copry Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Gitmelisin evet. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 teşekkürler. nedir peki bu tahminen. ölür müyüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bi de çok acıyo yaw. ağrı kesici fln içsem gidene kadar keser mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Hala gitmedin mi? diş eti enfeksiyona ve kangrene karşı en hassas doku. Adamın tekinin çeneyi alttan kesip çıkarmışlardı böyle bir vakada. salladım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 rendezvous aldım daha anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 NaturalSpringWater said: bi de çok acıyo yaw. ağrı kesici fln içsem gidene kadar keser mi? prtefix al eczaneden yara olan yere sür rahatlatır. tahriş olmuş ölmezsin korkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Benim 20 liklerden biri çıkamıyor azının altınad kalmış arkadaki.O dişe birşey değse şimdi ağrı yapıyor, çektirmem gerekmiş sanırım.Nasıl ağrısı çok oluyor mu ? Üst çene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 copry said: NaturalSpringWater said: bi de çok acıyo yaw. ağrı kesici fln içsem gidene kadar keser mi? prtefix al eczaneden yara olan yere sür rahatlatır. tahriş olmuş ölmezsin korkma :) hayda bu sabah kalktım ve resmen acısı tamamen geçmiş. :D ama tabi o aşınma duruyo. napsam randevuyu iptal mi etsem ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Senin agzin , sana kalmis ben olsam giderdim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 böyle böyle zengin oluyo bu dişçiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 gideyim hadi ya hem bi kontrol ettirmiş olurum o kadar aldık randevuyu. sağol copry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Akhlaur said: Benim 20 liklerden biri çıkamıyor azının altınad kalmış arkadaki.O dişe birşey değse şimdi ağrı yapıyor, çektirmem gerekmiş sanırım.Nasıl ağrısı çok oluyor mu ? Üst çene. çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Akhlaur said: Benim 20 liklerden biri çıkamıyor azının altınad kalmış arkadaki.O dişe birşey değse şimdi ağrı yapıyor, çektirmem gerekmiş sanırım.Nasıl ağrısı çok oluyor mu ? Üst çene. Cekerken degil de cekildikten sonra 1 hafta bir miktar agri olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bütün diş etlerim iltahap kapmış :( antibiyotik gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 103 sayfa diş topiği ne arkadaş fırçalasanıza dişlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sağ alttaki 20lik dişimin çekişini erteledim de erteledim, hafiften çıkmış ve dişlerimi itmiş sola doğru :( en öndeki dişlerimden ikisi bir başkasını araya almış çevirmiş biraz sfjdhsdf çektirince geri kayar mı bunlar :( kaysın lan :( gerçi öyle kötü durmuyor ama beni sinir etti Akhlaur said: Benim 20 liklerden biri çıkamıyor azının altınad kalmış arkadaki.O dişe birşey değse şimdi ağrı yapıyor, çektirmem gerekmiş sanırım.Nasıl ağrısı çok oluyor mu ? Üst çene. ben sol tarafta alttan ve üstten çektirdim. üstten çektirdiğim daha rahat olmuştu alt-üst olmasıyla bi ilgisi var mı bilmem. ikisinde de akşamına fındık fıstık yiyecek durumdaydım ama yani. öyle çok fazla ağrı olmuyor çevremden de gördüğüm kadarıyla ama bir hafta falan sızlıycak işte arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ekoilibrium said: 103 sayfa diş topiği ne arkadaş fırçalasanıza dişlerinizi. kendimi bildim bileli iki kere fırçalarım, dişlerim bembeyaz değil, bol bol diştaşım var, altı dolgum iki kanalım var, iki de yirmilik çektirdim. çok da alakalı şeyler değil sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 cahil iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 laaaaaaan :(((( röntgeni götürmeden bir ben bakayım dedim bir de ne göreyim. ağzımın içinde ailenlar :( nolucak şimdi çok pis ameliyat mı olucam :( http://s13.postimg.org/g5xyun1br/IMG_20130522_WA0000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Agzinizin icinde elyinlar... cukulatalar puskevitler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi o ameliyat dediğiniz bir halt değil ya. benim diş kırılmıştı implant yaptırdım. dişçi koltuğuna oturuyorsun gene ama tabi ameliyathane diye geçiyor tek oda. diş çektirmekten daha kolay o ameliyat işi. çünkü adam akıllı uyuşturuyorlar öyle basit değil çekim ve kanal tedavisi sırasında yaptıkları gibi. Kemiği deliyor matkapla hissetmiyorsun birşey. deldi mi, delmedi mi anlaşılmıyor. Korkacak, panik yapacak birşey yok yani ameliyat kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok ya korkmuom zaten o olaydan. dişle ilgili hiçbişeyden korkmadım hayatımda. sadece yıllar önce küçükken 4 tane dişime uyuşturucusuz dolgu yapmıştı bir adam, acı çekmekten koltuğun tutma yerini parçalamıştım parmaklarımla. o günden sonra immune oldum. ama şimdi uğraş dur zaten işten izin alıp alıp gidiyorum sıkıntı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 iş çıkış saatine al randevu veya haftasonuna al git. ayrıca eve gelip uyuşturucunun etkisi geçmeden yatıp uyumak lazım. uyuşturucunun etkisi geçmeye başladığı andan itibaren kaşınma, ağrı ve sızı başlar esas. uyku anına denk getirirsen uyandıktan sonra rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 patideki dişçi arkadaşlara bir sorum olacak. benim sağ üst 8 numaranın minesi bombe oluşturmuş yanağıma doğru. bugün dilimi oraya değdirdiğimde farktım. önce bir şey yapışmış zannettim ama daha sonra yerinden oynamadığını farktım bombenin. resmen diş minesi dışarıya doğru bombe yapmış. ne olabilir acaba bu? çok acı çekecek miyim tedavisinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar