copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ShadowFax said: copry said: selam copry, diş ağrısı, diş içine yemek girmesinden dolayı diş etinde oluşan acı sebebiyle özel bi polikliniğe gittim. Aşağıdaki fiyatı çıkardılar. Uygun mu bu? Diş no : 16 İşlem adı : Kanal Tedavisi - Üç kanal(dolgu hariç) Fiyat : 265 TL Diş no : 16 İşlem adı : Komposit Dolgu (OM) Fiyat : 120 TL Diş no : 26 İşlem adı : Kanal Tedavisi - Üç kanal(dolgu hariç) Fiyat : 265 TL Diş no : 26 İşlem adı : Komposit Dolgu (OM) Fiyat : 120 TL Diş no : 37 İşlem adı : Komplikasyonlu diş çekimi (rejyonel anestezi ile) Fiyat : 140,4 Diş no : 32 İşlem adı : Detertraj ( diş taşı temizliği-alt sol çene) Fiyat : 120 TL KDV : 79,44 TL Total : 1072,40 TL Kazıklanıyor muyum? Selam ; Nerde yaşadığına semtine kliniğine göre değişiyor fiyatlar. Misal İstanbulda dolgusu ile beraber kanal tedavisini 350 tl ye yapıyor arkadaşım, benim çalıştığım kliinikte rotary ile çalışmama rağmen 200 tl ye yapıyorum ben. Sempten sempe , kliniğin gelişmişliğine göre de değişir tabi fiyatlar. Çevrende araştırırsan kim nerde ne kadara yaptırmış, memnun mu diye daha sağlıklı olur. 37 numara hastanın sol alt 7 numaralı dişi oluyor bu arada kazık yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Detertraj traş bu arada, tek dişe yapılmaz , yapılsa bile tek diş detertrajından 120 tl alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Şu diş olayından hayat boyu korktum yav. Geçen gene arka üst dişim kırıldı, dilime batıyor, hala gitmiyorum dişçiye. Düzeltmek için ağzımı açsa, 2 de solda kırıklar var, onlar derken 2 3te dolgu bulur.. Öff rezalet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yekeyeke said: Şu diş olayından hayat boyu korktum yav. Geçen gene arka üst dişim kırıldı, dilime batıyor, hala gitmiyorum dişçiye. Düzeltmek için ağzımı açsa, 2 de solda kırıklar var, onlar derken 2 3te dolgu bulur.. Öff rezalet.. En yakın zamanda git abi.Bende salladım ömrüm boyunca 15 gün önce artık çiğneyecek dişim kalmayınca doktora gittim. 9 kaplama diş 5 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı . Kadına dua ettim bildigin salute caktım önünde eğildim doktorda şaşırdı.O kadar diş yapıldı en ufak acı olmazmı abi ya tıp cidden feci ilerlemiş. Bu kadar olaya 2000 tl verdim ben nakit olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 selam copry, geçen aynaya bakınca farkettim diş etlerim böyle bi garip olmuş. sanki geriye çekilmiş gibi. dişlerimi 3 kez fırçalıyorum günde ve her fırçaladığımda kanıyor. çok nadir yani kanamadığı. fazla mı fırçalıyorum acaba. napmam lazım bu dişetlerimi sağlıklı falan yapmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Lithran said: yekeyeke said: Şu diş olayından hayat boyu korktum yav. Geçen gene arka üst dişim kırıldı, dilime batıyor, hala gitmiyorum dişçiye. Düzeltmek için ağzımı açsa, 2 de solda kırıklar var, onlar derken 2 3te dolgu bulur.. Öff rezalet.. En yakın zamanda git abi.Bende salladım ömrüm boyunca 15 gün önce artık çiğneyecek dişim kalmayınca doktora gittim. 9 kaplama diş 5 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı . Kadına dua ettim bildigin salute caktım önünde eğildim doktorda şaşırdı.O kadar diş yapıldı en ufak acı olmazmı abi ya tıp cidden feci ilerlemiş. Bu kadar olaya 2000 tl verdim ben nakit olarak. ow nakit yeah baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 günde 3 kere dişin kanıyor ve doktora gitmiyor musun? dişten daha ciddi sorunların var bence senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kzpmaza said: geçen aynaya bakınca farkettim diş etlerim böyle bi garip olmuş. sanki geriye çekilmiş gibi. şunun aynısı benim bi dişimde var, ama kanama yok neden olur ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yirmi yıldır ön dişim kırık, tek sorunum da bu hiç mi bakmıyorsunuz dişlerinize yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Abi günde 2 dk ayırıp fırçalayıp periyodik olarak 500,1000,2000 tl diş için