Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gemi ortalık malı değil ya, illa ki bir ülkeye ait bu gemi. her gemi kendi ülkesinin bayrağını çeker ve uluslar arası sularda toprak sayılır gemi.
ihh satın almış olsa bile bir ülkeye bağlı bu gemi
Mesaj tarihi:
E tamam da Türkiye'ye bağlı değil garip Müslüman ada ülkesine mi ne bağlı. Bunların olacağını biliyorlardı savaş çıkmasın ama İsrail'e çemkirip anti-semitizmi alevlendirip dini duygularla oy toplayalım diye bu yolculuk yapılmadan değiştirilmiş bandrası. Ha yukarıdakiler teorimdir tabi inanırsın inanmazsın da olan bitenlerden benim çıkarımım budur, dincileri de azıcık bilen birisi bu işin arkasında dolaplar döndüğünü ve bazılarının ciddi çıkar sağladığını görür
Mesaj tarihi:
hee onu diyorum işte Türk bandıralı değilse Türk topraklarını ihlal etmediyse bile birilerini ihlal ettiler artık gemi kime aitse yoksa biliyorum bizimkiler ihh'ya satmışlar yola çıkmadan.

benim israile demek istediğim hem suçlu hem güçlüyü oynuyorlar insanlar ruh çağırma yöntemlerini araştırmaya başladılar ona göre haa diyorum

yoksa bende hem fikirim arkasında başka şeyler döndüğüne, rte dan Türk milleti hayrına bir hareket beklemek hata olur zaten
Mesaj tarihi:
"Erdoğan savaş gemisiyle gelirse bu savaş ilanıdır"
İsrailli general tehdit etti: "Hattı kim geçerse gemisini batırırız"
07 Haziran 2010 Pazartesi, 12:21:01

İsrail Ordusunun üst düzey generallerinden Uzi Dayan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın savaş gemileriyle Gazze'ye gelmek istemesi durumunda bunun savaş ilanı sayılacağını söyledi. Dayan, "Belirledikleri hattı kim geçmeye çalışırsa kesinlikle buna izin verilmeyecek ve gemileri batırılacaktır." dedi.
Savunma Bakanlığı Siyaset Birimi Başkanı Amos Gilad ise üst düzey yetkililere çağrıda bulunarak Erdoğan'a yönelik sert açıklamalarda bulunmamalarını istedi.
İki ülke arasında bir kriz bulunduğunu ve bu krizi sağduyu ile aşmak gerektiğini de vurgulayan Gilad, demokratik yollarla işbaşına gelmiş bir başbakanı 'terörist' olarak adlandırmaktan kaçınılmasını da istedi.
Son günlerde İsrail basınında Başbakan Erdoğan'ı İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad ve Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'la özdeşleştiren pek çok haber yer alıyor.

habertürk
Mesaj tarihi:
bak bana paticiğe hoşgeldin :) ama seni uyarıyorum burada askere gitmekten korkan çok kişi var öyle savaş mavaş deme trolle suçlanırsın balonuna toplu iğne uzatırlar
Mesaj tarihi:
RRa said:

bak bana paticiğe hoşgeldin :) ama seni uyarıyorum burada askere gitmekten korkan çok kişi var öyle savaş mavaş deme trolle suçlanırsın balonuna toplu iğne uzatırlar

Askere gidipte savaş mavaş dediğinde trolle suçlayacaklarda var ama
misal ben =)

Troll demem de cahil derim, Zaten sıkıldım burda mal pakilerle uğraşmaktan
heriflerin kafası sadece cihada çalışıyorlan
en son şey dedim, e dedim madem bu kadar meraklısınız siz gidin?
Biz politika işini hallederiz siz gidip ölebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
RRa said:

gemi ortalık malı değil ya, illa ki bir ülkeye ait bu gemi. her gemi kendi ülkesinin bayrağını çeker ve uluslar arası sularda toprak sayılır gemi.
ihh satın almış olsa bile bir ülkeye bağlı bu gemi

ilk 50 sayfada konuşulmuş tu bu konu (erken krizsel dönem diyelim ona).

O büyüklükte bir gemiyi Türk bandırasına koymak birçok yasal vergisel zorluk çıkardığı için başka bir bandıraya geçirmişler demişti biri, Viktordu sanırım. Sorun mutlaka bir deniz ticareti uzmanımız da mecvuttur zaten paticikte.
Mesaj tarihi:
hacı bızım generallerin isimleri mütiş,
seçemece sanki

Karıştırıyor olabilirim
Işık Koşaner KKK
Erdal Ceylanoğlu edok
İlker Başbuğ Genelkurmay başkanı

=)
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Allah korusun ama savaş çıkarsa hepimiz gidicez veya onlar gelecek yani öyle seçmeli ders gibi siz kalın ben giderim olmayacak pek.

yok pakilerden bahsediyordum ben
pakistanlılar yani.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

veya onlar gelecek yani öyle seçmeli ders gibi siz kalın ben giderim olmayacak pek.

LET THEM COME HAYDAR HUNGERS!

http://research.amnh.org/pbi/graphics/description/m_stick.jpg
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

İsrail'le değil ama ABD'nin İran'a saldırısı ciddi ciddi önümüzde duruyor artık. Yazarım bir ara ne alaka diye.

şaka maka bu abd falan çok bozuldu brezilyayla bize. planlarını bozduk adamların. tüm isteklerini çat diye yerine getirdi iran.

yeni kılıf arıyorla şimdi
Mesaj tarihi:
ortalıpa çıkan yeni fotolarda israil askerleri eşşek sudan gelinceye kadar dövülmüş gözüküyor.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=36607&p=2&rid=2

hepsi israil'in işine geliyor. IHH eline yüzüne bulaştırmış veya kasıtlı olarak bu olaylara mahal vermişler artık.
Mesaj tarihi:
Biri silahını kaptırır, biri ağlar, biri dayak yer filan... komando ya bu adamlar. Komedi resmen.
Eğer İHH olay çıkması ihtimaline karşın dövüş sanatı uzmanları göndermediyse aktivist kılığında, İsrail askerleri kasıtlı dayak yedi olaydan sonra barbar türkler terörist türkler densin diye. Askerlere dayak yiyin diye emir gelmediyse de dayak yesin diye önden cannon fodder yollamışlardır kesin.

Tabi adamların iman gücüyle/şehitlik vaadiyle/antisemitizm gazıyla şahlanıp bonus damage koymuş olma ihtimalleri de var^^
Mesaj tarihi:
Absolut said:

"Erdoğan savaş gemisiyle gelirse bu savaş ilanıdır"
Buyrun burdan yakın.
http://www.haberturk.com/polemik/haber/521319-erdogan-savas-gemisiyle-gelirse-bu-savas-ilanidir

eski genelkurmay başkanı yardımcısının israil radyosuna kişisel sallaması diye biliyorum. Resmi olamaz açıklama çünkü şuan yetkili değil sanırım.
  • Yeni Oluştur...