ginaly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ben de sorayım, bizim kayınpeder eski diş hekimi. evinde septodont isimli pembe renkli bi pasta buldum, elektrikli fırçanın üzerine az bişey sürüp fırçalıyorum, dişçide temizletmiş gibi bembeyaz oluyor. zararlı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Diş taşı falan temizlerken kullandıkları zımbırtı değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 agzina sokma oyle buldugun seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ben ilk yarı gömüğü cerraha aldırmıştım. kendim gerilsem de sıkıntısız bir işlemdi. diğer 3 tanesi çıkmış, onları normal bir hekim de alır dedi. öyle diyince yine tecrübeli bildiğim bir dişçiye gittim, neyse. bastı morfini falan ama yok hissediyorum. bir doz daha, his var. bir tane daha ı ıh. dedi olmayacak bu. normalde agumentine 1000mg kullanıyordum 2 gündür grip için. onu söylemiştim doktora, o da iltihapı kurutmuştur o zaman diye başlamıştı işleme. ağrı hissediyorsun daha tutar tutmaz ben bunu alamıycam dişinde iltihap var halen o da morfini nötrlüyor. diyip biteral 500mg verdi. agu 1000mg ile beraber iç cuma akşamı tekrar gel bakalım dedi. 14.30 gibi yapılan lokalin etkisi akşam 6'da falan bitti yani. artık kulağım falan bile uyuştu o derece. doktor çeneni koparsam anlamazsın ama diş siniri başka uyuşmadan birşey yapamam dedi. yeminlen geriliyom şimdiden. en az 30-35 defa oturmuşumdur o lanet koltuğa über diş sağlığım olduğundan. ama ilk kez böyle uyuşmayan diş sorunu yaşadım. var mı öyle bir durum yani. çift antibiyotik çözer mi bu işi. he diyin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 kendime cevap, topice katki; antibiyotik sonrasi dis uyustu ama igneden sonra 20-25 dk bekledik ancak tam uyusma oldu. genetiksel olabiliyormus. ozellikle alt ceneye giden sinirlerin karmasik yapisi varmis. doktorun dedigi o. arkasindan ustten de cektirdim ve 20'lik maceram bitti. kus gibi hafifim. agzimda resmen imara acik alanlar oldu ferah ferah mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 ben de 2 gün önce çektirdim üst en arkadan. 20'lik değildi ama 2 kere kırılıp kökü kalmıştı sadece. 48 saat geçti ama hala kanama var sızıntı şeklinde. nasıl geçiriyoz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 kanama gecmiyor abi 2-3 gun gitti benim de. birde tukurme, yut olayi berbat etti. cigerim solmustu kan yutmaktan. cektirmek degil de o kan yutma olayi bezdirdi beni 20'lik surecinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 sızıntı oluyor normal, bende de olmuştu yani 4. gün bile sızıntı vardı doğru hatırlıyorsam, sonra geçti işte yavaş yavaş eşşek kadar diş çıkıyor normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 benimki 20'lik değildi ama ya, hani 20'liklerde kanama genel olarak daha fazla oluyor sanırım. yarın 1 paket augmentin bitirmiş olucam bi haftadır kullanıyorum. yani enfeksiyon kapmasın yeter kan yutmak sorun değil. 1-2 gün daha kalır herhalde antibiyotik kan dolaşımında. pazartesiye kadar geçmezse giderim tekrar napıyım. çay çöpü bassam bi yararı olur mu ki öyle bi şeyler okuduydum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Fark etmiyor abi. Erkeksen ve minyon değilsen azı dişi oldu mu dikiş giriyor işin içine. Normal durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 sana attılar mı dikiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Bana hiç dikiş atmadılar yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 simdi cektirdim geldim de, doktor antibiyotik fln demedi unuttu mu acaba normal cekildi, 2 tane igne basip laps diye aldi 20sn de. Ondan mi vermedi acaba? su an agri fln yok, 2 saat oldu cekileli, uyusturucunun etkisi gecince olcaktir heralde ama antibiyotik kafama takildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 antibiyotik verilmez zaten, enfeksiyon