harcamamak da süper birşey. Deneyin, siz de seveceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu lafları üzerime alınmalıyım bilemedim, biraz hedef belirtin elinizi korkak alıştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Alın abi. Cidden alın. Geç değil hiç birşey için. Süt'e abanıp fırçalamaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sabah akşam fırçalıyorum ben dişlerimi, bilip bilmeden konuşmasan çok güzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 LET THE DİŞ KAVGASI BEGIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Fırçanı değiştir, yumuşak bir fırça al. Ya da dişçiye git. Diş etlerini göster. Günde 2 kere fırçalaman doğru fırçalaman anlamına da gelmiyor. Her gün sabah akşam dişini fırçalayıp da minelerini ve diş etlerini zedeleyen insanların sayısı azımsanmayacak kadar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 işte böyle sebepler de olabilecekken dişlerinizi fırçalayın pis insanlar demen sevimsiz oluyor konuya dönersek, sert fırça sevsem de yumuşak fırça kullanmak zorunda kalıyorum dişetlerim hassas olduğu için, fazla da bastırmadan fırçalarım o yüzden şaşırdım böyle bişey görünce. bişey yerken mi oldu acaba, tek diş çünkü sadece. diğer arkadaşın problemi daha ciddi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 summon /copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 BabacumMostors said: yirmi yıldır ön dişim kırık, tek sorunum da bu hiç mi bakmıyorsunuz dişlerinize yuh be bakmamak değil abi günde iki kere fırçalıyorum 6 dolgum 1 kanalım var :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 oldum olası sütü severim hala içiyorum günde 2 kere fırçalarım ama 3 kanal var daha geçtiğimiz cumartesi bir dişimi kaybettim (çekildi) neden altında kist olması.diğer dişlerimin cürümesi de hep diplerden köklerden başladı.. sadece dişlere iyi bakmakla olmuyor.misal benim gibi geniz akıntısı fazla olan ve/veya kronik sinüzit migren olanların dişlerinin cürüme oranı çok çok yüksek diye biliyorum. birde bol su için aşırı koyu tükmük salgısı dişlere zarar.. yanlışım varsa affola.kendi deneyimlerimle ve diş hekimimle olan uzun sohbetler sonucunda edinilen bilgilerdir bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 PrudenT said: BabacumMostors said: yirmi yıldır ön dişim kırık, tek sorunum da bu hiç mi bakmıyorsunuz dişlerinize yuh be bakmamak değil abi günde iki kere fırçalıyorum 6 dolgum 1 kanalım var :< benim dişçim tükürük salgımın diş bakımıma yardımcı olduğunu söylemişti, var mı acep böyle bir şey? hani sendeki salgı da zarar veriyordur fln vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Frostbite said: misal benim gibi geniz akıntısı fazla olan ve/veya kronik sinüzit migren olanların dişlerinin cürüme oranı çok çok yüksek diye biliyorum. birde bol su için aşırı koyu tükmük salgısı dişlere zarar.. bir yaşıma daha girdim. ayrıca o koyu salgı boğazdan direk mideye gitmiyor mu dişe niye zarar versin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Abi sadece geniz akıntısı diye düşünme işte.işin Uzmanları bu konuda daha net ve detaylı bilgi verir ama işte üst solunum yolları bir şekilde yollar kesişiyor birbirleriyle.. edük:birde tükmük olayında aynen şöyle demişti.yoğun tükmükte yemek artıkları kaldığı/yutulamadığı için dişlerini düzenli fırçalasan da bir şekilde tekrar dişlere yapışıyorlar demişti..ama benimki bildiğin 404 kıvamında ve aşırı çok üretiliyor bu yüzden denmiş olabilir bana gerçi biraz seyrelttim ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Copry bugün 4 te yirmilik çekicekler benden tam çıkmamış falan.Nasıl oluyor o işlem ? Acısı var mı sonradan ağrısı falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kafamı hızlıca sağa sola sallayınca yanaktaki ezici dişlerden birinde sızı gibi bir his oluşuyor.yeni başladı.nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi curugun kendi kendine yok olma ihtimali varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar