Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kız arkadaşımla 5 senedir çıkıyoruz, çıkmaya başladığımızda öğrenciydi şimdi mezun özel hastanede çalışıyor.

yatırımların boşa çıkmayacka inşallah
çok para kazanacaz fasd
Mesaj tarihi:
escape said:

az demiş dedi.
corpy ne para kırıyodur şimdi he.
her sene araba, her ay telefon değiştirmeler...

cidden az demiş ama. Bi de şöyle bakmak lazım, ben birinin pis ağzıyla haşır neşir olcam uğraşıcam temizliycem etraf batacak falan, sonra 30 lira alacağım? Kalsın 30 lirası da diş taşları da :D haklılar çok kazanmakta
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

escape said:

az demiş dedi.
corpy ne para kırıyodur şimdi he.
her sene araba, her ay telefon değiştirmeler...

cidden az demiş ama. Bi de şöyle bakmak lazım, ben birinin pis ağzıyla haşır neşir olcam uğraşıcam temizliycem etraf batacak falan, sonra 30 lira alacağım? Kalsın 30 lirası da diş taşları da :D haklılar çok kazanmakta

etraf batacak fln?
nası dişçiye gidiyorsun sen
Mesaj tarihi:
Ya o temizliği yaparken tükürğü çeken hortum tam olarak işe yaramıyor illa etrafa sıçrıyor bişeyler. Tel taktım 1,5 sene daha yeni çıktı, sık sık gittiğimden bol bol temizlik yapıldığından biliyorum yani yetersiz kalıyo o alet
Mesaj tarihi:
copry said:

Black-ice said:

benim sorularım olucak;

22 yaşındayım. dişlerim hayvan gibi çarpık. düzeltebiliyor muyuz bu yaştan sonra bunu? düzeltebiliyorsak nasıl?

gummy teeth (gülünce fazla diş eti gözükmesi) olayını düzeltiyorlarmış. o da var bende. nasıl bir operasyon yapılıyor buna acaba?

teşekkür ederim.

evet ortodontik tedaviyle düzeltilebilir. daha yavaş ilerler tedavin ama yaşın o kadar da fazla değil. geçmiş olsun .

çok teşekkürler
peki nasıl oluyor acaba bu tedavi
tel mi takıcam çirkin betty gibi fln yani?
böle arkada duran gözükmeyen teller fln varmış ne bilim:D
Mesaj tarihi:
o tellerin arkadan takılanı var ya, bende taktırmayı düşünüyorum, öylelerinden. 25 yaşında telli telli sırıtamam sanırsam. dişi olsan yine bi sempatik kaçıyordu ergeg olunca telin sempatikliği fln olmuyor.
Mesaj tarihi:
Sabah uyanınca ağzımda oluşan iğrenç kokunun sebebi nedir, nasıl kurtulurum? Yatmadan diş fırçalayınca birşey değişmiyor.

Sırf gece uykusunda değil, otobüste uyuduğumda bile birikiyor ağız kokusu.
Mesaj tarihi:
sabah uyandığında bir miktar ağız kokusu olabilir ama rahatsız edici derecede ise geniz akıntısı, çürük , diş eti hastalığı sebebiyle de olabilir bu koku. muayene olman lazım.
Mesaj tarihi:
Cairne said:

bu diş ve diş eti hastalıklarına karşı önerdiginiz gargara falan var mı?

tedbirli olmak lazım

andorex , farhex tarzı gargaralar bu tip hastalıklarda kullandığımız gargaralar. lakin düzenli kullanım için uygun değiller. doktor kontrolü altında almanız daha doğru. dişlerde renklenme yapabiliyorlar düzenli kullanımda.

dişlerin arkasından takılan şeffaf estetik teller mevcut. inci gibi dişler için bir süre çile çekmeye değer .
Mesaj tarihi:
abi o deil de agiz calkalama urunleri var ya boyle plak olu4umunu engelleyen, bakteriyi geberten. alkollu alkolsuz felan, onlar direk agiz kuruluguna yol aciyor diyorlar. kullanmamak lazimmi$.
  • Yeni Oluştur...