belirtisi baslarsa gidersin baktirmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ne antibiyotiği abi onu zaten iltihap varsa diş çekiminden önce kullandırırlar. dişi çektikten sonra niye ilaç yazsın adam dişi sorunsuz çektikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ha ok ne bileyim orda kanama fln oluyor ya, mikrop kapmasin diye veriyorlardir belki diye dusundum. Neyse gotumun yedigi bir anda da diger tarafi aldircam. Bu arada disci arklarim, bende dis tasi, major curuk vs hicbisi yok, ama dis etlerim cekilmis niye olabilir bu durum gittigim adama da sordum, aklima gelen tek ihtimal cok sert fircaliyorsundur dedi. Ki bir suredir ultra soft firca ile fircaliyorum, dikkatli oluyorum vs. Bir de cekilen diseti geri gelmiyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 yanağın iç kısmından et kesip, diş etine nakil gibi bi şey yapılabiliyor olabilir ya ben de merak ediyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 senko said: ha ok ne bileyim orda kanama fln oluyor ya, mikrop kapmasin diye veriyorlardir belki diye dusundum. Neyse gotumun yedigi bir anda da diger tarafi aldircam. Bu arada disci arklarim, bende dis tasi, major curuk vs hicbisi yok, ama dis etlerim cekilmis niye olabilir bu durum gittigim adama da sordum, aklima gelen tek ihtimal cok sert fircaliyorsundur dedi. Ki bir suredir ultra soft firca ile fircaliyorum, dikkatli oluyorum vs. Bir de cekilen diseti geri gelmiyor degil mi? yanaktan değil ama damaktan doku alıp dişetine koyulabiliyor. sen plaklarını kullanmıyor musun ? diş sıktığın için çekiliyor dişetlerin çok büyük ihtimal. ultra soft falan kullanma fırçanı bu sefer dişlerini çürütürsün iyi temizlenemediği için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 diş çekimi sonrası antibiyotik verilmez diye bir şey y ok arkadaşlar, nadir de olsa reçete ediyoruz. senkonun durumunda da ihtiyaç duyulmamış belli ki. senko; görmeden çok bir şey demek doğru olmaz zira generalize bir çekilme mi daha bölgesel ya da bir iki bölgede mi yoğunlaşmış, kemikte de kayıp var mı, dişlerin tam boyun bölgelerinde aşınma var mı vs hep ipucu verir. stresli dönemler geçirdin, belki halen öyle. gece diş sıkma gibi bir alışkanlığın varsa veya bir dönem olduysa buna bağlı bile bir miktar diş eti çekilmesi olabiliyor. vakanın durumuna göre kinjonun bahsettiği tarzda tedaviler uygulanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ya plaklari kullanmiyorum bir suredir, yeniden basliyayim bari. genaralize olarak cok cekilme yok (ama hic yok ta degil) ama bir iki yerde bolgesel var, bir tanesinde kok gozumkeye baslamis hatta. kemikte kayip ve asinma yok (en azindan simdilik) yani benim garibime gitti, duzenli dis tasi temizletiom, curuk vs erkenden mudahele ediliyor, buna ragmen cekilme olmasi tatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 simdi nasil anlatsam bilemiyorum. 20lik disin buyuk cogunlugu cikti ama yarisinda kaldi haliyle. sanirim cikarken dis eti deldigi icin dis eti gevsemis durumda yaninda bir bosluk olustu disin. yani elimle gerince dis etini biraz aciliyor ve bosluktan biraz kati olarak kan akiyor arada apse sanirim o fakat agri sizi yok kendiliginden gecer mi bu? disciye gitmeyeyim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 bende dişin önündeki eti kesip almışlardı çünkü diş çıkmaya devam ettikçe önündeki eti yarıp çıkıyor, et parçası sallantıda kalıyordu. bir göster derim. eti keserken uyuşturdu, hiçbirşey hissetmedim. korkacak birşey yok ondan. hani gerekirse bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 gitmezsen 10 dakikada halledilecek is icin hayatin boyunca disciye gidersin MUTLAKA gitmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 dibe kadar gömülü yatay duran çürük 20'liğin çekilmesi işleminin rayici ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar