Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 evet kullanıyorum, sadece ilk amerika'dan gelen setin borusu 5 yerden kırıldı 3-4 yılda, yamaya yamaya bir yere kadar. yeni aldım geçen yıl başka. boruyu çok çekme bir de gargara suya katmayın demiş üretici belki de o kimyaya dayanmadı artık bilemiyorum. her kullanmadan sonra su haznesini boşalt, küf oluşmasın ıslak kalıp içi. iple girilemeyen en arkadaki yerlere giriyor ve daha pratik. hassasiyet varsa ılık su kullan. ben sonrasında bir de listerine gargarası yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 10 gram dolgu baya pahalı olabilirmiş demek ki gerçi kutu olarak düşününce, bi kaç şeyi karıştırıyordunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 abi su, kum, cimento, biraz da kirma tas karistir. icine ucucu kul kat. tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Altın diş daha ucuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 @copry'nin yeri Ataşehir'de: https://goo.gl/maps/pLh76tBZ2JtToyj26 Paticik'ten geldiğini de söylersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 (düzenlendi) akirafes, 02.03.2023 09:14 tarihinde dedi ki: Altın diş daha ucuz sanırım. azeristan'da bile altin dis kalmadi. belki iran'da vardir... bu arada "ooo iran'da duzen degisiyor bilmem ne..." ne oldu o is yaw. bir bok degismedi. (ayni tr de oyle olacak bak. emlak fiyatlari akp ile daha da artar lan, gene sanslisin akirafes) Mart 2, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Hindistan Spoiler Kaliteli malzeme, ucuzluk, tecrübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Duygucuk, 02.03.2023 14:42 tarihinde dedi ki: Hindistan İçeriği gizle Kaliteli malzeme, ucuzluk, tecrübe Tam benlikmiş... ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Mithat, 23.03.2019 13:49 tarihinde dedi ki: Acaip komik, zira hiç bu işi kötü yapan olamaz. Bütün dişçiler harika, hatta daha şu dünyaya kötü dişçi diye bir insan gelmedi bile. Bugün dişçilik okuyan ve bitiren herkes muhteşem bir dişçidir, hepsi alanında uzmanlaşmış ve hiç hata yapmadan emekliliğe kadar çalışan insanlardır. Geyikte bi yere kadar kardeşim adam bildiğin rezalet işte, bildiğin dövülesi taksici falan kıvamında dişçi. Bugün gittim yine yaptı bakalım bu sefer kaç gün tutacak. Sürekli mık mık mık bişiler geveleyip duruyo sonra işini yapıyo gönderiyo. Hep aynı adama gittim bu diş için bu sefer üçüncü oldu dedim konu aynı diş başkasına gitmiim hem bu para almıyo tekrar olduğu için dedim bu sefer 100 lirada aldı. Bundan sonra dişim kopsa gece 4 olsa tek doktor bu olsa kafama sıkar buna gitmem. e abi niye aynı adama tekrar gidiyosun o zaman? benim öyle bi dişimi nerdeyse skertiyodu medikososyaldeki dişçi, sonra direkt fakülteye gittim üçüncü sınıf öğrencisi yaptı diğer dişimi, inanılmaz güzel yaptı. on seneden fazla geçti, tık demedi o dolgu. hissi de baya diş gibi, güzel kıvrımlar vermiş azı dişinin çiğneme yüzeyine. öbürküsü dümdüz yüzey sdfg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 (düzenlendi) mani, 8.08.2019 11:30 tarihinde dedi ki: Copry yaşıyor mu halen ? Kanal tedavili dişimin kökünde iltihap olmuş gittim diş hekimine tekrar açtı ilaç koydu, antibiyotik verdi. Hatırlamıyorum daha önceden böyle uzun süren ağrı sızı olmamıştı bende. Bir sorayım dedim, lan nekadar daha sürer bu eziyet. Bayram sonrası gel açık bakalım dedi doktor. Kademe kademe azalır dedi ağrı. Daha önceden kanal tedavisi yapılır, iltihabı temizler ertesi günü sızı kalır ama uyutmamazlık yapmazdı. 2 gündür uyuyamıyorum bildiğin. Bir de alt çene tam ortada. Selamlar . Yasiyorum yasiyorum Discilik , escilik, annecilik derken pek bakamiyorum buraya Archangel sagolsun tasiyor bayragi . Kanal tedavisi goren dislerde bazen degisik sebeplerle tekrar abse olusabiliyor malesef . Kotu yapilmis olabilir , travma aliyor olabilir , periodontal sebeplerden kaynaklanabilir vs, vs. Antibiyotik kullanimi ve rethreatment sonrasi toparliyacaktir . Ama tavsiyem tedavi sonrasi disiniz iylestikten sonra kaplama da yapilirsa en azindan sizdirmazligi saglanir , dayanikliligi arttirilir . Food impaction dedigimiz iki dis arasina surekli gida birikiminin onune gecilir . Cok gecmis olsun tekrar Mart 8, 2023 copry tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 İstanbulda dolgu yaptırıcam istanbul muydu sizin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 en son 20 sene önce dolgu yaptırmıştım, diş konusunda cahil kalıp mutlu olmayı seçiyordum corpy, yaptığı işlem adımlarını anlatıyor, yetenek de var, ben de tavsiye ederim ama hiç çürümesin, gerek kalmasın en güzeli tabi diş taşı meselesi var bir de 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar