bence benim adım kırmızı iyi değildi mesela), insanı etkileyecek kısımları var, ama bir kez daha Orhan Pamuk ne zaman okurum allah bilir. Ağustos 11, 2019 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar