pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sizde parça başına mı maaş veriliyor yoksa yapılan iş sayısının önemi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kız arkadaşımla 5 senedir çıkıyoruz, çıkmaya başladığımızda öğrenciydi şimdi mezun özel hastanede çalışıyor. yatırımların boşa çıkmayacka inşallah çok para kazanacaz fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 escape said: az demiş dedi. corpy ne para kırıyodur şimdi he. her sene araba, her ay telefon değiştirmeler... cidden az demiş ama. Bi de şöyle bakmak lazım, ben birinin pis ağzıyla haşır neşir olcam uğraşıcam temizliycem etraf batacak falan, sonra 30 lira alacağım? Kalsın 30 lirası da diş taşları da :D haklılar çok kazanmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 AGA AĞZI PİS DEDİ SENİN İÇİN MANYAK LAF SÖYLEDİ KAVGA ÇIKAR LAN KÜFRETSE DAHA İYİYDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ehuh her diş macunu reklamı izleyişimde bu aklıma geliyo. bu topikte de paylaşayım istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 nileppezdel said: escape said: az demiş dedi. corpy ne para kırıyodur şimdi he. her sene araba, her ay telefon değiştirmeler... cidden az demiş ama. Bi de şöyle bakmak lazım, ben birinin pis ağzıyla haşır neşir olcam uğraşıcam temizliycem etraf batacak falan, sonra 30 lira alacağım? Kalsın 30 lirası da diş taşları da :D haklılar çok kazanmakta etraf batacak fln? nası dişçiye gidiyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ya o temizliği yaparken tükürğü çeken hortum tam olarak işe yaramıyor illa etrafa sıçrıyor bişeyler. Tel taktım 1,5 sene daha yeni çıktı, sık sık gittiğimden bol bol temizlik yapıldığından biliyorum yani yetersiz kalıyo o alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 copry said: Black-ice said: benim sorularım olucak; 22 yaşındayım. dişlerim hayvan gibi çarpık. düzeltebiliyor muyuz bu yaştan sonra bunu? düzeltebiliyorsak nasıl? gummy teeth (gülünce fazla diş eti gözükmesi) olayını düzeltiyorlarmış. o da var bende. nasıl bir operasyon yapılıyor buna acaba? teşekkür ederim. evet ortodontik tedaviyle düzeltilebilir. daha yavaş ilerler tedavin ama yaşın o kadar da fazla değil. geçmiş olsun . çok teşekkürler peki nasıl oluyor acaba bu tedavi tel mi takıcam çirkin betty gibi fln yani? böle arkada duran gözükmeyen teller fln varmış ne bilim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben tel takınca kısmetim açıldı ya =D belli bi yaştan sonra da kimse "aa telli telli ekikikiki" demiyo dsfgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu diş ve diş eti hastalıklarına karşı önerdiginiz gargara falan var mı? tedbirli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pekaziz said: Çok büyük sevaba giriyorsun. Misvak Pati title'ı verilsin diye mücadeleye atılıyorum. Şu verilsin ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahahahah mükemmel title. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o tellerin arkadan takılanı var ya, bende taktırmayı düşünüyorum, öylelerinden. 25 yaşında telli telli sırıtamam sanırsam. dişi olsan yine bi sempatik kaçıyordu ergeg olunca telin sempatikliği fln olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bi dolguya 100 lira verdim ama değdi artık korkmadan gülebilirim gülüşlerim daha güzel sadfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cadde üzerindeki yeditepe diş kliniği 240'a yapıyo dolguyu, sen iyi kurtarmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 öğrencilere yaptırınca daha ucuz oluyor orası stajerlere falan. Ki iyidir onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Sabah uyanınca ağzımda oluşan iğrenç kokunun sebebi nedir, nasıl kurtulurum? Yatmadan diş fırçalayınca birşey değişmiyor. Sırf gece uykusunda değil, otobüste uyuduğumda bile birikiyor ağız kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 sabah uyandığında bir miktar ağız kokusu olabilir ama rahatsız edici derecede ise geniz akıntısı, çürük , diş eti hastalığı sebebiyle de olabilir bu koku. muayene olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 copry cevap vermiş ztn ehhe =) dilinide iyi fırçala ve kazı ayrıca sodyum bikarbonatlı macunlar ve antiseptik gargaralarda işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Cairne said: bu diş ve diş eti hastalıklarına karşı önerdiginiz gargara falan var mı? tedbirli olmak lazım andorex , farhex tarzı gargaralar bu tip hastalıklarda kullandığımız gargaralar. lakin düzenli kullanım için uygun değiller. doktor kontrolü altında almanız daha doğru. dişlerde renklenme yapabiliyorlar düzenli kullanımda. dişlerin arkasından takılan şeffaf estetik teller mevcut. inci gibi dişler için bir süre çile çekmeye değer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi o deil de agiz calkalama urunleri var ya boyle plak olu4umunu engelleyen, bakteriyi geberten. alkollu alkolsuz felan, onlar direk agiz kuruluguna yol aciyor diyorlar. kullanmamak lazimmi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 35 yaşını geçmişler için bu arkadan tel işe yarar mı yoksa ağaç yaşken eğilir benden geçmişmi bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 işe yarar daha yavaş yarar ama yarar. tom cruise da takıyordu bir ara ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gurur duyuyoruz senle copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahahha beni sizler yarattınız =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar