Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 cepheyi ve cephe gerisinde köylerde devam eden hayatı anlatıyor. iki savaş arasında yazılma bir eser. edebiyat açısından da kuralları, roman kahramanlarını, zamanı filan bi yerimize takmadığımız döneme denk geliyor. okuması zor sayılır, tahsin yücel farkıyla daha bir zor hatta. okumak isteyen mümkünse başka bir dilde okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Fantastik edebiyata yön vermiş bir seridir kendisi ama nasıl bir rezalet kapak tasarımıdır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bu adamı cok seviyorum http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/603932/6d9d46f9-98c3-4893-818d-7b5ade814e8d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Cthulhu mitosu için okunması gereken bir kitap ama uzun tasvirler bir miktar baydı beni okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Patron ve yönetici adayları için okunabilecek bir kitap. Sonuçta 0 sermayeyle çok hızlı bir şekilde ün yapıp Alarkoya ortak oldu. (Kendisi mak.müh.) Bizim insanımız not almayı, günlük yazmayı çok sevmez. Ama böyle şahsiyetlerin yazılarına ihtiyacımız var. Bu kadar şey yapıp da tinerciye ölmek de üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kapakta "harika bir roman" yazıyor diye başka bir yoruma gerek duymadın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 :) en son 90 küsür baskısı vardı romanın. Eski kitaplarından sayılır Livaneli'nin. Ben beğendim, insanı sıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41vPQVzcTGL._SX325_BO1,204,203,200_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Hugo, Nebula ve Arthur C. Clarke ödüllerini kazanmış "weird fiction" tarzında bir roman. Hem sürükleyici hem fantastik ama bir o kadar da gerçekçi çok acayip bir kitap. Bayıldım kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 dragonlance'ı en baştan okuyasım var ya. 15 yaşımdaki hissiyatı verir mi acaba yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 vermez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Black-ice said: dragonlance'ı en baştan okuyasım var ya. 15 yaşımdaki hissiyatı verir mi acaba yine hiç bulaşma, aklında kaldığı hali en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 böyle bi hobim var benim hiç bilmediğim anlamadığım etmediğim bi konuda kitap alıp okumaya bayılıyorum ama bazen de duvara tosluyorum işte. http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/365715/171986fd-ae0d-47db-9157-5ae6f4717094.jpg askerde kullandığım defter metis'dendi sayfaların altında bu kitaptan alıntılar vardı. merak ettim gittim aldım. arkadaş hiçbişey mi anlamaz bir insan. hiçbişey anlamıyorum lan. asdf rasyonalite ve irrasyonalite hakkında bi giriş dersi falan almam lazım sanırım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Black-ice said: dragonlance'ı en baştan okuyasım var ya. 15 yaşımdaki hissiyatı verir mi acaba yine Ben okudum ve ÇOK hoşuma gitti. Üniversitede Türkçe okumuştum şimdi 40+ yaşta ingilizce okudum. Neredeyse ilk kez okuyormuşum gibi okudum ve çok keyif aldım. Öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Black-ice said: dragonlance'ı en baştan okuyasım var ya. 15 yaşımdaki hissiyatı verir mi acaba yine majere kardesler+klasik seriyi okuyacaksan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 abi dur spoiler yapmayın o kadar unuttum ki sıfır gibi :) valla bana da güzel olur gibi geliyor ya. düşünüyorum denemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Robert Silverberg'in okuduğum ilk kitabı oldu. En kısa zamanda çevrilen diğer kitaplarını da okumayı planlıyorum. 280 sayfaya o kadar çok şey sığdırmış ki katman katman düşün dur. Ama bir yandan da dili, okuması çok kolay ve akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Yeni bitirdim. Okunası bir kitap. Parasal düzene karşı kendi savaşını açmış bir adamı anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/401200/ab0898c0-3990-4677-becf-d254987199d6.jpg serinin üçüncü kitabını da okumuş bulundum çok şahane mükemmel değil, büyüklere harry potter tadında. fantastik olayları gerçek dünya kavramlarına yordun mu kapsamı artabiliyor. onun dışında da keyifle okunan bir seri işte. 6-7/10 edit: ursula 4.kitabı 10 yıl sonrasında mı ne yazmış. serinin kemiği ilk 3 kitap, diğerleri sonradan eklenti gibi sanırım. nedir olay mutlaka okunmalı mı diğer kitapları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 yunmasa da yıkansa daha iyiydi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 nyks said: Robert Silverberg'in okuduğum ilk kitabı oldu. En kısa zamanda çevrilen diğer kitaplarını da okumayı planlıyorum. 280 sayfaya o kadar çok şey sığdırmış ki katman katman düşün dur. Ama bir yandan da dili, okuması çok kolay ve akıcı. bunun orijinal adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 tower of glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 yav said: http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/401200/ab0898c0-3990-4677-becf-d254987199d6.jpg serinin üçüncü kitabını da okumuş bulundum çok şahane mükemmel değil, büyüklere harry potter tadında. fantastik olayları gerçek dünya kavramlarına yordun mu kapsamı artabiliyor. onun dışında da keyifle okunan bir seri işte. 6-7/10 edit: ursula 4.kitabı 10 yıl sonrasında mı ne yazmış. serinin kemiği ilk 3 kitap, diğerleri sonradan eklenti gibi sanırım. nedir olay mutlaka okunmalı mı diğer kitapları? sevdiysen oku. geri kalan soruları cevaplıyo. birisi hikaye derlemesi diğeri 4. roman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar