Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 ahah hiç fark etmeişim öle bişi random vermiş olabilr sana, evet ben okcu basladım multiya güney batıda benım aldığım yerler, iki tarafta siler süpürürüz japonyayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Afterdeep said: Ben hiçbişi anlamadım, kurcalamakta çok istemedim, ordu falan kur diyo 5000 para var sonra savaş yapacağım herhalde birileri ile orduyu ilerletip.. ordu kur 5000 para ile army managementdan sonra gir match made battle'a haritada ordunu bir bölgeye ilerletip sonra savaş. sabvaşı kazanınca bi puan gelio o bölge için ve yeterliyse klan alıyor orayı. en çok yere saihp 2 klan sezon sonunda bi üst lige çıkıo Cuce said: ahah hiç fark etmeişim öle bişi random vermiş olabilr sana, evet ben okcu basladım multiya güney batıda benım aldığım yerler, iki tarafta siler süpürürüz japonyayı! haha aynen :D clan özelliği archery dio ztn. bende bow kasıyorum ama sea battleda napmak lzm hala çözemedim ya doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Tamam beyler olayı çözdüm :D Arkada steam patchler çekiyormuş bide ultra olunca ayarlar benim birlikler geç algılıyordu herşeyi falan ağzımı rahatça kırıyorlardı. lowda bir oynayayım dedim oyunu bide sp'de değişmese de pek mp'de baya fark oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 en müsait zamanda ben de gelirim paticik klanına, çok oynayamıyorum vakitsizlikten, avatar conquestte şu ana kadar 10 kadar tane toprak alabildim ancak yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ben date klanını aldım baya saglam ilerledim,bi 16-17 toprak oldu takedanın topraklarını alıp sonra bi usenagilere dalayım dedim bütün japonya bana döndü ne clanmıs arkadas hayır herifler bi de shogunate bana yardım etmeleri lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 multi oynamaya kalktım dün gece, clan ekranına girince oyundan atıyor ne hikmetse (oyun orjinal). normal avatar conquest de oynayamadım, bi türü rakip bulmadı otomatik rakip bulma hedesi. rezaletin son perdesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bana da buldu. askerleri yerleştirdik steam bağlantın gitti dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bi de ben clana girdim. avatar campaingde nabıyoruz herkes tek mi takılıyo yoksa takım çalışması mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Istersen tek basina oynarsin, istersen klandaki diger adamlarla. Beraber takim kurunca daha fazla token kazaniliyor. Herkes mac kazaninca saldirdigi bolgede klanin influence'ini arttiriyor. En yuksek influence'i olan klan bolgeyi ele geciriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 singleı hard yapınca daha fazla mı gelir elde ediyolar farmdan filan. öyle bi saçmalık yapmamışlardır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Nasil gidiyor multi maçlarınız? Aktivite devam ediyorsa ben de alabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Su an icin multide matchmaking oldukca sorunlu. 1vs1 haricindeki aramalar rakip bulamadan takilma, oyundan dusme vs. gibi bir suru sorun cikariyor. Yalniz oyun basladiktan sonra sorun yok. CA bir iki hafta icinde bu sorunlari duzeltecek bir patch cikacagini soyledi. Beraber multi oynamak isteyen olursa ben oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 50$'a pek değmedi yaw.. ne bileyim oynadım 3-5 gün. baydı inceden. hele hele avatar conquest'te ordumda köylüler falan varken karşıma monk warrior falan gelince, iyice soğudum.. ne kdar çok oynarsan o kadar iyi ordun olur kafasını bir strateji oyununa yakıştıramadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ya aslında bende biraz pişmanım aldığıma. oyun baya güzel falan ama bir rome total war değil. pişman değilim de ne bilim sıkıyor bir süre sonra rtw hala oynasan saatlerce hiç sıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 MeSh said: 50$'a pek değmedi yaw.. ne bileyim oynadım 3-5 gün. baydı inceden. hele hele avatar conquest'te ordumda köylüler falan varken karşıma monk warrior falan gelince, iyice soğudum.. ne kdar çok oynarsan o kadar iyi ordun olur kafasını bir strateji oyununa yakıştıramadım :P Iyi de monklar ashigarulara gore cok pahali. Seceneklerinin artmasi acisindan oynayip butun birimleri acman iyi tabii, ama ordu fiati ile dengeleniyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi adam 2-3 birim monk aldı, ordusunda okçu bile yoktu.. direk dalıp kazandı. benim 850 kişilik orduma karşılık 400 kişilik ordusu vardı, 230 kişiyi öldürmüşüm. zaten köylülerin morali 3 böyle. 3. yarısı da kaçtı.. sıkıntı yaşadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 köylüye güven olmaz ya. mutli hiç oynamadım. campaign takılıyorum şimdilik. hard baya hardmış onu gördüm bi de elit ünite - ezik ünite farkı serininde diğer oyunlarına göre çok bariz farkediyo. bi katana samurai bölüğünü 3 yari aşigaru bölüğünün arasına sokuyorum 15 adam filan kaybedip püskürtüyo mesela. o yüzden multide de elit üniteye parayı basmak lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 e zatan kılıc mızrağı counterlıyo. asgihurusuz imparatorluk olmaz multi zaten olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 o değil de shogun olduktan sonra zibilyon tane klanla savaşmak hadi neyse de 2 turnde bir yeni bastırdığım yerde yepisyeni isyan çıkması delirtici ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 aşigaru milletin efendisidir. okçuları MTW ve RTW ye göre daha çok iş yapması çok iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 birde siegeleri içeride 3-4 okçu birliğin varsa ve yari ashigaru falan gibi spear wall açıp küçük geçişlere yığabileceğin adamların varsa kaybetmek imkansız gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 isyan olayı cidden çok can sıkıcı. orduyu ilerletince hemen ayaklanıyo namussuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 avatar conquest de match arrange kısmındayken oyun bi süre o sekilde bekleyip bi anda loading ekranına geciyor...yüklediginde sadece generalimi buluyorum savas alanında...nedir bu bugın olayı 2 macı bosu bosuna kaybettim bu yüzden sinir etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bugun iki gigabytelik(ciga degil giga diye okuyun!) yeni patch geldi. En onemli degisiklik Directx11 destegi eklenmis olmasi. Yeni patch ile eklenen ama kilitli bazi birimler ve retainerlar, yakinda Ikko Ikki DLC'si gelecegini ortaya cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yaw şu dishonuring treaties olayını bi deyiverin bana ya anlaşmaya falan karşı gelmememe rağmen herkes -50 falan veriyor bug falanmı bu milletle barış anlaşması yapıp bozma gibi bi olayımda olmadı neden geliyo bu,barış karşılığı para istemekden dishonuring treaties eksiye düşermi çok yaptım çünkü onu? bide şu black ship i yakalamanın bi formülü varmı? total war forumuna baktım mori sahillerinde yatıyo diyolar ama yok öle bşy devamlı dolaşıyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar