fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kim iddia etti ki objektif olduğunu. ekşisözlüğe öyle yaklaşan varsa kendi hatalıdır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 objektifliğinden bahseden olmadı ki :) Genel bilgi almak için kaynak dedik işte. Mesala laf arasında çılbır lafı geçti, hmm neymiş ki bu nasıl bi yemek ola ki diye girip bakacaksam, ya da ne bileyim spektrometre neymiş yaa diyorsam, big bang teoride bahsi geçen bir teori hakkında çok kısa neyle alakalı diye merak ettiysem (wikiye falan bakmaya üşeniyorum öyle kapsamlı bilgi falan gerek görmüyorum genelde dizi arasında), ismi geçmiş tanımadığım bi ünlü neymiş diye (şarkıcı mı sporcu mu nedir) ilk baktığım yer oluyor ekşi sözlük. Bunlar için zaten yanlılık objektiflik pek farketmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sırf ekşisözlükten çalışıp bb aldığım dersim var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o deilde bu forum çok elit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 fede said: kim iddia etti ki objektif olduğunu. ekşisözlüğe öyle yaklaşan varsa kendi hatalıdır zaten. vardı 7 yıl önce, mesafe katedilmiş demek ama yeterli değil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bende açılmıyo sizde de ole mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 değil, açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://i35.tinypic.com/wsv53o.jpg bole gozukuo site açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bende sağlam, her şey açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 56bininci sırada çaylağım ne zaman yazar olurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ben 47binden başladım, 1.5 yılda 11binlere geldim. ama "3 ay boyunca giriş yapmayan" çaylaklar şutlanmıştı, yaklaşık 15-20bin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 eksiye artik ne yazmak ne de okumak zevk veriyor eski tadini kaybettigi kanisindayim zaten ne olursa olsun cok ilgi cektigi anda yurdumun insani nokta atasiyla icine etmekte gayet basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 4chan varken ne incisi ne eksisi sene 2010 hala dil bariyeri yuzunden internette birbirine kenetlenme ihtiyaci duyan insanima aciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 adamların reklam fiyatları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Rewendor said: objektifliğinden bahseden olmadı ki :) Genel bilgi almak için kaynak dedik işte. Mesala laf arasında çılbır lafı geçti, hmm neymiş ki bu nasıl bi yemek ola ki diye girip bakacaksam, ya da ne bileyim spektrometre neymiş yaa diyorsam, big bang teoride bahsi geçen bir teori hakkında çok kısa neyle alakalı diye merak ettiysem (wikiye falan bakmaya üşeniyorum öyle kapsamlı bilgi falan gerek görmüyorum genelde dizi arasında), ismi geçmiş tanımadığım bi ünlü neymiş diye (şarkıcı mı sporcu mu nedir) ilk baktığım yer oluyor ekşi sözlük. Bunlar için zaten yanlılık objektiflik pek farketmiyo :) aynen, insanlar ne zannediyo burayi matrix falan mi? kendi capinda tr de bir ilk ve cokta basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yazarlar istediği kadar havaya girsin. onlar yazıyor ssg yüzbinlerce doları götürüyor. o kadar.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi kazanicak heralde adam, cem yilmazin dedigi gibi, bizim millet basarili insanlar olsun surunsun, yaptiklari isten para kazanamasin istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ekşi rulz ! gayette aradığım şey hakkında kısa ve öz bilgi alıyorum, mutlu oluyorum. özellikle bi şarkı falan hakkında yorumları okurken mutlu oluyorum ben. Nihat doğan'a da katılmıyorum. Bende ekşisözlük yazarıyım ama annem babam kendini camdan atmayı düşünmüyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 facebooktan da milyar dolar kazandı adamlar, bi sürü yorum yazdım kedili video paylaştım diye kârdan pay istemiyorsak, ssg'nin kazandığı paradan rahatsız olunmaz. entrepreneur dedikleri bir şey var, bak mesela david karp, tumblr'ı düşünen velet, yeni bi fikirle geldi, şimdi milyon dolarlık sitesi var. ekşisözlük bir şey ararken googleda ilk sayfada çıkıyor hala. sol frame okumanın tadı kaçsa da aradığını tak diye bulabildiğin güzel bir yer olmaya devam ediyor. ay lav yu ekşisözlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 reyou said: eksi iidir abi, ben ders calisirken fln ilk wikipedia ya bakacagima onizleme babinda eksiye bakarim misal ssh in noldugunu bilmiyodum wikinin 2 saat tarihcesini okuyacagima ekside 2 entry okudum anladim noldugunu ha sonra wikiye girip derinlemesine okudum ama onizleme olarak cok saglam bi yer bence. kulaktan dolma ve eksik bilgiye hasretiz heralde kaldı ki wikinin de pek öyle bi güvenilirliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Eternalus said: facebooktan da milyar dolar kazandı adamlar, bi sürü yorum yazdım kedili video paylaştım diye kârdan pay istemiyorsak, ssg'nin kazandığı paradan rahatsız olunmaz. entrepreneur dedikleri bir şey var, bak mesela david karp, tumblr'ı düşünen velet, yeni bi fikirle geldi, şimdi milyon dolarlık sitesi var. ekşisözlük bir şey ararken googleda ilk sayfada çıkıyor hala. sol frame okumanın tadı kaçsa da aradığını tak diye bulabildiğin güzel bir yer olmaya devam ediyor. ay lav yu ekşisözlük. kedili video paylaştıysan siliyorum seni hakancım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi sitenin adı paticik farkındasın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Crysis said: reyou said: eksi iidir abi, ben ders calisirken fln ilk wikipedia ya bakacagima onizleme babinda eksiye bakarim misal ssh in noldugunu bilmiyodum wikinin 2 saat tarihcesini okuyacagima ekside 2 entry okudum anladim noldugunu ha sonra wikiye girip derinlemesine okudum ama onizleme olarak cok saglam bi yer bence. kulaktan dolma ve eksik bilgiye hasretiz heralde kaldı ki wikinin de pek öyle bi güvenilirliği yok orada yanlis bilgi yada alakasiz oldugu zaman ucuyor zaten entry, konu icerik basligi ile uyumlu degil sebebi ile, onun disinda eksik olabilir ama sen eksiye tanim kavraminda ne yazarsan yaz muhakkak karsina cikiyor cevaben. ben wiki ile karsilastirmiyorum ama ben cilek receli ile ilgili halkin nabzini ogrenmek istiyorsam eksiye bakarim, icindeki kalori oranindan tut, nasil yapilir olayina ise wikipediadan bakarim olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ekşi akademik anlamda pek bir şey ifade etmez ama çok bilgili yazarları var hala emek veren. en basitinden columbia üniversitesinden emrah göker sözlükte babaerenler nickiyle yazıyor. iü klasik filolojiden cengiz çevik jimi the kewl olmuş. onun dışında otisabi, immanuel tolstoyevski, sirius, vulpius falan var. bunların yazdıkları entryleri takip etmek tabii ki kitap okumak ile kıyaslanamaz ama güzel anektodlar, özetler falan veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ekşi Sözlük logosuna tıklayınca şu yazı çıkıyor. Kayıtlara geçsin lütfen: düşünen ssg moderatörler kaamos kays el mecnun kimi raikkonen neutralife eski crown zakdem 80 guybrush threepwood nuage dark horse praetorlar justinianus kanzuk calendil clausula rebus sic stantibus nickinne dritta hacivatlar can sebahattin dere tashih tamyeri ribbons karagözler 386 dx siyabent tsan chan gozupek deckard kodlayanlar ssg qube fatalica detay emekliler lowlife yok clairvoyant mikado bleufonce anjin san alp turac flagg cressida duduklu tencere gerrain feeling the blanks guru benbirpipodegilim canbo pink nymph teo armonipolisi aethewulf galadnikov matarama su ko "ekşi" editörleri aethewulf aziz kedi benbirpipodegilim lacrima otisabi hukuk müşaviri kanzuk sourberry disq rotten ekşi duyuru compumaster ek$ibition thalamus esbpl tolginho y3k ed limon 6degreesunder carmilla entry'leriyle hatırlanacaklar hakan "anarkotik" sağlam emin can "deafening roar" tomor nedim "arti19" diril ali "full tilt boogie" erbaş serkan "hannibal" özdemir tarık "necrolyt" armay nedim "zibidi" biçaçi arno "redshoque" murad zeynep "porcelain" kurt deniz "fishne" merdanoğlu orkun "arroway" alataş uğur "anarchist" özakıncı ferruh "agnost" keresteci baki "dicleningozyaslari" koşar ayça "kerrigan" büyükakbaş ali "wassolldenndas" türkan elbruz "elbroose" bilge emre "babel" yerlikhan bülent "lead guitar" tigin veysel "godsbug" yıldız sertaç "kojirohyuga" kendirci copyright © 1999-2012 bill gates (1 milyon dolara sattik siteyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar