Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son okuduğunuz kitap

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

cepheyi ve cephe gerisinde köylerde devam eden hayatı anlatıyor. iki savaş arasında yazılma bir eser. edebiyat açısından da kuralları, roman kahramanlarını, zamanı filan bi yerimize takmadığımız döneme denk geliyor. okuması zor sayılır, tahsin yücel farkıyla daha bir zor hatta. okumak isteyen mümkünse başka bir dilde okusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Patron ve yönetici adayları için okunabilecek bir kitap. Sonuçta 0 sermayeyle çok hızlı bir şekilde ün yapıp Alarkoya ortak oldu. (Kendisi mak.müh.)
Bizim insanımız not almayı, günlük yazmayı çok sevmez. Ama böyle şahsiyetlerin yazılarına ihtiyacımız var.
Bu kadar şey yapıp da tinerciye ölmek de üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bi hobim var benim hiç bilmediğim anlamadığım etmediğim bi konuda kitap alıp okumaya bayılıyorum ama bazen de duvara tosluyorum işte.

http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/365715/171986fd-ae0d-47db-9157-5ae6f4717094.jpg

askerde kullandığım defter metis'dendi sayfaların altında bu kitaptan alıntılar vardı. merak ettim gittim aldım. arkadaş hiçbişey mi anlamaz bir insan. hiçbişey anlamıyorum lan. asdf

rasyonalite ve irrasyonalite hakkında bi giriş dersi falan almam lazım sanırım önce.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/401200/ab0898c0-3990-4677-becf-d254987199d6.jpg

serinin üçüncü kitabını da okumuş bulundum
çok şahane mükemmel değil, büyüklere harry potter tadında. fantastik olayları gerçek dünya kavramlarına yordun mu kapsamı artabiliyor. onun dışında da keyifle okunan bir seri işte.
6-7/10

edit: ursula 4.kitabı 10 yıl sonrasında mı ne yazmış. serinin kemiği ilk 3 kitap, diğerleri sonradan eklenti gibi sanırım. nedir olay mutlaka okunmalı mı diğer kitapları?
Sosyal ağlarda paylaş

nyks said:

Robert Silverberg'in okuduğum ilk kitabı oldu. En kısa zamanda çevrilen diğer kitaplarını da okumayı planlıyorum. 280 sayfaya o kadar çok şey sığdırmış ki katman katman düşün dur. Ama bir yandan da dili, okuması çok kolay ve akıcı.

bunun orijinal adı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/401200/ab0898c0-3990-4677-becf-d254987199d6.jpg

serinin üçüncü kitabını da okumuş bulundum
çok şahane mükemmel değil, büyüklere harry potter tadında. fantastik olayları gerçek dünya kavramlarına yordun mu kapsamı artabiliyor. onun dışında da keyifle okunan bir seri işte.
6-7/10

edit: ursula 4.kitabı 10 yıl sonrasında mı ne yazmış. serinin kemiği ilk 3 kitap, diğerleri sonradan eklenti gibi sanırım. nedir olay mutlaka okunmalı mı diğer kitapları?

sevdiysen oku.

geri kalan soruları cevaplıyo. birisi hikaye derlemesi diğeri 4. roman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...